Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszystkim Wspaniałym Dziewczynom, które pamiętają i odwiedzają tutaj Kongusia,w dniu 8 marca ale i w każdy kolejny dzień: :Rose:

Ja Was:calus:

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):
Za tydzień oddaję swojego tymczasowicza do domu w Niemczech... może i Kongo właśnie tam znalazłby swoje szczęście:roll:?

Hej, myślę, że każda możliwość, by znaleźć Kongusiowi nowy dom jest warta rozważenia.

W tej chwili najgorsze jest to, że o psiaku praktycznie nic nie można powiedzieć, siedzi już tak długo, bez bliższego kontaktu z człowiekiem:shake:.
Co pisać w ogłoszeniach? Jak go scharakteryzować?

Gdyby trafił do hotelu czy w każde inne miejsce, gdzie można by mu się lepiej przyjrzeć, zsocjalizować troszkę, itd. wówczas akcja szukania domu mogłaby ruszyć pełną parą...

Posted

Edit:W razie czego napisz do mnie a podam Ci dalsze namiary. W Niemczech również istnieją domy tymczasowe,a psiaki znajdują super domy :roll: ... Może znalazłby sie tymczas i tam szukaliby mu domu? Przecież psy ze schronisk również tam trafiają,a nikt nie zna ich charakteru :roll:...
Spróbujcie,zawsze warto...

Posted

Kongo ślicznoto! dorzucę jeszcze 20 złotników miesięcznie, razem deklaruję 70 złotników miesięcznie, ale to dopiero od 01 kwietnia. Wciąż mam nadzieję, że w kwietniu będziesz miał swój domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Melduję się na wątku! Hotelik u Ani koło Brodnicy jest super, Kongo na pewno byłoby tam cudownie. Trzymajmy kciuki za zmniejszającą się kolejkę :-)
Niesamowite, że taki pies tak długo w schronie. No pecha ma chłopak. Ale teraz już musi na wiosnę znależć nowy domek!

Posted

Sonikowa, dziękuję bardzo za dobre słowo, ja też w to wierzę, ze pech sie w końcu skończy, bo ile może taki bezbronny i niewinny psiaczek czekać...

Aneta355: :loveu::loveu::loveu: dzięki ogromne w imieniu Kongusia i swoim!!!

Posted

madcat1981 napisał(a):
Mnie też martwi.
Obrobię się w pracy i pomęczę trochę innych ciotek i wujków na dogo.

Oj tak, zdecydowanie jestem za pomęczeniem paru ciotek i wujków o wielkim sercu: :help1:

Zmieniłam nieznacznie tytuł, bo dzięki Aneta355:loveu: do kwoty 400 zł brakuje nam 90 zł, a że staram sie być optymistką, to powiem Wam Kochane, że brakuje nam już tylko 80 zł do osiągnięcia pełnej sumki za miesięczne hotelowanie przy tych miesiącach w roku, które mają 30 dni.

Ale rachmistrz ze mnie:cool3:. Pani od matematyki byłaby ze mnie dumna:sg168:

Posted

Strasznie mi wstyd, ale chyba o czymś zapomniałam tu napisać:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Wpłynęły pieniądze od Acha44 juz po tym, jak Timo znalazł dom i kazała je przekazać na innego psiaka. Wybrałam - za więĸszością - Kongo. Niestety nie wiem, czy to deklaracja stała czy tylko jednorazowa. Wydaje mi się jednak, ze to drugie. W każdym razie jest 20 zł więcej. Przepraszam cioteczki, ostatnio świat wali mi się na łeb i plecy i nie wiem juz czy o tym pisałam czy nie. A pewnie nie.:oops::oops::oops::oops:

Posted

Madcat1981:loveu:, jak masz jeszcze tego typu niespodzianki w zanadrzu, to śmiało, rób nam je nadal:multi:

Super, bardzo lubię edytować pierwszy post, bo to za każdym razem przybliża nas do celu!

Posted

Hehehe. Na razie to niestety tyle niespodzianek sklerotyka, u mnie na koncie jest więc 145 zł Kongo.Jak chcecie podajcie mój nr konta (można bez adresu), może się ktoś skusi;):cool3: