kiyoshi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 O MATKO!!!! Tak czułam po pierwszych zdaniach....I jak zobaczyłam to zdjęcie na schodkach- wiedziałam, że przyniesie szczęście:) OBY TO BYŁ TEN DOM!! Skoro oddałaś miłośc Twojego Pana, to musieli wspaniale wypaść Ci ludzie na zapoznaniu:) niesamowite... Trzymam kciuki i czekamy na wieści:) :) ALE SUPER! Quote
konfirm31 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 O, matko! Pełne zaskoczenie. Powodzenia, Rudziku w swoim domu :). Widać na miejsce u Malagossów, czeka jakąś kolejna bieda.... Quote
malagos Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie wierzyłam do końca, że oddasz Rudzika... ale dom brzmi naprawdę cudnie. Pozostaje trzymać kciuki :) 8 minut temu, kiyoshi napisał: O MATKO!!!! Tak czułam po pierwszych zdaniach....I jak zobaczyłam to zdjęcie na schodkach- wiedziałam, że przyniesie szczęście:) OBY TO BYŁ TEN DOM!! Skoro oddałaś miłośc Twojego Pana, to musieli wspaniale wypaść Ci ludzie na zapoznaniu:) niesamowite... Trzymam kciuki i czekamy na wieści:) :) ALE SUPER! 7 minut temu, konfirm31 napisał: O, matko! Pełne zaskoczenie. Powodzenia, Rudziku w swoim domu :). Widać na miejsce u Malagossów, czeka jakąś kolejna bieda.... Dziewczyny, sama nadal nie wierzę w to, co się stało! Ale pomyślcie, Rudzik fajny, sympatyczny, adoptowalny, to szkoda go zostawić - bo jak się trafi jakas starotka, czy kaleka?... Quote
kiyoshi Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 18 minut temu, malagos napisał: Dziewczyny, sama nadal nie wierzę w to, co się stało! Ale pomyślcie, Rudzik fajny, sympatyczny, adoptowalny, to szkoda go zostawić - bo jak się trafi jakas starotka, czy kaleka?... W pełni się z Tobą zgadzam. Jeśli jest dobry dom to trzeba dać szanse :) Quote
elik Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Malagosku, znam te rozterki. Są okropne :( Sama wielokrotnie i chciałam oddać psiaka do dobrego domku i nie chciałam się z nim rozstawać, ale miejsce dla kolejnej bidy było potrzebne. Cóż było robić. Trza się było rozstać. Domek widocznie bardzo przypadł Ci do gustu, że jednak zdecydowałaś oddać Rudziczka. Szczęścia w nowym domku życzę Rudzikowi. Kochaj i bądź kochany pieseczku Quote
Mazowszanka13 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 O Matko ! Nie spodziewałam się takiego rozwiązania. Powodzenia Rudziku ! Ale postąpiliście rozsądnie, bo nie wiadomo jaka bida jeszcze Wam się trafi (tfu,tfu!). Ja egoistycznie zostawiłam Łezkę, choć jej obecność będzie utrudniała przyszłe tymczasowania. Quote
Poker Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Niesamowita akcja. Dobrze ,że taka szybka, to nie mieliście zbyt dużo czasu na rozterki. Pewnie pojawią się wkrótce. na szczęście macie maleńtasa pod opieką, który zadziała jak klin klinem. Quote
Marysia R. Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Też się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy ;) Ale skoro trafił się taki dobry dom to pozostaje życzyć Rudzikowi dużo szczęścia a Was mocno przytulić na otarcie łez :) Quote
konfirm31 Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Łzy łzami, ale widać, że jeszcze nie trafił swój na swego. Tak jak to stało się z Lerką, Łezką, czy z Milusią. Wtedy jest klops i trzeba zmienić dt na ds. Dla tego psa, bo jest już nasz i nie ma innej opcji. PS. Przypomniała mi się jeszcze Loczka i Owca. Czasami pojawia się tymczas, z którym nie potrafimy się rozstać :). Quote
malagos Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 12 godzin temu, Poker napisał: Niesamowita akcja. Dobrze ,że taka szybka, to nie mieliście zbyt dużo czasu na rozterki. Pewnie pojawią się wkrótce. na szczęście macie maleńtasa pod opieką, który zadziała jak klin klinem. Masz rację, raczej (bo cholerka, nigdy nie mam tej pewności aż upłynie pierwszy miesiąc) to był TEN TELEFON, i mam wrażenie, że w TYM momencie, ostatnim momencie. Nadal wstrzymuję oddech. 11 godzin temu, Marysia O. napisał: Też się nie spodziewałam takiego obrotu sprawy ;) Ale skoro trafił się taki dobry dom to pozostaje życzyć Rudzikowi dużo szczęścia a Was mocno przytulić na otarcie łez :) Dziękujemy za słowa otuchy, naprawdę nie jest nam łatwo....Teraz Maniuś zabiera cały nasz czas, i Mikuś w kojcu. Quote
Nadziejka Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Alez cudne wiesci stokroc Ciociu stokroc sciskamy z Nadziejkowa za Rudzienka i Panciow i tulinkamy Was Ciociu Malgoniu Quote
malagos Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Taki MMS z tekstem "Rudzik na mojej kanapie:) " image upload no compression 1 Quote
elik Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 25 minut temu, malagos napisał: Taki MMS z tekstem "Rudzik na mojej kanapie:) " Na mojej ??? Wygląda jak na swojej :) A jaka piękna, błyszcząca sierść. Widać, że wymyziany :) Suuuuper serce się raduje :) Quote
malagos Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 zaanektował sobie kanapę, ale widać, ze państwo nie maja nic "na przeciwko" :) Quote
kiyoshi Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Godzinę temu, malagos napisał: Taki MMS z tekstem "Rudzik na mojej kanapie:) " image upload no compression Po takim zdjęciu to juz nie ma (odpukać!) żadnych wątpliwości:) Rudzik w pełnym releksie:) dobrze mu! to pewne:) :) Quote
konfirm31 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Z poduszeczką pod łebkiem :). Dobrze wygląda ten domek :). 1 Quote
malagos Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Ciekawe, gdzie spi w nocy?... Ma posłanie w przedpokoju, ale czy tam nocuje? Eh, to już nie mój problem :) Quote
Poker Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Wygląda bardzo optymistycznie. Miejmy nadzieję ,że i Rudzik i właściciele będą ze sobą szczęśliwi. Quote
Tyśka) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Rudzik wygląda na takiego, który czuje się już jak u siebie :) Quote
malagos Posted December 5, 2016 Author Posted December 5, 2016 Bo Rudzik taki jest - ufny do ludzi, bez problemu przybiegał na pieszcztki do każdego gościa, który do nas wchodził do domu. Mam nadzieję, że tym samym stres związany ze zmianą domu jest mniejszy, niż u innych psików z dt. Quote
Mattilu Posted December 5, 2016 Posted December 5, 2016 Ale akcja! A bylam przekonana, ze juz u Was zostanie ;) zdjecie na kanapie super, widac, ze to jego kanapa :) powodzenia Rudziku kochany! Quote
Havanka Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Doczekał się Rudzik domku i to wtedy, gdy zapadła już decyzja o jego pozostawieniu. Wszyscy pogodzili sie z takim obrotem sprawy i odpuścili... a tu niespodzianka ! Powodzenia Rudziku ! Quote
Nadziejka Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Dobruskie wiesci niechaj beda szczesliwi razem wszyscy serduchem sciskam mocno mocno za wszystko najlepsze Rudzikowi Quote
malagos Posted December 8, 2016 Author Posted December 8, 2016 Sms od Państwa - Witamy serdecznie! Rudzik nazywa się teraz JANI. Przyjął się dobrze.Wymeldował mnie z kanapy, a w nocy pcha się do pościeli. Ładnie chodzi na smyczy i obszcxekuje wszystkie psy. Jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiamy..." 1 Quote
Recommended Posts