Negri_2008 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='gonia66']O nie o nie!!!!!!!DOŚC PICIA NA WĄTKU!!!ZARZĄDZAM ABSTYNENCJĘ!!!!INACZEJ ŹLE SKOŃCZĘ ..i przepiję wszystkie Wasze pieniąze ( i innych psiaków), jak wpadnę w nałóg....Serio....:p:pLo matko...dziewczyny.....to chyba Wy musicie do mnie przyjechac z kropidłem....:oops::oops:JAk dałam w czapkę w piątek to normalnie szok w trampkach- ze 20 lat tak sie nie napiłam:oops:TZn może się tak napiłam, ale nie byłam taka chora...balowałam z koleżankami i kolegami do soboty do 5.30...:roll:Było super...tylko jak sie obudziłam, to juz bylo gorzej:-(A tu...trzeba sie szykować...na wesele...(rok juz czeekaliśmy na ten dzień..)...i co??Ja się z łóżka nie mogłam zwlec, bo co wstalam, do łazienki..i...do łóżka...myślałam, że nie pojadę...dzieci płaczą na sama myśl, a ja nie mam sił się szykować a co dopiero pakowac...:pPierwszy raz w życiu leczyłam sie...alka primem:oops::oops:no i normalnie zaczelam sie modlić i prosić o pomoc z Gory....DAłam radę resztkami sil- ale mozecie sobie wyobrazic jak wygladałm...dzszlam do siebie tak naprawde dopiero po weselnym obiedzie...ale na weselu nie wypilam...nawet kieliszka:razz::razz:Wszystko mnie bolalao od tańców, chrype mam taka, ze jak ktos do mnie zadzwoni- nie pozna (wstydze się odbierac telefonów- gadam jak stary żul)...wczoraj dopiero na poprawinach poprawin wypilam pierwszego drina..a dzis...w drodze powrotnej wolają kolezanki ze szkoly na poprawiny imprezy (zostalo nam jeszcze fuuul wódeczki:p)..no nie mogłam nie iść:oops::oops:(dalam radę tylko troszkę:eviltong:)ale tak jeszcze nigdy wakacji nie rozpoczynałam..wszystko przez Was- rozpijacie mnie na tym wątku, od tortów dupa mi urosła jeszcze większa:cool3::cool3:eraz post tygodniowy- za tydzień wyjeżdzam na 3 tygodnie..nie wiem jak bez Was wytrzymam:placz::placz: Gonia ale tekst, no śmieję się do rozpuku :roflt::roflt::roflt::ylsuper: Tak trzymać. To nic że dupa Ci urosła, mnie też ...ihaaaaaaaaaa:evil_lol::oops: Tyś nasza dziewczyna całą gębą:loveu: To pod ten torcik, ......najlepszego :drinking: Quote
Lionees Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mysia_ napisał(a):Gonia, no nareszcie! :eviltong: Gonia witaj wśród żywych:diabloti::cool3: Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Renata5 napisał(a):Gonia witaj wśród żywych:diabloti::cool3: Heheh...no ale co to za życie jak na alko nie mozna nawet spojrzeć a w lodóweczce weselna stoi...:razz::razz::razz: Quote
Lionees Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='gonia66']Heheh...no ale co to za życie jak na alko nie mozna nawet spojrzeć a w lodóweczce weselna stoi...:razz::razz::razz: :drinka::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='gonia66']Heheh...no ale co to za życie jak na alko nie mozna nawet spojrzeć a w lodóweczce weselna stoi...:razz::razz::razz: jak nie możesz :evil_lol: to może tu podrzucić, my mamy zaległości :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 marysia55 napisał(a):jak nie możesz :evil_lol: to może tu podrzucić, my mamy zaległości :diabloti: Zapraszam....:loveu::loveu:wlasnie sie dowiedzialam, ze mialam okazje spotkac się z niektorymi z was...i nie moge :placz::placz:NAstępnym razem nie przepuszcze takiej okazji- wtedy zobaczymy kto jest mistrz:eviltong::eviltong:Do tego czasdu ja ochłone, zmądrzeję i..będzie sie działo:eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 gonia66 napisał(a):Heheh...no ale co to za życie jak na alko nie mozna nawet spojrzeć a w lodóweczce weselna stoi...:razz::razz::razz: ja tam nigdy nie pogardzę :razz: nie rób nam smaka tylko się podziel :eviltong::diabloti: a tak w ogole co tu tak cicho? :crazyeye: Quote
ewatr Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Wiecie co ja to chyba zmienie godziny odwiedzin na nocne ...:hmmmm: Was to normalnie trzeba pilowac :cool3: bo tu z rana jeszcze czuc opary alkoholu na watku ... Moze komus schłodzonego soczku z rana ???? / to jest soczek i tego sie trzymamy ;) / Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 ewatr jesteś pewna, że to soczek? :crazyeye: mi to kolorkiem przypomina coś innego - Marysia i Gonia pewnie wiedzą co mam na myśli :diabloti::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Mysia_']ewatr jesteś pewna, że to soczek? :crazyeye: mi to kolorkiem przypomina coś innego - Marysia i Gonia pewnie wiedzą co mam na myśli :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: oczywiście, przeciez jestesmy na bieżąco w czym sie lubujesz :diabloti::diabloti: ale sama chętnie bym spróbowała tego niebieskiego co ostatnio podziwiałam :p:p Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='ewatr']Wiecie co ja to chyba zmienie godziny odwiedzin na nocne ...:hmmmm: Was to normalnie trzeba pilowac :cool3: bo tu z rana jeszcze czuc opary alkoholu na watku ... Moze komus schłodzonego soczku z rana ???? / to jest soczek i tego sie trzymamy ;) / ewart :loveu: zmienic zmianę sobie możesz .... ale nie wiem czy upilnujesz:shake: tu takie twardziele siedzą nocą na wątku, że szkoda gadać :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Marysiu, bo to niedosyć, że tak cuuuuudnie wygląda to też cuuudnie smakuje :lol::loveu: a tak w ogóle ostatnio cioteczki się u Kubusia jakoś potraciły :eviltong: Quote
marysia55 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Mysia_']Marysiu, bo to niedosyć, że tak cuuuuudnie wygląda to też cuuudnie smakuje :lol::loveu: a tak w ogóle ostatnio cioteczki się u Kubusia jakoś potraciły :eviltong: też to zauważyłam :mad::mad: ale tez zmykam, rano do pracy:placz: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 marysia55 napisał(a):też to zauważyłam :mad::mad: ale tez zmykam, rano do pracy:placz: dobranoc :loveu: też zaraz spadam do łóżeczka :eviltong: Quote
niteczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 marysia55 napisał(a): :evil_lol::evil_lol: oczywiście, przeciez jestesmy na bieżąco w czym sie lubujesz :diabloti::diabloti: ale sama chętnie bym spróbowała tego niebieskiego co ostatnio podziwiałam :p:p No to i ja się dołączę, chciaż Was nie widzę w tych oparach. Ostatnio piłam coś niebieskiego i wcale to nie było to, o czym myślicie. To miało tytuł Błękitna laguna, albo coś w tym stylu. Nawet niezłe.:lol: Quote
Mysia_ Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 niteczka napisał(a):No to i ja się dołączę, chciaż Was nie widzę w tych oparach. Ostatnio piłam coś niebieskiego i wcale to nie było to, o czym myślicie. To miało tytuł Błękitna laguna, albo coś w tym stylu. Nawet niezłe.:lol: to o czym myślimy to nie jest wcale to o czym Ty myślisz, że my myślimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :lol::diabloti: a tak w ogóle jak miło widzieć kolejną osobę na nocnej zmianie :loveu::loveu::loveu: Quote
niteczka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mysia_ napisał(a):to o czym myślimy to nie jest wcale to o czym Ty myślisz, że my myślimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehe :lol::diabloti: a tak w ogóle jak miło widzieć kolejną osobę na nocnej zmianie :loveu::loveu::loveu: Cholerka, ja też muszę do pracy. Nie wiem, co tutaj mnie trzyma. Chyba miłe towarzystwo:evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 No...Mysia poszła spać, mogę wreszcie odwiedzić Kubulinka:lol: Nie ma nie ma, że nocna pora się wykruszyła...jest tu i poki co trwa na warcie i ma wszystko na oku:pNo...ale nie chcę już bardziej wystraszyć Mysi swoją osobą niż jest do tej pory, wiec czuwam w ukryciu i jak nietoperek wyłaniam się cichutko, jak co poniektórzy śpią:roll: A, że dodatkowo niedawnego kaca doskonale pamiętam i na alko dalej gapić się nie mogę, to se wolę tu podskoczyć, jak napite ciotki spią smacznie i śnią o wodzie mineralnej:loveu: No to Kubusiu słodki..co tam u Ciebie nowego???Domku ni widu ni słychu..ale po wakacjach to my sie za Ciebie musimy zabrać...nie ma to tamto- latka lecą (Twoje, bo nasze jakoś nie:eviltong:)...pora do domku i do swojego Pańcia..juz gdzieś na pewno za Tobą tęskni i czeka na białego kawalera:lol::lol:...tylko może sam o tym jeszcze nie wie:roll: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='niteczka']Cholerka, ja też muszę do pracy. Nie wiem, co tutaj mnie trzyma. Chyba miłe towarzystwo:evil_lol::siara::siara::siara: lalallaaaaalllllaaaaaa...no co...przecież nic nie mówię, żeby was nie drażnić:siara::siara::siara::cunao::cunao::cunao::cunao:a ja nie muszę...a ja nie muszę...hihihihi Quote
Negri_2008 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gonia66 napisał(a): No to Kubusiu słodki..co tam u Ciebie nowego???Domku ni widu ni słychu..ale po wakacjach to my sie za Ciebie musimy zabrać...nie ma to tamto- latka lecą (Twoje, bo nasze jakoś nie:eviltong:)...pora do domku i do swojego Pańcia..juz gdzieś na pewno za Tobą tęskni i czeka na białego kawalera:lol::lol:...tylko może sam o tym jeszcze nie wie:roll: musimy zakasać rękawy i ostro wziąć się do roboty. Kurcze, nie chcę szerzyć fetyszyzmu, ale Kubol ma 8 latek. To nie mało jak na realia w naszym wspaniałym kraju. Na wsiach ludziska już trzyletniego psa uważają, za starego :angryy: Quote
marysia55 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='gonia66']:siara::siara::siara: lalallaaaaalllllaaaaaa...no co...przecież nic nie mówię, żeby was nie drażnić:siara::siara::siara::cunao::cunao::cunao::cunao:a ja nie muszę...a ja nie muszę...hihihihi cwaniara :evil_lol: poczekaj jeszcze trochę a ja też zatańczę 'cunao" ale Ciebie w długosci urlopu na pewno nie przebiję :placz::placz: Kubolinek widzisz jaka sprawiedliwośc jest na tym świecie :placz: Spadaj piesku do domku i rób miejsce innym :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Negri_2008']musimy zakasać rękawy i ostro wziąć się do roboty. Kurcze, nie chcę szerzyć fetyszyzmu, ale Kubol ma 8 latek. To nie mało jak na realia w naszym wspaniałym kraju. Na wsiach ludziska już trzyletniego psa uważają, za starego :angryy: Tym bardziej, dlaczego dopiero PO wakacjach? I finanse w 1. poście nie aktualizowane. Kubeczku, ciotka buziaki śle. Quote
Negri_2008 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='agata51']Ale dlaczego dopiero PO wakacjach? ja wcale nie twierdzę, że dopiero po wakacjach ;) Quote
niteczka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='gonia66']:siara::siara::siara: lalallaaaaalllllaaaaaa...no co...przecież nic nie mówię, żeby was nie drażnić:siara::siara::siara::cunao::cunao::cunao::cunao:a ja nie muszę...a ja nie muszę...hihihihi Ciotka przyznaj się, masz wakacje! Może jeszcze powiesz, że dwa miesiące. Ja mam jeszcze zaległy urlop z zeszłego roku:p Quote
marysia55 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 niteczka napisał(a):Ciotka przyznaj się, masz wakacje! Może jeszcze powiesz, że dwa miesiące. Ja mam jeszcze zaległy urlop z zeszłego roku:p niteczka, Gonia66 to belferka więc wakacje ma przed sobą całe lato :mad: , a mnie na ilość niewykorzystanego urlopu nie przeskoczysz, ja mam 64 dni niewykorzystanego urlopu wypoczynkowego :placz::placz: i żadnych szans na ich wykorzystanie :angryy: Quote
Recommended Posts