Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja chyba przepiszę się na inną zmianę, bo córka znów okupuje mi komputer dniem i nocą. 04.51 to jeszcze nocna czy już dzienna? I kiedy ja mam spać? Za godzinę wypadałoby po świeże pieczywo lecieć, z nie do łóżka się uwalać! Kiedy je wreszcie uporządkuję to swoje życie? :oops:

A Kubusiowi zawsze wpłacam w połowie miesiąca. Nie mogę wszystkim psiakom jednego dnia przelewów robić, bo TŻ by tego nie wytrzymał - i fizycznie, i nerwowo. ;)

Posted

No to co? Należy oficjalny grafik ustalić (zawodowe zboczenie mi się włączyło :evil_lol: ).
Zmiana dzienna : od 06:00 do 14:00 (z półgodzinną przerwą na jedzonko/kawkę/papieroska/pracę :diabloti: - niewłaściwe skreślić)
Zmiana popołudniowa: od 14:00 do 22:00 ( z przerwą jak wyżej ;) )
Zmiana nocna: od 22:00 do 06:00 - ta zmiana stanowczo nie potrzebuje przerwy :evil_lol: bo na tej zmianie to nic, tylko nieustanna balanga jest :evil_lol:

Czy ja mam przedstawić jakieś zaświadczenie od lekarza, że byłam nieobecna na wątku z powodu choroby? czy też moje ustne zapewnienie wystarczy?? Zresztą - mafia powinna wiedzieć wszystko... więc chyba wie, że chora byłam :roll:

Posted

Mnie nie było w weekend w domu, ale już jestem ( nie w domu tylko w pracy :evil_lol:) więc mogę pośmigać po wątkach, a jakże ;)

Zresztą co ja tu piszę, przecież tu na Kubusiowym wątku te same ciotki co na innych wątkach mafijnych, więc wystarczy usprawiedliwić się na jednym wątku :eviltong: i wszystko gra.....

Posted

[quote name='Ra_dunia']Zmiana dzienna : od 06:00 do 14:00 (z półgodzinną przerwą na jedzonko/kawkę/papieroska/pracę :diabloti: - niewłaściwe skreślić)

No to zdarzyłam jeszcze na dzienną zgodnie z grafikiem do 14 :eviltong:

ps .guzik nie zdarzyłam ale to nie prawda jest dopiero 13,56 .........

Posted

sleepingbyday napisał(a):
kurczę, dziewczyny, jka tu wchodze, to mam misz masz wgłowie- alkohol, wachty, usprawiedliwienia, sparwozdanie rodzinno-zawodowe, ploty ogólne i wariactwo :loveu:

Nie sama praca sie zyje:evil_lol:

Posted

melduję sie na nocnej zmianie :lol:

[quote name='Ra_dunia']Zmiana nocna: od 22:00 do 06:00 - ta zmiana stanowczo nie potrzebuje przerwy :evil_lol: bo na tej zmianie to nic, tylko nieustanna balanga jest :evil_lol:
my tu ciężko pracujemy! :lol::cool3:

[quote name='Ra_dunia']Czy ja mam przedstawić jakieś zaświadczenie od lekarza, że byłam nieobecna na wątku z powodu choroby? czy też moje ustne zapewnienie wystarczy?? Zresztą - mafia powinna wiedzieć wszystko... więc chyba wie, że chora byłam :roll:
ja na Twoim miejscu jednak osobiście zdobyła bym jak najwięcej dowodów i potwierdzeń swojej choroby, żeby jak najszybciej je przedstawić na wątku :cool3: bo jak mafia zacznie grzebać w Twoich sprawach to współczuję :shake: już się od nich nie uwolnisz :eviltong:

Posted

Ra_dunia napisał(a):
dokładnie :) Ale kto by nie wpłacał, jak tu mafia czuwa :evil_lol:

:nono::nono::nono: nie tylko tu :diabloti:
Mysia_ napisał(a):
melduję sie na nocnej zmianie :lol:
ja na Twoim miejscu jednak osobiście zdobyła bym jak najwięcej dowodów i potwierdzeń swojej choroby, żeby jak najszybciej je przedstawić na wątku :cool3: bo jak mafia zacznie grzebać w Twoich sprawach to współczuję :shake: już się od nich nie uwolnisz :eviltong:

Mysia nie strasz ludzi bo przestaną zaglądać albo zaczną załatwiać sobie "lewe' L4 :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
:nono::nono::nono: nie tylko tu :diabloti:

Mysia nie strasz ludzi bo przestaną zaglądać albo zaczną załatwiać sobie "lewe' L4 :mad:

Niech no tylko spróbują...to i lekarz od lewych zwolnień beknie:eviltong::eviltong:
Ale zupelnie nie rozumiem dlaczego przerywacie mi gotowanie obiadu...:cool1::cool1::cool1:

Posted

marysia55 napisał(a):
to nie nasza wina, że Ty gotujesz z nosem w kompie, a jak coś przypalisz to pewnie zwalisz na nas:cool3::cool3:

Właśnie o to chodzi, ze kuchne mam "daleko" od kompa:razz::razz:No ale jak mam spokojnie gotowac, jak zaczela sie moja zmiana..i jeszcze mnie coś ominie..poza tym wiem wiem...znam te numery- wystarczy, ze zniknę na chwilke, a już bedziecie o mnie plotkowały:cool1:Nie ma nie ma:p:p

Posted

[quote name='gonia66']Właśnie o to chodzi, ze kuchne mam "daleko" od kompa:razz::razz:No ale jak mam spokojnie gotowac, jak zaczela sie moja zmiana..i jeszcze mnie coś ominie..poza tym wiem wiem...znam te numery- wystarczy, ze zniknę na chwilke, a już bedziecie o mnie plotkowały:cool1:Nie ma nie ma:p:p

my??? o Tobie??? :crazyeye: a skąd :shake: nigdy w życiu :shake::shake::shake:
:evil_lol::diabloti:

o nie!!! teraz musze już w ogóle uważać, Gonia węszy na moim profilu na nk :shocked!::mdleje:

Posted

Mysia_ napisał(a):

my??? o Tobie??? :crazyeye: a skąd :shake: nigdy w życiu :shake::shake::shake:
:evil_lol::diabloti:

o nie!!! teraz musze już w ogóle uważać, Gonia węszy na moim profilu na nk :shocked!::mdleje:

ja też :diabloti::diabloti::diabloti: to niebieskie też bym SE wypiła :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
ja też :diabloti::diabloti::diabloti: to niebieskie też bym SE wypiła :evil_lol::evil_lol:
Nom...Marys...wlasnie...doszlam do wniosku, ze jednak Mysia nas nie lubi....:-(:-(:-(chwali sie takimi przysmakami..a nas nawet na jednego nie zawolala..ale my nie bedziemy takie....jak zrobimy libacje- mYsia będzie gościem honorowym- niech wie....:cool1::cool1:

Posted

W 1 poscie sa ogloszenia czesc z nich jest nieaktywna ,
mam pytanie czy on ma inne ogłoszenia i allegro ?

Jezeli ktos go gdzies ogłasza to prosze o linki a Mysie o wstawienie ich do 1 postu ...

Bo sie chłopak powoli juz ładnie socjalizuje u Wiosny :loveu: i chyba czas by było mu szukać domu :eviltong:

sorry ze ja tak przyziemnie z rana ale ja jak zwykle w porze pracy wiec i temat taki nieciekawy ;)

Posted

[LEFT]Ogłoszenia, które robiła Negri_2008 :cool3:
alegartka.pl
eoferty.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
4łapy.pl
kupiepsa.pl
przygarnij.pl
zoonet.pl
cafeanimal.pl
adopcjapsa.pl

czy ktoś jeszcze ogłaszał Kubulka? :cool3:[/LEFT]

Posted

marysia55 napisał(a):

gonia66 napisał(a):
Nom...Marys...wlasnie...doszlam do wniosku, ze jednak Mysia nas nie lubi....:-(:-(:-(chwali sie takimi przysmakami..a nas nawet na jednego nie zawolala..ale my nie bedziemy takie....jak zrobimy libacje- mYsia będzie gościem honorowym- niech wie....:cool1::cool1:

o nieeee :shake: jak możesz twierdzić, że Was nie lubię :placz: a jakbym Was zawołała to byście przyjechały? :loveu::loveu::loveu:
a to niebieskie to faktycznie pychotka :cool3:

Posted

W ogłoszeniach Kuby napisałam, że jest to pies, który jeszcze potrzebuje pracy.
Jest też zobowiązanie do wsprcia i pomocy w prowadzeniu psiaka.

Myślę, że to ludzi zniechęca do adopcji. Niestety, nie chcą, nie umieją, nie znają się na psach :shake:

Wiosenko :loveu: może Kuba zrobił jakies nowe postępy i może można już zrezygnować z tych fragmentów w ogłoszeniach?

Nie mogę wstawić linków do ogłoszeń bo dogo jakoś skraca te linki ia poza tym wywala mi tekst posta :angryy::diabloti:

Posted

przejrzałam tekst z naszej strony - nie wydaje mi się on za bardzo skierowanym na pracę z Kubusiem - jak myślicie ? Jest opisane jaki Kuba był i jakie zrobił postępy, na koniec jest jedno właściwie zdanie o tym, że Kuba wymaga cierpliwości - bo tego ominąć się nie da. Pomoc - przynajmniej moim zdaniem - brzmi zachęcająco, bo adoptujący nie będzie czuł się pozostawiony sam z problemami.
Kuba jest nieśmiały i nie da się ominąć tego w ogłoszeniach. Z czasem robi się z niego w miarę normalny psiak, ale obcych się boi i nowy właściciel musi być na to przygotowany, bo inaczej nasz Kubulek z adopcji po prostu wróci. DS musi być cierpliwy i dać Kubie tyle czasu, ile będzie potrzebował.

Jeśli macie jakieś sugestie, to chętnie poczytam ;)