silke Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Szkoda. Ale takiemu fajnemu psu na pewno się uda! Quote
bumel Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): osoba, która chciała Kongo to bardzo młody chłopak 19 letni-kochający zwierzęta, ale niestety ma bardzo nieustabilizowaną sytuacje życiową i Kongo nie zostanie mu wydany do adopcji. Szukamy dalej!!! Jest dokładnie tak, jak napisała Ania: to był chłopak uczący sie jeszcze w technikum, pracujący dorywczo, ale w systemie 15-godzinnym, który wynajmuje pokój przy jakiejś rodzinie. Sytuacja jego jest na tyle niestabilna i niepewna, że nie ma się nad czym zastanawiać. Beatko, serdecznie Ci dziękuję za tak szybki odzew:loveu: Quote
magda222 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Plakat piękny :loveu: Bardzo dziękujemy :loveu: Kasa wpłacona.Powinna wpłynąć na konto w poniedziałek. Przepraszam,że dopiero dzisiaj :oops: Quote
madcat1981 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 O. No i po wizycie. Szkoda i nie szkoda zarazem... Nastepnym razem bedzie lepiej, jestem tego pewna! Nie wiem czy Magdalena przeczytała uwagi do plakatu i czy to zmieni, bo teksu było za duzo. podrzuce pw z prośba by tu zajrzala i oceniła. Quote
agata51 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ale się cioteczki uwijają! Wszystko się kręci wokół ciebie, Kongulu! Byłam dziś z wizytą u Ariela. Jesteś szczęściarzem, czekoladko! Powinieneś nazywać się Baton. :lol: Quote
panbazyl Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 witajcie Kongusiowcy! Ale się tu nadziało jak mnie nie było!! Pozdrawiam Kongulca bardzo mocno! i Was! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 agata-czekałas na zmianę czasu?:evil_lol:;) co wy robicie po nocy na dogo?:evil_lol: Mnie dziś nie będzie dopiero wieczorem-jadę po psa mordercę:diabloti: Konguś już wybiegany, najedzony-dziś bidula posiedzi w kojcu, ale będzie pod okiem rodziców. Jeśli posypia się telefony adopcyjne dziś to dam znać bumel;) Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 UWAGA: DS dla naszej Czekoladki na horyzoncie Pilnie potrzebny Dogomaniak z Przemyśla, który przeprowadzi wizytę przedadopcyjną. Znacie kogoś? Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 zaraz mnie zbanują, bo piszę post po poście:sadCyber: ale muszę zaryzykować, bo wszyscy się gdzieś zapodziali:niewiem:, a sprawa pilna przecież... Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Już jestem. Hej, Przemyślu, zgłoś się! Musi tam ktoś być! Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 agata51 napisał(a):Już jestem. Hej, Przemyślu, zgłoś się! Musi tam ktoś być! No właśnie, tyle osób na dogo, że może ktoś się znajdzie... Wysłałam parę privów do osób z tego województwa, może podpowiedzą.... czekamy... Quote
MagdaH Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 [quote name='bumel']UWAGA: DS dla naszej Czekoladki na horyzoncie Pilnie potrzebny Dogomaniak z Przemyśla, który przeprowadzi wizytę przedadopcyjną. Znacie kogoś? Napisałam do Weroniki, ona jest z Przemyśla, moze tu wdepnie;) Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 becia66 napisał(a):Weronika jest z Przemysla i może domek sprawdzić tylko musimy sie upewnić czy nie chodzi o osobe która jest u nas na cenzurowanym, a nawet na Czarnych kwiatkach. Ta pani nazywa się Nadzieja. Ona ? Jakby Weronika mogła sprawdzić dom, to byłybyśmy jej bardzo, bardzo wdzięczne. Gdyby wszystko było ok., Konguś święta wielkanocne spędziłby juz w nowym domku:p Quote
Becia66 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Weronika jest z Przemysla i może domek sprawdzić tylko musimy sie upewnić czy nie chodzi o osobe która jest u nas na cenzurowanym, a nawet na Czarnych kwiatkach. Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 becia66 napisał(a):Weronika jest z Przemysla i może domek sprawdzić tylko musimy sie upewnić czy nie chodzi o osobe która jest u nas na cenzurowanym, a nawet na Czarnych kwiatkach. Ta pani nazywa się Nadzieja. Ona ? Beciu, dziękuję bardzo!!! Raczej na pewno to nie jest ta osoba (z tego co mi wiadomo w chętnym domku mieszkają dzieci). Dzisiaj lub jutro będziemy znać dokładny adres. Na razie tyle wiem, ze zgłosił się do Ani chłopak, który studiuje w Warszawie, a Konguś miałby zamieszkać z jego rodziną w domu z ogrodem właśnie w Przemyślu. Quote
Becia66 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 No to w takim razie nie będzie problemu ze sprawdzeniem......:lol: Quote
madcat1981 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Oj, jak szybko się znalazło:) Ja właśne miałam zaproponować przeszukanie dogomapy:) Quote
panbazyl Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Chwila mojej nieobecności a TYLE zmian!!!! Muszę poczytać! Taki pies MUSI mieć dobry domek! Pozdrawiamy! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jutro ma pan student zadzwonic;) Tak go prosiłam, bo dzis w podrózy nie miałam głowy do rozmów. o Konga juz pytał pare dni temu, ale kazałam mu sie spytac rodziny odnosnie wizyty. Jak widac nie mają nic przeciwko. Z tego co wiem, to oferuja dom z ogrodem:cool3: Dla Konga super sprawa. No ale nie cieszmy sie na zapas;) A Kongo grzecznie wytrzymał dzis w kojcu- nic nie narobił-zuch chłopak!!! Quote
agata51 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Kongulku, szczęście ty moje czekoladowe, oby ten dom okazał się twoim domkiem! Matko jedyna, po tylu latach w klatce - dom z ogrodem! Zaczynam trzymać kciuki, ale cieszyć się jeszcze nie zamierzam. Quote
weronika1 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Hej! jestem , oczywiście,że sprawdzę tylko dokładny adres:lol: Jeśli będzie adres proszę podać na pv i macie sprawę załatwioną. :lol: Quote
bumel Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 weronika1 napisał(a):Hej! jestem , oczywiście,że sprawdzę tylko dokładny adres:lol: Jeśli będzie adres proszę podać na pv i macie sprawę załatwioną. :lol: Weronika dziękujemy Ci bardzo za chęć pomocy:lol:. Jak tylko będziemy znać adres, to Ci go przekażemy. Pozostaje mi trzymać kciuki, żeby jutro zadzwonił ten chłopak. Życzę kolorowych snów Kongulkowi i Wszystkim Kongusiom na tym wątku. Jestem z Ciebie dumna Zuchu! (to a propos zachowania czystości:cool1:) Quote
Recommended Posts