Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):

aaaa i musicie zobaczyc- mam nadzieję,że uda mi sie to jakos uchwycic-jak on zakopuje swoje siku albo kupę-nogi tak powoli wyciaga i długo trzyma jak bocian padam ze smiechu jak on to robi
trzeba bedzie filmik nakręcić

Nasz Chłopak robi to z takim namaszczeniem, bo pewnie odbija sobie te wszystkie lata w betonowym boksie:eviltong:

Aniu, koniecznie filmik, prosimy:p

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Ania za ostrzeżenie;). Już zmieniłam:p

A gdzie się wszyscy pochowali?:roll:

Chyba się nie boicie, że Was do roboty będę gonić:eviltong:?

Posted

U nas tez na razie świeci:multi::multi::multi:

Kongo ma gdzies wszystkie psy. Dzis chodził z wszystkimi-z Kierem i z Tedem. Ted miał ochotę go zdominować, ale Kongo jakos sie tym nie przejmował-twardo szedł przy mnie,az w końcu Tedowi się znudziło:evil_lol:

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']U nas tez na razie świeci:multi::multi::multi:

Kongo ma gdzies wszystkie psy. Dzis chodził z wszystkimi-z Kierem i z Tedem. Ted miał ochotę go zdominować, ale Kongo jakos sie tym nie przejmował-twardo szedł przy mnie,az w końcu Tedowi się znudziło:evil_lol:

Zuch chłopak, nie daje się sprowokować:p!
Widać, że najbardziej mu na człowieku zależy:-(

Kongulku, masz ogłoszenia także tutaj:

przygarnijzwierzaka.pl
gieldaogloszen.pl

Posted

U nas zima za oknem. W górach spadło masę świerzego śniegu a my na przedgórzu i tak to do nas dociera. :lol: Przynajmniej moje beagle mają radochę.
Co do Kongusia to faktycznie - gość pierwsza klasa - prawie jak facet. ;)

Posted

[quote name='Grzecho']U nas zima za oknem. W górach spadło masę świerzego śniegu a my na przedgórzu i tak to do nas dociera. :lol: Przynajmniej moje beagle mają radochę.
Co do Kongusia to faktycznie - gość pierwsza klasa - prawie jak facet. ;)

Nie zapominaj,że "prawie" robi wielką różnicę :diabloti:

Posted

Grzecho, Kongo nie jest żadne "prawie"! Chcesz się narazić ciotkom? :mad:

Kongulku kochany, tak się cieszę! Wydaje się, że już całkiem zapomniałeś o 3 latach w schronie. I bardzo dobrze! Tak trzymaj! Żeby jeszcze ktoś zapragnął czekoladowego pieska zamiast czekoladowego zajączka na święta!

Posted

Kongo bardzo zżywa się ludzmi-widac,ze chciałby miec kogos tylko dla siebie. Nie odstepuję mnie na krok- dziś razem ze mną się oparł o płot i obserwowoał resze psiaków:roll::evil_lol: Na Ulvika powarkuje jak chce do mnie podejść-oczywiście biały nic sobie z tego nie robi;) Jak głaszcze Bajke to Kongo już lezy na mnie aby jego też. Uwielbia pieszczoty.
Sam wchodzi do kojca-chyba mu w nim dobrze:)
Tylko ja nie umiem karmić takich małych pimpków- nie wiem czy z niego beczułki nie zrobię:evil_lol::evil_lol:

Posted

Aniu, ja cię bardzo proszę, nie rób z Konga beczułki! Lepiej, żeby nie dojadł! :evil_lol:

A że jest taki pazerny na pieszczoty? Musi nadrobić stracone dzieciństwo!
Ciotka też cię pomizia, Kongusiu. A potem ćwiczenia w terenie. Żebyś zrzucił, to co ci ewentualnie przybyło.

Posted

Wybaczcie mi ignorancję ale ja już po prostu się pogubiłam:oops::oops::oops:- z kim i ile mamy się rozliczyć? Wydaje mi się, że Grzechem i Bumelkiem za transport, a z Anią za hotelikowanie Kongo przynajmniej za marzec..... Jakie to sumy? Jakie konta? Staram się śledzić wątek, ale czasami mam wrażenie, że coś się ustaliło poza nim i wszyscy wiedzą o co cho oprócz mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

HILFE!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Wybaczcie mi ignorancję ale ja już po prostu się pogubiłam:oops::oops::oops:- z kim i ile mamy się rozliczyć? Wydaje mi się, że Grzechem i Bumelkiem za transport, a z Anią za hotelikowanie Kongo przynajmniej za marzec..... Jakie to sumy? Jakie konta? Staram się śledzić wątek, ale czasami mam wrażenie, że coś się ustaliło poza nim i wszyscy wiedzą o co cho oprócz mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

HILFE!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sprawa transportu Konga, Czesia i Kacperka na odcinku Tychy-Radom-Warszawa-Tychy jest zakończona. Uzbieraliśmy 190 zeta i to wystarczy. Resztę biorę na siebie. Jeżeli wpłynie do mnie jeszcze kasa to przekaże ją na hotelik dla Konga.

Posted

Grzecho napisał(a):
Sprawa transportu Konga, Czesia i Kacperka na odcinku Tychy-Radom-Warszawa-Tychy jest zakończona. Uzbieraliśmy 190 zeta i to wystarczy. Resztę biorę na siebie. Jeżeli wpłynie do mnie jeszcze kasa to przekaże ją na hotelik dla Konga.

Grzechu pamietaj, że Ty też zaliczasz się do Kongusiów:loveu: Dzięki wielkie!

Madcat, nasza kochana Główna Księgowo nic sie nie stresuj, na razie same wpływy, zero wydatków:cool3:. Transport: 0 zł, a za hotelik będziemy sie z Anią rozliczać pod koniec miesiąca.

p.s. eh, rewelacyjnych ludzi można poznać dzięki dogo:p