b-b Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 2 godziny temu, sylwija napisał: nie wiem, właśnie, czy podołam z tym zestawieniem, nawet nie wiem, jak dotrzeć do postu 16.. 16 post Quote
sylwija Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 odnośnie kosztów za opatrunki, ostatnie dwa paragony zachowałam w końcu. oczywiście - z apteki - acatar - to już dla mnie, nie dla Sheldona poprzednich nie mam, ale generalnie opatrunek jest zmieniany raz dziennie i zużycie: aqua gel - 1 opaska/bandaż ahez. - 1 kompres/gazik - 3 gaza - 1/3 niestety nie było możliwości zakupić wszystkiego naraz, tylko tak dokupowałam, a bandaż ahezyjny zamówiłam na początku i niedawno dotarł zdecydowanie lepiej się sprawdza niż inne opaski, bandaże.. Aquagele tez różne kupowałam, bo wcale nie są tak dostępne od ręki w dowolnej ilości, już i 9 zł płaciłam za jeden, ale jak s ą te okrągłe i nieduże, to całkiem wystarczają pisałam, że badania zrobiłam Sheldonowi - przed kolejna narkozą, wyszły nieźle postaram się jutro/pojutrze załączyć wyniki Quote
sylwija Posted January 24, 2016 Author Posted January 24, 2016 jeszcze się pokażemy na koniec weekendu :) 1 Quote
Baltimoore Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Jaki Sheldonek jest piękny :D Pysio i minka -cudne :D Quote
b-b Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Co za minka! :D A te fałdki nic tylko wycałować :* Quote
sylwija Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 a może komuś koszulkę "Otwieram bazarek na rzecz jego leczenia i zapraszam do zakupu 5 moich fuksjowych koszulek z biegów kobiet (rozmiar S, bo tylko takie mi pozostały w magazynach) za 30 zł każda. " https://www.facebook.com/kobieta.w.biegu/posts/488737114642408 a jutro, 10:00 wyjęcie wszczepów Quote
NikaEla Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Z bazarku z karmą będzie wpłata od free 100zł na konto fundacyjne Quote
doris66 Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Trzymam kciuki aby wyjęcie wszczepów przebiegło szybko i sprawnie a Sheldonek wrócił błyskawicznie do formy. Quote
Gusiaczek Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Super Dziewczyny brawo ! :) Sheldonku, grono Aniołów masz imponujące, trzymam kciuki za zabieg, trzymaj się Bohaterze :) Quote
Baltimoore Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Trzymam kciuki. To już za kwadransik. Quote
Anula Posted January 26, 2016 Posted January 26, 2016 Czy Livka jest skarbnikiem Sheldona? W poście 16 nie widać wydatków jedynie wpływy.Przydało by się skrupulatne rozliczenie aby każdy mógł zobaczyć jak Sheldon stoi finansowo. Quote
sylwija Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 12 godzin temu, NikaEla napisał: Z bazarku z karmą będzie wpłata od free 100zł na konto fundacyjne 12 godzin temu, doris66 napisał: Trzymam kciuki aby wyjęcie wszczepów przebiegło szybko i sprawnie a Sheldonek wrócił błyskawicznie do formy. 10 godzin temu, Gusiaczek napisał: Super Dziewczyny brawo ! :) Sheldonku, grono Aniołów masz imponujące, trzymam kciuki za zabieg, trzymaj się Bohaterze :) 10 godzin temu, Baltimoore napisał: Trzymam kciuki. To już za kwadransik. zabiegu nie było - został przesunięty na następny czwartek zostały zrobione dwa prześwietlenia, niby zrost jest, ale też pewne ryzyko, że po wyjęciu wszczepów, nie będzie się trzymało za to rana ładnie po amputacji ładnie wygląda 9 godzin temu, Anula napisał: Czy Livka jest skarbnikiem Sheldona? W poście 16 nie widać wydatków jedynie wpływy.Przydało by się skrupulatne rozliczenie aby każdy mógł zobaczyć jak Sheldon stoi finansowo. no właśnie, bardzo liczę po cichutku na pomoc Livki Quote
sylwija Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 1 - materiały opatrunkowe 2 - faktura, opłacona przez KWB 3 - wizyta Sheldona - z badaniami krwi 4. koszulka Sheldona, choć chyba i tak muszę mniejszą kupić.. Quote
sylwija Posted January 26, 2016 Author Posted January 26, 2016 dzisiaj odebrałam niespodziankę dla Sheldona od Anna S. i Nugasia. Sheldon nie mógł się doczekać aż mu otworzę przesyłkę - oczywiście wyboru na dzisiaj już dokonał, reszta atrakcji będzie dawkowana, będzie uprzyjemniać mu czas, jak ja w pracy :) 1 Quote
Gusiaczek Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Dzień dobry, Sheldonku Piękną niespodziankę dostałeś Przystojniaku :) Quote
anica Posted January 27, 2016 Posted January 27, 2016 Dzień Dobry :) od dawna podczytuję wątek Scheldonka ,chwycił mnie chłopak za serce, trzeba przyznać jak zresztą wszystkie swoje ciocie, po dostawie dużego worka karmy Fitmin Solution, zainspirowana pomysłem i po uzyskaniu zgody Nika Ela pomyślałam...że spróbuję ,serdecznie więc zapraszam na szybciutki bazarek dla Sheldonka 1 Quote
sylwija Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 a ja dzisiaj mu kupiłam dwie koszulki w cenie tej jednej, co ostatnio.. ale chyba znów za duże.. ale zmieniać musi, ze wzgl. higieny, ale też taka pogoda, że moczy po prostu.. no i znów teraz słodko i spokojnie, a pokój - dalsza demolka, no nie lubi być zamykany, izolowany Quote
sylwija Posted January 28, 2016 Author Posted January 28, 2016 a ja dzisiaj mu kupiłam dwie koszulki w cenie tej jednej, co ostatnio.. ale chyba znów za duże.. ale zmieniać musi, ze wzgl. higieny, ale też taka pogoda, że moczy po prostu.. no i znów teraz słodko i spokojnie, a pokój - dalsza demolka, no nie lubi być zamykany, izolowany Quote
Baltimoore Posted January 28, 2016 Posted January 28, 2016 Zdjęcie jak śpi z kicią przesłodkie :D Fajna koszulka :D Quote
Livka Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Dziewczyny postaram się to ogarnąć - dajcie mi chwilkę, ok ? Ostatni czas mam jakiś koszmarny ... Quote
Baltimoore Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Drzwi by się przydały pancerne, jak przy moich kotach. One też nie cierpią być zamykane :( A czasem mus jest. Quote
Gusiaczek Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Sheldon, przywołuję cię do porządku! (w pełnym tego słowa znaczeniu ;)) Quote
Recommended Posts