magda222 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Przyszłam z roboty i pierwsza rzecz,którą zrobiłam to zajrzałam do Kongusia :loveu: Jak fajnie zobaczyć,że szaleje sobie bez smyczy :loveu: Jego tak energia rozpierała. Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Śpij spokojnie, miniaturko labradora myślwskiego. Jutro znów pohasasz na trawce z kumplami. :loveu: Quote
sonikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Ja sobie wyobrazam co ty tam masz z błockiem... Ja wczoraj umyłam wszystkie podłogi, po czym burek wszedl z ogrodu, wytarłam łapy, ale gdzie tam - z kudłów mu leciało, czuję sie jakbym mieszkała w kojcu ;-) Cudownie, że Kongo się zaaklimatyzował i jest taki szczęsliwy. Też był była na jego miejscu :loveu: Niemniej - Domek potrzebny !! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U nas spadł śnieg:angryy:---załamka :wallbash::snipersm: Psiakom oczywiście w to graj-szalone bieganie i tarzanie się-nie ważne ,że potem Ania w domu błoto ma wszędzie:mad:A ogrodzenie to chyba w czerwcu postawie w hoteliku przy takiej pogodzie:angryy: No ale dość narzekania:p Konguś lata już jak u siebie-wszedzie włazi, nic się nie boi. Z zachowaniem czystości jest rewelacja!!!! Strasznie go lubię- bo mogę go sobie wziąć pod pachę-taki jest maluuuutki:p Koty go interesują bardzo, choć chyba bardziej do zabawy niz do zjedzenia. Quote
bumel Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a): Konguś lata już jak u siebie-wszedzie włazi, nic się nie boi. Z zachowaniem czystości jest rewelacja!!!! Strasznie go lubię- bo mogę go sobie wziąć pod pachę-taki jest maluuuutki:p Koty go interesują bardzo, choć chyba bardziej do zabawy niz do zjedzenia. Kochany słodziak, jego nie da się nie lubić, ba nie da się nie pokochać:lol: Dumam właśnie nad akcją ogłoszeniową Kongulka:p. Trzeba podejść do tego zadaniowo i kompleksowo:cool3: 1. koleżanka zaoferowała się, że roześle ogłoszenie Konga mailowo po dwóch firmach, gdzie pracuje b. dużo ludzi, a nuż widelec:roll: Poniżej wkleję tekst, który do niej zamierzam wysłać, może się komuś przyda do ogłoszeń. 2. czy nie uważacie, że świetnym pomysłem jest plakat? - można by rozwiesić w jakiś miejscach publicznych, gdzie bywają wrażliwe panie o gołębim sercu:razz: W lecznicach, na uczelniach, w bibliotekach...Jeszcze jakieś miejsca przychodzą Wam do głowy? No i najważniejsze: Czy znacie kogoś na dogo, kto robi fajne plakaty i kogo można by o to poprosić? 3. zaczynam robić ogłoszenia na portalach, Kasiu, przy Timku wspominałaś, że na jednym z portali właściciel zgodził się zamieszczać wyróżnione ogłoszenia psiaków za free. Uśmiechnęłabyś się do niego? 4. Poproszę Beata19 o zamieszczenie Konga na naszej klasie. To na razie tyle przyszło mi do głowy...Jak Wam coś przyjdzie do głowy, to dajcie znać! Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 No, Kongulu, zacznij się pakować! Cioteczki znajdą ci domek w tri miga! Śnieg?! :crazyeye: Quote
madcat1981 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Niestety Agata 51, to coś za oknem to naprawdę śnieg:angryy:. U mnie na Boże Narodzenie napadało mniej niż dzisiaj:angryy::angryy::angryy: Mam już depresję zimową:shake: Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U nas słońce wali, że aż miło! Nie chciałabym was zrazić do siebie, ale ja lubię śnieg. :eviltong: Dużo bardziej niż lipcowe upały. Jeśli kiedyś dkądś się wyniosę, to na Islandię! Quote
Grzecho Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Witam wszystkich Kongusiów Trochę się rozliczę z transportu Kacperka, Konga i Czesia! :lol: Na dzień dzisiejszy kasę otrzymałem: Magda222 - 100,00 zł MagdaH - 50,00 zł. Na paliwo wydałem 212,05 zł. Spodziewał się jeszcze wpłat od kilku osób więc podam dokładne rozliczenie po otrzymaniu kasy. Nadwyżke finansową proponuję przekazać Anii+Milva i Ulver na potrzeby Konga. Co Kongusie na to? Quote
madcat1981 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przyłączam się do peanów na cześć Grzecha;) Wy sobie obgadajcie "co, jak i za ile" a potem dajcie mi nr konta do tego Psiego Anioła co bym mogła dokonać rozliczeń :) To mówiłam ja, wasza główna księ-go-wa ;) Quote
panbazyl Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a ja już nie wiem co lepsze - śnieg - co był do tej pory czy szalony wiatr co Snieg wywiał a nie chce przywiać nic w zamian. Moje psy na dwór wyjść nie chcą. Ciekawe jak tam Kongo? Zeby go tylko nie zawiało! on taki maluśki! Pozdrawiam! Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A u nas +14. W słońcu. Zaraz idę ze sforką sprawdzić, czy ta wiosna wreszcie przyszła! Quote
madcat1981 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jak ją spotkasz to przekaż, że pozdrawiam i zapraszam do Olsztyna, dawno jej tu nie było:roll::evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U nas tez wieje, ale jest lepiej niż wczoraj- Kongo mocno trzyma sie podłoża:evil_lol: Wyszło na chwile słońce, wiec trzeba było wykorzystać na spacer:p Chwila głupotki Bajka złodziej- ukradła mu jego sznur od bumel:roll: I z Ulvikiem:p Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 I takie tam ... Mam gorączkę...chyba mnie tu ktoś zaraził :mad::mad: Quote
bumel Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Normalnie się :great: jak patrzę na Konga biegającego z koleżkami, ale ma tam fajowo u Ani:loveu: Wreszcie trawka:multi:, wreszcie wiatr w uszkach :multi:(byle nie za mocny) Jeszcze tylko własny człowiek potrzebny... Quote
agata51 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kongo-piegus!!! :evil_lol: On wcale nie jest taki malutki! Przepraszam, Aniu, pewnie ja cię zaraziłam! Na spacerku widziekiśmy prawdziwą wiosnę! :multi: A teraz śnieg pada! :multi: Quote
Grzecho Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Normalnie ubóstwiam jak piesek jest szczęśliwy!!! :loveu: Quote
Grzecho Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Mam pytanie do cioteczek Kongusiowych. :lol: Możemy umieścić zdjecia Konga z wątku na tyskiej stronie schroniska? :modla: I jeszcze jedno pytanie: czyj nr telefonu umieścić na tyskiej stronie schroniska? Nasze nr telefonów uważam że nie mają sensu bo nie mamy bezpośredniego kontaktu z Kongiem. ;) Quote
Grzecho Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Do strony 41 - post 410 Otrzymałem kolejną kasą: Kmonika - 20,00 zł. Serdeczne dzięki! :lol: W sumie jest 170 zeta. Quote
Daga&Maks Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jak wspaniale zobaczyć Konga takiego szczęśliwego już nie za kratami schroniska :) Quote
bumel Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Grzecho napisał(a):Mam pytanie do cioteczek Kongusiowych. :lol: Możemy umieścić zdjecia Konga z wątku na tyskiej stronie schroniska? :modla: Oczywiście. Grzecho napisał(a): I jeszcze jedno pytanie: czyj nr telefonu umieścić na tyskiej stronie schroniska? Nasze nr telefonów uważam że nie mają sensu bo nie mamy bezpośredniego kontaktu z Kongiem. ;) Ja bym proponowała tel. do Ani, ale musi nam dać znać, czy nie ma nic na przeciwko. Tak samo, chciałam podawać namiar na Anię w ogłoszeniach...Aniu, może tak być? Quote
Recommended Posts