marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 dobranoc :hand: spadam do łózia bo jutro świtem bladym do pracy ( na prawdę świtem bladym) :p Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ja chyba przepiszę się na inną zmianę, bo córka znów okupuje mi komputer dniem i nocą. 04.51 to jeszcze nocna czy już dzienna? I kiedy ja mam spać? Za godzinę wypadałoby po świeże pieczywo lecieć, z nie do łóżka się uwalać! Kiedy je wreszcie uporządkuję to swoje życie? :oops: A Kubusiowi zawsze wpłacam w połowie miesiąca. Nie mogę wszystkim psiakom jednego dnia przelewów robić, bo TŻ by tego nie wytrzymał - i fizycznie, i nerwowo. ;) Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No to co? Należy oficjalny grafik ustalić (zawodowe zboczenie mi się włączyło :evil_lol: ). Zmiana dzienna : od 06:00 do 14:00 (z półgodzinną przerwą na jedzonko/kawkę/papieroska/pracę :diabloti: - niewłaściwe skreślić) Zmiana popołudniowa: od 14:00 do 22:00 ( z przerwą jak wyżej ;) ) Zmiana nocna: od 22:00 do 06:00 - ta zmiana stanowczo nie potrzebuje przerwy :evil_lol: bo na tej zmianie to nic, tylko nieustanna balanga jest :evil_lol: Czy ja mam przedstawić jakieś zaświadczenie od lekarza, że byłam nieobecna na wątku z powodu choroby? czy też moje ustne zapewnienie wystarczy?? Zresztą - mafia powinna wiedzieć wszystko... więc chyba wie, że chora byłam :roll: Quote
Negri_2008 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mnie nie było w weekend w domu, ale już jestem ( nie w domu tylko w pracy :evil_lol:) więc mogę pośmigać po wątkach, a jakże ;) Zresztą co ja tu piszę, przecież tu na Kubusiowym wątku te same ciotki co na innych wątkach mafijnych, więc wystarczy usprawiedliwić się na jednym wątku :eviltong: i wszystko gra..... Quote
ewatr Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='Ra_dunia']Zmiana dzienna : od 06:00 do 14:00 (z półgodzinną przerwą na jedzonko/kawkę/papieroska/pracę :diabloti: - niewłaściwe skreślić) No to zdarzyłam jeszcze na dzienną zgodnie z grafikiem do 14 :eviltong: ps .guzik nie zdarzyłam ale to nie prawda jest dopiero 13,56 ......... Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To ja dzisiaj zasuwam na dwie zmiany :evil_lol: albo raczej nadgodziny robię :cool1: no ale nie było się na dogo dłuższy czas to teraz trzeba nadrabiać :roll: Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 kurczę, dziewczyny, jka tu wchodze, to mam misz masz wgłowie- alkohol, wachty, usprawiedliwienia, sparwozdanie rodzinno-zawodowe, ploty ogólne i wariactwo :loveu: Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 sleepingbyday napisał(a):kurczę, dziewczyny, jka tu wchodze, to mam misz masz wgłowie- alkohol, wachty, usprawiedliwienia, sparwozdanie rodzinno-zawodowe, ploty ogólne i wariactwo :loveu: Nie sama praca sie zyje:evil_lol: Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 rita60 napisał(a):Nie sama praca sie zyje:evil_lol: Grunt, że Kubuś na tym nie cierpi. Póki co, wypłacalny jest! Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 agata51 napisał(a):Grunt, że Kubuś na tym nie cierpi. Póki co, wypłacalny jest! dokładnie :) Ale kto by nie wpłacał, jak tu mafia czuwa :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 melduję sie na nocnej zmianie :lol: [quote name='Ra_dunia']Zmiana nocna: od 22:00 do 06:00 - ta zmiana stanowczo nie potrzebuje przerwy :evil_lol: bo na tej zmianie to nic, tylko nieustanna balanga jest :evil_lol: my tu ciężko pracujemy! :lol::cool3: [quote name='Ra_dunia']Czy ja mam przedstawić jakieś zaświadczenie od lekarza, że byłam nieobecna na wątku z powodu choroby? czy też moje ustne zapewnienie wystarczy?? Zresztą - mafia powinna wiedzieć wszystko... więc chyba wie, że chora byłam :roll: ja na Twoim miejscu jednak osobiście zdobyła bym jak najwięcej dowodów i potwierdzeń swojej choroby, żeby jak najszybciej je przedstawić na wątku :cool3: bo jak mafia zacznie grzebać w Twoich sprawach to współczuję :shake: już się od nich nie uwolnisz :eviltong: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ra_dunia napisał(a):dokładnie :) Ale kto by nie wpłacał, jak tu mafia czuwa :evil_lol: :nono::nono::nono: nie tylko tu :diabloti: Mysia_ napisał(a):melduję sie na nocnej zmianie :lol: ja na Twoim miejscu jednak osobiście zdobyła bym jak najwięcej dowodów i potwierdzeń swojej choroby, żeby jak najszybciej je przedstawić na wątku :cool3: bo jak mafia zacznie grzebać w Twoich sprawach to współczuję :shake: już się od nich nie uwolnisz :eviltong: Mysia nie strasz ludzi bo przestaną zaglądać albo zaczną załatwiać sobie "lewe' L4 :mad: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marysia55 napisał(a)::nono::nono::nono: nie tylko tu :diabloti: Mysia nie strasz ludzi bo przestaną zaglądać albo zaczną załatwiać sobie "lewe' L4 :mad: Niech no tylko spróbują...to i lekarz od lewych zwolnień beknie:eviltong::eviltong: Ale zupelnie nie rozumiem dlaczego przerywacie mi gotowanie obiadu...:cool1::cool1::cool1: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 to nie nasza wina, że Ty gotujesz z nosem w kompie, a jak coś przypalisz to pewnie zwalisz na nas:cool3::cool3: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marysia55 napisał(a):to nie nasza wina, że Ty gotujesz z nosem w kompie, a jak coś przypalisz to pewnie zwalisz na nas:cool3::cool3: Właśnie o to chodzi, ze kuchne mam "daleko" od kompa:razz::razz:No ale jak mam spokojnie gotowac, jak zaczela sie moja zmiana..i jeszcze mnie coś ominie..poza tym wiem wiem...znam te numery- wystarczy, ze zniknę na chwilke, a już bedziecie o mnie plotkowały:cool1:Nie ma nie ma:p:p Quote
Mysia_ Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='gonia66']Właśnie o to chodzi, ze kuchne mam "daleko" od kompa:razz::razz:No ale jak mam spokojnie gotowac, jak zaczela sie moja zmiana..i jeszcze mnie coś ominie..poza tym wiem wiem...znam te numery- wystarczy, ze zniknę na chwilke, a już bedziecie o mnie plotkowały:cool1:Nie ma nie ma:p:p my??? o Tobie??? :crazyeye: a skąd :shake: nigdy w życiu :shake::shake::shake: :evil_lol::diabloti: o nie!!! teraz musze już w ogóle uważać, Gonia węszy na moim profilu na nk :shocked!::mdleje: Quote
marysia55 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Mysia_ napisał(a): my??? o Tobie??? :crazyeye: a skąd :shake: nigdy w życiu :shake::shake::shake: :evil_lol::diabloti: o nie!!! teraz musze już w ogóle uważać, Gonia węszy na moim profilu na nk :shocked!::mdleje: ja też :diabloti::diabloti::diabloti: to niebieskie też bym SE wypiła :evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 marysia55 napisał(a):ja też :diabloti::diabloti::diabloti: to niebieskie też bym SE wypiła :evil_lol::evil_lol:Nom...Marys...wlasnie...doszlam do wniosku, ze jednak Mysia nas nie lubi....:-(:-(:-(chwali sie takimi przysmakami..a nas nawet na jednego nie zawolala..ale my nie bedziemy takie....jak zrobimy libacje- mYsia będzie gościem honorowym- niech wie....:cool1::cool1: Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cholera, 04.30. a ja nawet obiadu nie zaczęłam gotować. Dopiero po lunchu jestem. Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 W 1 poscie sa ogloszenia czesc z nich jest nieaktywna , mam pytanie czy on ma inne ogłoszenia i allegro ? Jezeli ktos go gdzies ogłasza to prosze o linki a Mysie o wstawienie ich do 1 postu ... Bo sie chłopak powoli juz ładnie socjalizuje u Wiosny :loveu: i chyba czas by było mu szukać domu :eviltong: sorry ze ja tak przyziemnie z rana ale ja jak zwykle w porze pracy wiec i temat taki nieciekawy ;) Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [LEFT]Ogłoszenia, które robiła Negri_2008 :cool3: alegartka.pl eoferty.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org 4łapy.pl kupiepsa.pl przygarnij.pl zoonet.pl cafeanimal.pl adopcjapsa.pl czy ktoś jeszcze ogłaszał Kubulka? :cool3:[/LEFT] Quote
Mysia_ Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a):ja też :diabloti::diabloti::diabloti: to niebieskie też bym SE wypiła :evil_lol::evil_lol: gonia66 napisał(a):Nom...Marys...wlasnie...doszlam do wniosku, ze jednak Mysia nas nie lubi....:-(:-(:-(chwali sie takimi przysmakami..a nas nawet na jednego nie zawolala..ale my nie bedziemy takie....jak zrobimy libacje- mYsia będzie gościem honorowym- niech wie....:cool1::cool1: o nieeee :shake: jak możesz twierdzić, że Was nie lubię :placz: a jakbym Was zawołała to byście przyjechały? :loveu::loveu::loveu: a to niebieskie to faktycznie pychotka :cool3: Quote
Ra_dunia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Kuba Allegra chyba nie ma :roll: Ewatr - jakbyś była taka kochana i je zrobiła... :loveu: To ja też przyziemnie ;) bo też w pracy :cool1: Quote
Negri_2008 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 W ogłoszeniach Kuby napisałam, że jest to pies, który jeszcze potrzebuje pracy. Jest też zobowiązanie do wsprcia i pomocy w prowadzeniu psiaka. Myślę, że to ludzi zniechęca do adopcji. Niestety, nie chcą, nie umieją, nie znają się na psach :shake: Wiosenko :loveu: może Kuba zrobił jakies nowe postępy i może można już zrezygnować z tych fragmentów w ogłoszeniach? Nie mogę wstawić linków do ogłoszeń bo dogo jakoś skraca te linki ia poza tym wywala mi tekst posta :angryy::diabloti: Quote
wiosna Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 przejrzałam tekst z naszej strony - nie wydaje mi się on za bardzo skierowanym na pracę z Kubusiem - jak myślicie ? Jest opisane jaki Kuba był i jakie zrobił postępy, na koniec jest jedno właściwie zdanie o tym, że Kuba wymaga cierpliwości - bo tego ominąć się nie da. Pomoc - przynajmniej moim zdaniem - brzmi zachęcająco, bo adoptujący nie będzie czuł się pozostawiony sam z problemami. Kuba jest nieśmiały i nie da się ominąć tego w ogłoszeniach. Z czasem robi się z niego w miarę normalny psiak, ale obcych się boi i nowy właściciel musi być na to przygotowany, bo inaczej nasz Kubulek z adopcji po prostu wróci. DS musi być cierpliwy i dać Kubie tyle czasu, ile będzie potrzebował. Jeśli macie jakieś sugestie, to chętnie poczytam ;) Quote
Recommended Posts