Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 997
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
osoba, która chciała Kongo to bardzo młody chłopak 19 letni-kochający zwierzęta, ale niestety ma bardzo nieustabilizowaną sytuacje życiową i Kongo nie zostanie mu wydany do adopcji.
Szukamy dalej!!!

Jest dokładnie tak, jak napisała Ania: to był chłopak uczący sie jeszcze w technikum, pracujący dorywczo, ale w systemie 15-godzinnym, który wynajmuje pokój przy jakiejś rodzinie. Sytuacja jego jest na tyle niestabilna i niepewna, że nie ma się nad czym zastanawiać.

Beatko, serdecznie Ci dziękuję za tak szybki odzew:loveu:

Posted

O. No i po wizycie. Szkoda i nie szkoda zarazem... Nastepnym razem bedzie lepiej, jestem tego pewna!

Nie wiem czy Magdalena przeczytała uwagi do plakatu i czy to zmieni, bo teksu było za duzo. podrzuce pw z prośba by tu zajrzala i oceniła.

Posted

Ale się cioteczki uwijają! Wszystko się kręci wokół ciebie, Kongulu! Byłam dziś z wizytą u Ariela. Jesteś szczęściarzem, czekoladko! Powinieneś nazywać się Baton. :lol:

Posted

agata-czekałas na zmianę czasu?:evil_lol:;) co wy robicie po nocy na dogo?:evil_lol:

Mnie dziś nie będzie dopiero wieczorem-jadę po psa mordercę:diabloti:
Konguś już wybiegany, najedzony-dziś bidula posiedzi w kojcu, ale będzie pod okiem rodziców.
Jeśli posypia się telefony adopcyjne dziś to dam znać bumel;)

Posted

UWAGA: DS dla naszej Czekoladki na horyzoncie

Pilnie potrzebny Dogomaniak z Przemyśla, który przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.

Znacie kogoś?

Posted

zaraz mnie zbanują, bo piszę post po poście:sadCyber:

ale muszę zaryzykować, bo wszyscy się gdzieś zapodziali:niewiem:, a sprawa pilna przecież...

Posted

agata51 napisał(a):
Już jestem. Hej, Przemyślu, zgłoś się! Musi tam ktoś być!

No właśnie, tyle osób na dogo, że może ktoś się znajdzie... Wysłałam parę privów do osób z tego województwa, może podpowiedzą....

czekamy...

Posted

[quote name='bumel']UWAGA: DS dla naszej Czekoladki na horyzoncie

Pilnie potrzebny Dogomaniak z Przemyśla, który przeprowadzi wizytę przedadopcyjną.

Znacie kogoś?
Napisałam do Weroniki, ona jest z Przemyśla, moze tu wdepnie;)

Posted

becia66 napisał(a):
Weronika jest z Przemysla i może domek sprawdzić tylko musimy sie upewnić czy nie chodzi o osobe która jest u nas na cenzurowanym, a nawet na Czarnych kwiatkach. Ta pani nazywa się Nadzieja. Ona ?

Jakby Weronika mogła sprawdzić dom, to byłybyśmy jej bardzo, bardzo wdzięczne. Gdyby wszystko było ok., Konguś święta wielkanocne spędziłby juz w nowym domku:p

Posted

becia66 napisał(a):
Weronika jest z Przemysla i może domek sprawdzić tylko musimy sie upewnić czy nie chodzi o osobe która jest u nas na cenzurowanym, a nawet na Czarnych kwiatkach. Ta pani nazywa się Nadzieja. Ona ?

Beciu, dziękuję bardzo!!!
Raczej na pewno to nie jest ta osoba (z tego co mi wiadomo w chętnym domku mieszkają dzieci). Dzisiaj lub jutro będziemy znać dokładny adres. Na razie tyle wiem, ze zgłosił się do Ani chłopak, który studiuje w Warszawie, a Konguś miałby zamieszkać z jego rodziną w domu z ogrodem właśnie w Przemyślu.

Posted

Jutro ma pan student zadzwonic;) Tak go prosiłam, bo dzis w podrózy nie miałam głowy do rozmów.
o Konga juz pytał pare dni temu, ale kazałam mu sie spytac rodziny odnosnie wizyty. Jak widac nie mają nic przeciwko.

Z tego co wiem, to oferuja dom z ogrodem:cool3: Dla Konga super sprawa. No ale nie cieszmy sie na zapas;)

A Kongo grzecznie wytrzymał dzis w kojcu- nic nie narobił-zuch chłopak!!!

Posted

Kongulku, szczęście ty moje czekoladowe, oby ten dom okazał się twoim domkiem! Matko jedyna, po tylu latach w klatce - dom z ogrodem! Zaczynam trzymać kciuki, ale cieszyć się jeszcze nie zamierzam.

Posted

weronika1 napisał(a):
Hej! jestem , oczywiście,że sprawdzę tylko dokładny adres:lol:
Jeśli będzie adres proszę podać na pv i macie sprawę załatwioną. :lol:

Weronika dziękujemy Ci bardzo za chęć pomocy:lol:. Jak tylko będziemy znać adres, to Ci go przekażemy. Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby jutro zadzwonił ten chłopak.

Życzę kolorowych snów Kongulkowi i Wszystkim Kongusiom na tym wątku.

Jestem z Ciebie dumna Zuchu! (to a propos zachowania czystości:cool1:)