Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

A za chwile na poprawę nastroju będą foteczki :cool3:

Czyżby Konguleczek w objęciach amstafki Tosi?:megagrin:

Posted

Na tym ostatnim zdjęciu to Kier na pierwszym planie?
Ależ te psy mają u ciebie cudnie! Konguś po schronie rzeczywiście jest jak na urlopie na Karaibach ;-) I bardzo elegancki jest, takie łapki ma smukłe.

Posted

dziwczyny a możecie mi na Pw wysłać jaka to miejscowość lub wieś to jakoś się zorganizujemy i odwiedzimy ludzi....jeśli oczywiscie magdaZ nie bedzie miała takiej możliwości ..........

Posted

sonikowa napisał(a):
Ależ te psy mają u ciebie cudnie! Konguś po schronie rzeczywiście jest jak na urlopie na Karaibach ;-) I bardzo elegancki jest, takie łapki ma smukłe.

Przystojniacha z niego, że hoho:p
To taki wyśniony urlop po latach w betonowym boksie, choć przydałoby się trochę więcej slońca jak na Karaiby przystało:evil_lol:

Posted

lolka napisał(a):
dziwczyny a możecie mi na Pw wysłać jaka to miejscowość lub wieś to jakoś się zorganizujemy i odwiedzimy ludzi....jeśli oczywiscie magdaZ nie bedzie miała takiej możliwości ..........

Nie zapytałam :oops: Wiem tylko tyle,że to wieś koło Zgorzelca.Powiedziałam tej Pani,że jak zorganizujemy wolontariuszkę do wizyty przedadopcyjnej to zadzwonię i dogadamy szczegóły.Znam nazwisko i imię tej Pani.Mam nr tel.na komórkę i stacjonarny też (Pani podała mi na wypadek gdyby nie miała zasięgu).Jest dyspozycyjna jeśli chodzi o wizytę,bo pracuje w domu.

Posted

magda222 napisał(a):
Nie zapytałam :oops: Wiem tylko tyle,że to wieś koło Zgorzelca.Powiedziałam tej Pani,że jak zorganizujemy wolontariuszkę do wizyty przedadopcyjnej to zadzwonię i dogadamy szczegóły.Znam nazwisko i imię tej Pani.Mam nr tel.na komórkę i stacjonarny też (Pani podała mi na wypadek gdyby nie miała zasięgu).Jest dyspozycyjna jeśli chodzi o wizytę,bo pracuje w domu.

z tych okolic jestem ja, MagdaZ i ZuziaM do wyboru do koloru:evil_lol: zapytaj jaka to wieś to któraś z nas podjedzie w wolnej chwili,

Posted

Cioteczki a co jak się pozbędziemy Kongusia :) ?
Trza będzie się zabrać za kolejną psią bidę, bo widzę, że tej ekipie dobrze idzie.

Posted

Widziałam allegro Kongo :crazyeye: - on jest nieprawdopodobnie pięknym i urokliwym psem.
A ile wejść na stronę allegro ;).
Oby dobrze trafił, bo "wzięcie" na pewno będzie miał...