Lionees Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='marysia55']"pojawia sie i znika ... i znika " ja to chyba w końcu poprosze o Twój nr telefonu, nie będę sie kurcze ciągle denerwować co się z tobą dzieje :mad::mad: To nie moja wina,to głupie dogo nie chciało mnie do siebie dopuścić:placz: Quote
marysia55 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Renata5']To nie moja wina,to głupie dogo nie chciało mnie do siebie dopuścić:placz: bo sie pewnie bało efektów tego dopuszczenia :evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Kubalonku, nie wybierasz się przypadkiem do domku? Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 UWAGA, UWAGA !!! Dogo dopuściło w końcu Renatkę5 do siebie :diabloti: i psiaków oczywista :diabloti: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='marysia55']bo sie pewnie bało efektów tego dopuszczenia :evil_lol::evil_lol: No i miało rację,bo w końcu dopuściło:diabloti: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='marysia55']UWAGA, UWAGA !!! Dogo dopuściło w końcu Renatkę5 do siebie :diabloti: i psiaków oczywista :diabloti: Śmiej się śmiej,ale żebyś Ty wiedziała jakie to było wQrwiające(Gonia66-nie czytaj:p),jak nie mogłam się zalogować albo wyskakiwało mi jakieś ble,ble,ble error:mad:No koniec świata:shake: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Renata5 napisał(a):Śmiej się śmiej,ale żebyś Ty wiedziała jakie to było wQrwiające(Gonia66-nie czytaj:p),jak nie mogłam się zalogować albo wyskakiwało mi jakieś ble,ble,ble error:mad:No koniec świata:shake: znam to Renatko :calus: , oj znam z autopsji. Możesz sobie pofolgować Gonii66 nie ma już chyba drugi dzień na wątku. Osobiście jej sie dobiorę do ***** i wpisze nieobecność nieusprawiedliwioną :mad::mad: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='marysia55']znam to Renatko :calus: , oj znam z autopsji. Możesz sobie pofolgować Gonii66 nie ma już chyba drugi dzień na wątku. Osobiście jej sie dobiorę do ***** i wpisze nieobecność nieusprawiedliwioną :mad::mad: Albo dogo jej tez nie dopuszcza,albo pije z okazji rozpoczęcia wakacji:diabloti: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Renata5']Albo dogo jej tez nie dopuszcza,albo pije z okazji rozpoczęcia wakacji:diabloti: stawiam na to drugie :diabloti: chociaż ..... może faktycznie znowu jest niedostępna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 witam ciotki :loveu: zazdroszczę Goni tych wakacji :placz: a dogo działa mi na nerwy :angryy: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Mysia_']witam ciotki :loveu: zazdroszczę Goni tych wakacji :placz: a dogo działa mi na nerwy :angryy: Witamy,witamy i do naszego kółka(różańcowego:p)zapraszamy:razz: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [quote name='Renata5']Witamy,witamy i do naszego kółka(różańcowego:p)zapraszamy:razz: Ty mnie tu różańcem nie strasz :eviltong::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Mysia_ napisał(a):Ty mnie tu różańcem nie strasz :eviltong::evil_lol: wystarczy, że się Goni66 stracha:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 marysia55 napisał(a):wystarczy, że się Goni66 stracha:evil_lol::evil_lol: no właśnie :lol::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ale sobie pozwalamy, Gonia jak tu wpadnie z kałachem to będziemy tylko po ścianach śmigać :evil_lol::evil_lol:. Chyba zacznę kasować swoje posty :diabloti: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='marysia55']ale sobie pozwalamy, Gonia jak tu wpadnie z kałachem to będziemy tylko po ścianach śmigać :evil_lol::evil_lol:. Chyba zacznę kasować swoje posty :diabloti: Gonia z kałachem:crazyeye:..no nie wierzę,prędzej z kropidłem,co by wypędzić z nas diabły:diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Renata5 napisał(a):Gonia z kałachem:crazyeye:..no nie wierzę,prędzej z kropidłem,co by wypędzić z nas diabły:diabloti: :roflt::lol: własnie wyobraziłam sobie Gonię z kropidłem :diabloti::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Renata5 napisał(a):Gonia z kałachem:crazyeye:..no nie wierzę,prędzej z kropidłem,co by wypędzić z nas diabły:diabloti: :roflt::roflt::roflt: i chyba wiadro wody musiałaby przytaszczyć na takie diablice jak my :evil_lol::evil_lol: Gonia , Ty wiesz że my cie kochamy:loveu: i tak z tej miłości dokuczamy:eviltong: Quote
Lionees Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='marysia55']:roflt::roflt::roflt: i chyba wiadro wody musiałaby przytaszczyć na takie diablice jak my :evil_lol::evil_lol: Gonia , Ty wiesz że my cie kochamy:loveu: i tak z tej miłości dokuczamy:eviltong: No jasne,że Cię kochamy:loveu: Mam nadzieję,że się Gonia na nas nie obrazi:oops:...no bo my takie gupie czasami jesteśma:shake: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 i to jak! :loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Oj cioteczki,tylko was z oka spuscic,to głupoty wam w głowie:eviltong:/tak trzymac:evil_lol:/ A ty nasz Kubusiu ile sił w łapkach mykaj na gore. /Dzisiaj sa moje urodziny,wpadnijcie wieczorkiem na kawałek torta;)/. Quote
marysia55 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 rita60 napisał(a): /Dzisiaj sa moje urodziny,wpadnijcie wieczorkiem na kawałek torta;)/. :new-bday::tort::new-bday::tort::new-bday::tort: Quote
Mysia_ Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 rita60 napisał(a):Oj cioteczki,tylko was z oka spuscic,to głupoty wam w głowie:eviltong:/tak trzymac:evil_lol:/ A ty nasz Kubusiu ile sił w łapkach mykaj na gore. /Dzisiaj sa moje urodziny,wpadnijcie wieczorkiem na kawałek torta;)/. najlepszego :loveu::loveu::loveu::Rose::BIG::new-bday::BIG::tort: może i glupoty w głowie, ale jak Kubusia pilnujemy :cool3: żeby nikt o nim nie zapomniał :eviltong: Quote
rita60 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Cioteczki dziekuje:oops:Kubusiu pozwolisz,ze na Twoim watku poczestuje cioteczki tortem i czyms do popicia:razz: Quote
Recommended Posts