Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 oooooo Trzymam mocno kciuki!!:multi::multi: A za chwile na poprawę nastroju będą foteczki :cool3: Quote
bumel Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): A za chwile na poprawę nastroju będą foteczki :cool3: Czyżby Konguleczek w objęciach amstafki Tosi?:megagrin: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 he he - jeszcze nie - jeszcze żyje:diabloti: Gdzie Bajka tam i Ja:p ładny mam języczek;) :p taki ze mnie mały głupolek pobaw się ze mną ,a nie- foty strzelasz:eviltong: nie chcesz, to polatam sobie za Bajką:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ulv z kijkiem;) I wszyscy razem-no prawie;) Quote
sonikowa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Na tym ostatnim zdjęciu to Kier na pierwszym planie? Ależ te psy mają u ciebie cudnie! Konguś po schronie rzeczywiście jest jak na urlopie na Karaibach ;-) I bardzo elegancki jest, takie łapki ma smukłe. Quote
lolka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dziwczyny a możecie mi na Pw wysłać jaka to miejscowość lub wieś to jakoś się zorganizujemy i odwiedzimy ludzi....jeśli oczywiscie magdaZ nie bedzie miała takiej możliwości .......... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak to Kier:loveu: Spaceruje sobie z maluchami;) Quote
bumel Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 sonikowa napisał(a):Ależ te psy mają u ciebie cudnie! Konguś po schronie rzeczywiście jest jak na urlopie na Karaibach ;-) I bardzo elegancki jest, takie łapki ma smukłe. Przystojniacha z niego, że hoho:p To taki wyśniony urlop po latach w betonowym boksie, choć przydałoby się trochę więcej slońca jak na Karaiby przystało:evil_lol: Quote
magda222 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 lolka napisał(a):dziwczyny a możecie mi na Pw wysłać jaka to miejscowość lub wieś to jakoś się zorganizujemy i odwiedzimy ludzi....jeśli oczywiscie magdaZ nie bedzie miała takiej możliwości .......... Nie zapytałam :oops: Wiem tylko tyle,że to wieś koło Zgorzelca.Powiedziałam tej Pani,że jak zorganizujemy wolontariuszkę do wizyty przedadopcyjnej to zadzwonię i dogadamy szczegóły.Znam nazwisko i imię tej Pani.Mam nr tel.na komórkę i stacjonarny też (Pani podała mi na wypadek gdyby nie miała zasięgu).Jest dyspozycyjna jeśli chodzi o wizytę,bo pracuje w domu. Quote
lolka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 magda222 napisał(a):Nie zapytałam :oops: Wiem tylko tyle,że to wieś koło Zgorzelca.Powiedziałam tej Pani,że jak zorganizujemy wolontariuszkę do wizyty przedadopcyjnej to zadzwonię i dogadamy szczegóły.Znam nazwisko i imię tej Pani.Mam nr tel.na komórkę i stacjonarny też (Pani podała mi na wypadek gdyby nie miała zasięgu).Jest dyspozycyjna jeśli chodzi o wizytę,bo pracuje w domu. z tych okolic jestem ja, MagdaZ i ZuziaM do wyboru do koloru:evil_lol: zapytaj jaka to wieś to któraś z nas podjedzie w wolnej chwili, Quote
weronika1 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Życzę Kangusiowi ,aby swięta spędzał w domku , przy kochajacej rodzince.:loveu: Quote
Daga&Maks Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 może tym razem uda się Kongulkowi :loveu: Quote
madcat1981 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Śpij spokojnie Kongulku i wyśnij sobie idealny domek, dobrze? :calus: Quote
Onaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cioteczki a co jak się pozbędziemy Kongusia :) ? Trza będzie się zabrać za kolejną psią bidę, bo widzę, że tej ekipie dobrze idzie. Quote
bumel Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Dogo07']Cioteczki a co jak się pozb ................ Quote
panbazyl Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 takie cichutkie piiiii piii radosne!!!!! dajcie znać jak dalej sprawy!!!! Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kiedy będzie coś wiadomo? Przecież ja już wytrzymać nie mogę! Quote
silke Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Widziałam allegro Kongo :crazyeye: - on jest nieprawdopodobnie pięknym i urokliwym psem. A ile wejść na stronę allegro ;). Oby dobrze trafił, bo "wzięcie" na pewno będzie miał... Quote
agata51 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Takiego cię zapamiętam, Kongulku. :evil_lol: Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 oby się udało - ja czekam na wiesci :oops: Quote
panbazyl Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 i co????? i co??????? co tam?????? jakieś dobre wieści?????? Quote
Grzecho Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Spokojnie! Co ma wisieć nie utonie! :lol: Czekamy na wieści. Luzik. :siara: Quote
Recommended Posts