Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Genialne! :D No niestety, Lilunia sobie wczoraj nie odmówiła przyjemności wystąpienia w roli mojej sekretarki i telefon ucierpiał :( Na szczęście dzwonić można... Quote
konfirm31 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Oba powiedzenia, wspaniałe :) . Lilusia, telefon to ty lepiej zostaw - nie odbieraj ;) Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 No jak nie odbieraj, jak akurat wczoraj dzwonił aż 8 razy! :( Quote
Kejciu Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 No jak nie odbieraj, jak akurat wczoraj dzwonił aż 8 razy! :( Ja na jej miejscu bym nie odbierała! bo jak zadzwoni jakiś fajny dom i zechcecie ją wydać ?niech lepiej siedzi cicho i nie podnosi słuchawki - przekaż jej to proszę od cioci Kejciu :) Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Przekażę. Bo naprawdę chyba powinnam ją oddać do adopcji... 1 Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Kto się stęsknił za Helcią? ;) P. Kasia była na wyjeździe, ale już wróciła i są wieści oraz foty! :D Helcia miewa się świetnie, jest zagłaskiwana i noszona na rękach, a dziś wybiera się z wizytą zapoznawczą do lekarza rodzinnego, który uzupełni szczepienie na wirusówki ;) Pies pracujący na michę, czyli Helcia pilnująca półki od auta p. Kasi podczas wymiany opon na zimowe I żeby nie było wątpliwości, że nie ma się czego (znaczy kogo) bać! ;) Dama... Trudno działać w kuchni z psem na rękach... Ale kto się takiej oprze? Bo przecież nie ukochana p. Emilia! :D Quote
DoPi Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 o matko, ale jej dobrze, znaczy Helusi. No i nie wiem dlaczego się szkaluje tak Liluchnę. Powinna powiedzieć tak jak mój syn "nie dość, że się coś zrobi, to jeszcze narzekasz" :D a powiedzenia zapożyczam na stałe :) Quote
DoPi Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Jessssss już 26 ty listopada Czetuchna makijażu na podróż nie zapomnij :) Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 Czetunia na szczęście ma makijaż permanentny :D Quote
Nutusia Posted November 26, 2015 Author Posted November 26, 2015 O, chemia była od pierwszej sekundy! ;) Helcia jest czesana przed wyjściem do weta - w końcu potargana na miasto do ludzi nie wyjdzie! :D W poczekalni (gdzie ponoć do wszystkich się wdzięczyła, tylko wagę omijała z daleka ;))... Tak się uśmiechała na myśl o poznaniu Pani Doktor :D A tu już w domciu, po wszystkim, łącznie z konsumpcją otrzymanych od Pani Doktor smaczków ;) Quote
Mattilu Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Hela szczęśliwa, a kiedy Czetka rusza w podróż? bo już się pogubiłam :( Quote
jola_li Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Przepraszam za "nie na temat", ale sprawa jest pilna - czy znacie może jakiś dobry hotelik? Quote
mari23 Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Przepraszam za "nie na temat", ale sprawa jest pilna - czy znacie może jakiś dobry hotelik? znam, ale daleko, bo koło mnie blisko..... Quote
Poker Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Helcia jak pączek w maśle tylko ptasiego mleczka jej brakuje. Obie dziewczyny szczęśliwe i o to chodziło. Ta mina jest po prostu powalająca. Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Z doniesień p. Kasi wynika, że w pewnym sensie i ptasie mleczko jest w zasięgu Helci ;) Czetusia leci jutro... Już mam drgawki! P. Kasia pisze, że najbardziej pracowity czas w pracy ma za sobą i już teraz tylko czeka na Cztuchnę :) Wygląda też na to, że zostaną w Finlandii na dłużej, więc Czetka będzie musiała polubić... śledzie :D No i p. Kasia widziała w sklepie super kolekcję psich kurteczek i jeśli zima będzie sroga (o co w Skandynawii przecież nie tak trudno ;)), Czetka będzie zadawała szyku w trendy kurteczce :) Trzymajcie za nas jutro kciuki!!!! Za wszystkie TRZY!!!!! A nasza Lilunia się chyba starzeje, skoro były jej potrzebne... okulary... Po wykorzystaniu niewiele z nich zostało :( Na szczęście Sławek kupuje okulary w Rossmanie za - nomen omen - psie grosze! ;) 1 Quote
Mattilu Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Trzymam mocno, mocno kciuki za wszystkie TRZY i za Sławka też, bo choć nie da tego po sobie poznać, to przecież też będzie przeżywał wyjazd Czetusi. Ciekawe co Lili chciała poczytać... 1 Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 No na szczęście nie smsy w mojej komórce! Szczególnie, że tam są litery gigantyczne, że nawet ja bez okularów daję radę przeczytać ;) Quote
Kejciu Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 Widocznie zostawione były w takim miejscu gdzie aby je znaleźć nie potrzebowała drugiej pary okularów :D dobrze że nie połknęła szkła... Quote
Nutusia Posted November 27, 2015 Author Posted November 27, 2015 Wiesz gdzie były? Na tym nowym kredensie, czyli wcale nie pod nosem! Musiała się naprawdę postarać, żeby tam sięgnąć :( No, ale wczoraj nic na wierzchu nie zostawiliśmy! ;) Na szczęście te tanie okulary nie mają szkieł, tylko chyba plastik. Lepiej się obgryzało oprawkę :D Quote
AMIGA Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 No proszę, a dotąd wszystko było na "moją" Kresię. Robiąc szydełkiem ocieplacz na kubek (sznaucerkowy) trzymam mocno kciuki za podroż malutkiej i za to, żeby nie trzeba było podawać dziewczynce żadnych środków uspokajających. No i żeby Wam też nie trzeba było podawać. A zdjęciami "wampirka" się zachwycam bez końca :) Quote
Recommended Posts