elik Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 Ooooo widzę, że jednak więcej osób zagląda do suni :) Cieszę się :) Quote
elik Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 22 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Szczęściara z niej :) Oj taaak :) Quote
elik Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 Wiadomości od Aschity/Angie z wakacji :) Dzień dobry pani Elu, Pozdrawiam serdecznie i przesyłam kilka zdjęć naszej kochanej Angie z wakacji. Na przełomie czerwca i lipca mieliśmy nasz dwutygodniowy urlop, pierwszy tydzień spędziliśmy z przyjaciółmi w Gorcach, a następny już w trójkę na Podlasiu. Angie okazała się być cudownym, górskim piechurem; zdobycie Turbacza to dla niej nic trudnegoJ A na Podlasiu, w miejscowości Góra obok Tykocina miała bardzo dużo swobody, ponieważ ośrodek „Domki nad Narwią”, w którym byliśmy dopiero zaczynał działalność i byliśmy pierwszymi i …. jedynymi gośćmi, a teren był ogrodzony – raj dla Angie. Do miłegoJ Ania Wspaniała turystka :) 1 Quote
Tyśka) Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 ŁAŁ! No Angie, ale Ci się trafiło :) Czekałaś, czekałaś i się doczekałaś domu, który pewnie nawet Ci się nie śnił :) Quote
elik Posted July 27, 2017 Author Posted July 27, 2017 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: ŁAŁ! No Angie, ale Ci się trafiło :) Czekałaś, czekałaś i się doczekałaś domu, który pewnie nawet Ci się nie śnił :) I tak pięknie wygląda, taka radosna, szczęśliwa. Ogromnie się cieszę z jej szczęścia. Biedna przeszła straszne chwile, ale już z pewnością o nich nie pamięta. A Ty Tysiulka jeszcze nie w łóżeczku ??? Do spania kochanie ! Quote
azalia Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Ależ cieszę się bardzo ze wspaniałych wiadomości o sunieczce.Dopiero dzisiaj 'znalazłam"wątek Angie no i poczytalałam sobie o niej i jej dzieciach. Cudowne zakończenie wątku(choć mam cichą nadzieję,że Pani Ania jeszcze będzie pisała),Sunia jest piękna i szczęśliwa,a Jej Rodzina ją kocha i to jest najważniejsze. Quote
elik Posted July 29, 2017 Author Posted July 29, 2017 Witaj azalio na wątku Angie :) Pani Ania co jakiś czas podsyła kilka zdań i zdjęcia suni więc też mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy szczęśliwą sunię :) Quote
Tola Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Dopiero dotarłam do suni - rewelacja domek, Angie cudna na tych zdjęciach:) Niech jej szczęście trwa i trwa! Quote
elik Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 Tak, to jedna z wielu adopcji, które bardzo cieszą :) Quote
elik Posted August 6, 2017 Author Posted August 6, 2017 6 godzin temu, Gabi79 napisał: Cudowne wieści i fotki!!! Pani Ania sama podsyła mi je co jakiś czas. Jestem Jej bardzo wdzięczna :) 1 Quote
elik Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Mamy kolejne zdjęcie i pozdrowienia z Podlasia :) Quote
Tyśka) Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Piękna rodzina na pięknym tle :) (to niebo! ten krajobraz!) Quote
elik Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Piękna rodzina na pięknym tle :) (to niebo! ten krajobraz!) Prawda :) Też chciałabym tam być :) Quote
Alaskan malamutte Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Aschita vel Angie wygląda cuuudnie!!! Quote
elik Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Aschita vel Angie wygląda cuuudnie!!! I na szczęśliwą :) Quote
Havanka Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 Dnia 29.08.2017 o 14:50, elik napisał: Mamy kolejne zdjęcie i pozdrowienia z Podlasia :) Aschitka na nieustającym urlopie ! Sunieczko, wygrałaś szczęśliwy los i niech ci zawsze sprzyja ! Quote
elik Posted April 21, 2019 Author Posted April 21, 2019 Kochana Aschita/Angie i jej Pani przesyłają świąteczne życzenia i zdjęcia z wczorajszego spaceru :) Angie ogrodniczka :) Angie zdobywa nowych znajomych :) 1 Quote
Tola Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Cudnie ogląda się zdjęcia suni, której udało się tak wspaniale zmienić życie! Oby jak najwięcej takich adopcji ! Quote
Tola Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 Dzisiejsze pozdrowienia od zamojskiego Krakersa z DS w Krakowie; Krakers to brat Lunki, która parę tyg. temu tez zamieszkała w Krakowie. Quote
elik Posted April 22, 2019 Author Posted April 22, 2019 5 godzin temu, Tola napisał: Cudnie ogląda się zdjęcia suni, której udało się tak wspaniale zmienić życie! Oby jak najwięcej takich adopcji ! Pani Ania, która adoptowała Aschitę to bardzo ciepła osoba. Sama, bez proszenia, przysyła informacje co słychać i zdjęcia. To bardzo miłe :) Koteczek też ma dobry dom :) Quote
Tola Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 18 godzin temu, elik napisał: Pani Ania, która adoptowała Aschitę to bardzo ciepła osoba. Sama, bez proszenia, przysyła informacje co słychać i zdjęcia. To bardzo miłe :) Koteczek też ma dobry dom :) Elu - w tym świątecznym zabieganiu pomyliłam watki i zamiast wstawić Krakersa na zamojski - pokazałam go tutaj;) Ale miło, że zauważyłaś i odpowiadasz:) Quote
Recommended Posts