Grzecho Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 bumel napisał(a): Oj u mnie ciężko o ten luzik, cała jak na szpilach:oops: Spokojnie! Nie pierwszy i nie ostatni piesek wydawany. Ważne żeby dobrze trafił. :lol: Quote
bumel Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Adres domku znamy, privy do osób z tamtych stron wysłane i czekamy na odpowiedź, która z naszych Kochanych Dogomaniaczek miałaby możliwość podjechać. Oj u mnie ciężko o ten luzik, cała jak na szpilach:oops: Quote
silke Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 A w jakie strony miałby pojechać? Chodzi cały czas o okolice Zgorzelca? Quote
lolka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 dziewczyny jutro Wam powiem kiedy moge podskoczyć do ludzi.....muszę najpierw przeczytać wątek a Wy proszę po krótce mi napiszcie na co zwracac szczególną uwagę...........ciekawe czy ludzista zgodza się abym do nich wpadła rano albo wieczorem:roll: tzn na 10 musze być codziennie w lesnej w robo do 17 Quote
magda222 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Pani powiedziała,że jest dyspozycyjna czasowo,bo pracuje w sklepie,który mieści się w jej domu.Rozmawiałam z nią dzisiaj.Też jest pełna emocji i nie może się doczekać.Martwi ją tylko transport...Bo nie ma możliwości po niego przyjechać.Ale narazie wizyta przedadopcyjna,a później będziemy mysleć.Mam nadzieję,że coś wymyślimy... Quote
magda222 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 silke napisał(a):A w jakie strony miałby pojechać? Chodzi cały czas o okolice Zgorzelca? Tak.To wieś koło Zgorzelca. Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 DRAMATATYCZNA HISTORIA - POTRZEBNA POMOC: 9 lat psiego życia w stodole - wycieńczony, bardzo chudy, ze zmasakrowaną od przeróżnych chorób skórą... Gdy przyszedł do wsi w poszukiwaniu jedzenia - przeganiano go jak coś bardzo ohydnego. Nazywano hieną. Pewnego razu wszedł do budy zamieszkałej już przez innego psa i tak zostal. Był dokarmiany przez prostą kobietę, ktora stała się pośmiewiskiem całej wsi, że pozwoliła mu zostać. Gdy pies był zabierany do schroniska kobieta płakała. Gdy go zabierano z tej wsi wiekszość ludzi myślała, że jedzie na eutanazje a pies władował sie wolontariuszce na kolana i mocno przytulił. On bardzo chcial jechać z z tymi ludźmi. http://www.dogomania.pl/forum/f28/jak-bardzo-jak-dlugo-cierpial-wyglodzony-chory-pachyder-prosi-o-pomoc-134693/ Quote
bumel Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 magda222 napisał(a): Martwi ją tylko transport...Bo nie ma możliwości po niego przyjechać.Ale narazie wizyta przedadopcyjna,a później będziemy mysleć.Mam nadzieję,że coś wymyślimy... Ja juz zaczęłam trochę myśleć, na razie tak niezobowiązująco zupełnie:cool1: Lolka napisała mi, że ma do tej wsi ok. 15 km, więc to praktycznie rzut beretem dla niej, więc wszystko idzie w dobrym kierunku:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jejku jak się uda to....:multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Czy Wam przeszkadza to zdjęcie tego biednego pieska z mojego postu wcześniej. Nie chciałam zaśmiecać wątku Konga. Quote
bumel Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Jejku jak się uda to....:multi::multi::multi: Aniu, dzieje się tak, jak rozmawiałyśmy po tym niefortunnym Przemyślu: trzeba postawić na płeć piękną i oby do trzech...;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Rozliczenie hotelowe za marzec: 10dni x 13 zł =130 zł Nie wiem komu konto podac?:oops: Quote
magda222 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Aniu,naszą księgową jest madcat1981,więc jej wyślij. Dogo07,mi nie przeszkadza.Już wchodzę na wątek biedulka. Quote
sonikowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy Wam przeszkadza to zdjęcie tego biednego pieska z mojego postu wcześniej. Nie chciałam zaśmiecać wątku Konga. Nie przeszkadza. Biedny pies, pomoc na już potrzebna :shake: Za kongulca trzymam kciuki. Quote
panbazyl Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 no i co?????? wiem - powtarzam się.... mam nadzieję, że pani będzie porządną osobą!!!!! Quote
lolka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 jutro się zdzwonimy z Bumel aby omówić szczegóły....pobieżnie przeleciałam watek ale nie dam rady dokładnie sie zagłębic w 62 strony:evil_lol: jutro mam popołudnie zajete przez dziadunia ze schroo ale pojutrze po pracy moge do nich podjechać, mam nadzieje że wszystko bedzie ok:roll: i przekaże wam super wieści o nowym wymarzonym domku dla Konga a potem to tylko transportiren i niech futrzak już grzeje doopinke w nowym domku....obiecuje tez przy kazdej nadarzającej się okazji sprawdzić co tam słychac u psiaka Quote
panbazyl Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a Kongulec pewnie słodko chrapie i nie wie nic. Śpij:sleep2: słodko piesku!!! I śnij o dobrej pani! Quote
bumel Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 lolka napisał(a):jutro się zdzwonimy z Bumel aby omówić szczegóły....pobieżnie przeleciałam watek ale nie dam rady dokładnie sie zagłębic w 62 strony:evil_lol: jutro mam popołudnie zajete przez dziadunia ze schroo ale pojutrze po pracy moge do nich podjechać, mam nadzieje że wszystko bedzie ok:roll: i przekaże wam super wieści o nowym wymarzonym domku dla Konga a potem to tylko transportiren i niech futrzak już grzeje doopinke w nowym domku....obiecuje tez przy kazdej nadarzającej się okazji sprawdzić co tam słychac u psiaka Bardzo Ci dziękujemy... za wszystko! Oficjalnie zaczynam trzymać kciuki za domek koło Zgorzelca. Bądźmy dobrej myśli:p Lolka, nie musisz zgłębiać tych 62 stron, postaram się jutro w skrócie opisac Konga i jego historię (choć to może być trudne, bo o Kongu to ja bym mogła godzinami...:roll:) Quote
Becia66 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 trzymam kciuki za udaną wizytę.....:kciuki: Quote
magda z. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Przepraszam za brak kontaktu, ale byłam we w-wiu, a w poniedziałek weszłam tylko na minute, zeby koleżance cos pokazać i nie miaąłm nawet szansy odpowiedzieć:roll: Lolka wielkie dzięki, bo ja nie dałabym rady, daleko, ja bez samochodu, a nie mam kompltenie juz czasu-wybaczcie, ale ja dzieło swego życia piszę;) Quote
Recommended Posts