Jump to content
Dogomania

Sheldon, psie dziecko, ma rodzinę i dom :) powodzenia, łobuziaku ;)

Recommended Posts

Posted

bo w klosz mu się śnieg wsypywał

ale jak zostawiłam na chwilę w domu bez kołnierza, to zaraz zaczął lizać łapkę, a jeszcze przecież ma szwy.. urwis z niego

Posted

Ale u Was śniegu. U nas mżył ,ale zaraz się prawie topi.

Widok Sheldonka na śniegu bardzo optymistyczny  i na dodatek bez klosza.Pewnie był szczęśliwy.

Posted

U nas, też pięknie i słonecznie i sporo śniegu. Niestety, pod nowym śniegiem, jest stary, zlodzony śnieg, w który zapadają się psie łapy, a ostre brzegi, mogą je pokaleczyć :(. Bliss miała wczoraj zabieg i ma wygoloną łapkę(wenflon), więc spacerek był po mieście, a nie po łąkach i polach. Z Lerką tego kłopotu nie ma - łapki zdrowe i malizna lekka, więc biega raczej po powierzchni i się nie zapada ;)

Sylwija, chcę trochę wpłacić na leczenie Sheldona, ale nie wiem na które konto, bo są podane dwa.

to, 09 10600076 0000330000827904 czy to93 1060 0076 0000 3200 0143 6959?

Posted
3 godziny temu, konfirm31 napisał:

U nas, też pięknie i słonecznie i sporo śniegu. Niestety, pod nowym śniegiem, jest stary, zlodzony śnieg, w który zapadają się psie łapy, a ostre brzegi, mogą je pokaleczyć :(. Bliss miała wczoraj zabieg i ma wygoloną łapkę(wenflon), więc spacerek był po mieście, a nie po łąkach i polach. Z Lerką tego kłopotu nie ma - łapki zdrowe i malizna lekka, więc biega raczej po powierzchni i się nie zapada ;)

Sylwija, chcę trochę wpłacić na leczenie Sheldona, ale nie wiem na które konto, bo są podane dwa.

to, 09 10600076 0000330000827904 czy to93 1060 0076 0000 3200 0143 6959?

dziękuję :) - 09 10600076 0000330000827904

do tego mam dostęp i będę mogła potwierdzić

swoją drogą, sprawdzę zresztą dzisiaj i wkleję wpłaty, bo na pewno były, tylko mi ciągle czasu brak

i Sheldonka jeszcze pokażę, bo trochę cyknęłam na  sniegu :)

Posted

Śliczny Sheldonek :D Ależ on sobie dobrze radzi na trzech łapeczkach.
Cały czas myślę, jakie miał szczęście, że trafił na Ciebie :D

Extra głaski dla pięknego i milusińskiego Dyzia :D