rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 agata51 napisał(a):Baran, Ryba, Lew. Nieźle. Jak nic Kozy tu jeszcze brakuje. ;) To ja troche odstaje od tego Zwierzynca:evil_lol:bo zem Blizniak:razz: Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Kubula uważaj, bo tam dzisiaj u Ciebie nasza Elza zląduje :cool3: Przyjmij ją grzecznie ;) Quote
sleepingbyday Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 o mader, widze, ze pełna dekonspira: zawody, znaki zodiaku ujawnione. a kto zgadnie, czym ja się zawodowo zajmuję :cool3:? nie liczą się te osoby, które mi cos na bazarek wysyłały, bo nazwę instytucji podaję :evil_lol:. wiek tez ujawiniamy? choć nie, nie ma co, skoro przed nami całe życie, to jasne jak słońce, żeśmy są młode :p Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Wiek co poniektórych dzieci był ujawniany na wątku Elzy :evil_lol: Więc jak tak sobie by parę wątków złożyć... ;) Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 a na tym nawet linki do n-k ;) Normalnie zero intymności, zero :evil_lol: Quote
rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Renata5 napisał(a):Na niektórych wątkach to i zdjęcia są....:cool3: Bez przesady:cool1: Czyli tak podajemy date urodzenia,wiek dziecka/dzieci/zawod,znak zodiaku,czy o czyms zapomniałam:diabloti: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):Wiek co poniektórych dzieci był ujawniany na wątku Elzy :evil_lol: Więc jak tak sobie by parę wątków złożyć... ;) Na niektórych wątkach to i zdjęcia są....:cool3: Quote
ewatr Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Aleście nagadały :crazyeye: matko ! Z tego tylko zrozumiałam miedzy wierszami , ze ogłoszenia to jak se chce to se moge wystawiac :diabloti:;) acha i że mam podac znak zodiaku :eviltong: czyli jednak skorpiony górą !!! co za watek :evil_lol: Quote
Lionees Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='rita60']Bez przesady:cool1: Czyli tak podajemy date urodzenia,wiek dziecka/dzieci/zawod,znak zodiaku,czy o czyms zapomniałam:diabloti: Ja nie zaproponowałam wklejania naszych zdjęć,tylko stwierdziłam fakty,ze na niektórych wątkach nasze zdjęcia są:cool3: Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='ewatr']Aleście nagadały :crazyeye: matko ! Z tego tylko zrozumiałam miedzy wierszami , ze ogłoszenia to jak se chce to se moge wystawiac :diabloti:;) acha i że mam podac znak zodiaku :eviltong: czyli jednak skorpiony górą !!! co za watek :evil_lol: Rób ogłoszeń ile się da :) A zdjęcia to przeważnie są, żeby pokazać poglądowo wielkość psiaków ;) Albo ich przytulaśność :eviltong: Quote
Negri_2008 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ra_dunia napisał(a):Kubula uważaj, bo tam dzisiaj u Ciebie nasza Elza zląduje :cool3: Przyjmij ją grzecznie ;) Ślicznie będa razem wyglądać: on blondyn a ona taka czarnula :loveu: Ciotki skorpioniaste, rybiaste, bykowo-rakowe i inne: jam bliźniak ;) Zapisuje datę urodzin Goni w kalendarzu :evil_lol: i biorę wolny dzień nazajutrz i śmiagmy z flaszką po wątkach. :evil_lol: Quote
rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Renata5 napisał(a):Ja nie zaproponowałam wklejania naszych zdjęć,tylko stwierdziłam fakty,ze na niektórych wątkach nasze zdjęcia są:cool3: No ja wiem Renatka:razz:ale czemu nie:eviltong: Negri witaj Blizniaku/ja tyz jestem/. Quote
Ra_dunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Negri_2008 napisał(a): Zapisuje datę urodzin Goni w kalendarzu :evil_lol: i biorę wolny dzień nazajutrz i śmiagmy z flaszką po wątkach. :evil_lol: Noż normalnie w alkoholizm wirtualny na tym dogo popaść można :evil_lol: Jakby tak każdego urodziny na dogo oblewać :cool1: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 rita60 napisał(a):No ja wiem Renatka:razz:ale czemu nie:eviltong: Negri witaj Blizniaku/ja tyz jestem/. JAkbyście cioteczki dokladnie przesledzily watek kUbusiia- to i dane do zdjęc byście znalazły nasze)co poniektorych, bo reszta sie "zakamuflowała" i udawala , ze ich nie ma..ale my dokdziemy- Dogorra znajdzie wszystkich-znalazla cioteczkę Agatę np...)więc i zdjęcia są znane...ale moze zeby zaoszczedzic Mafii szpiegostwa (niech się zajmie ściąganiem haraczy), to napiszcie od razu linka do NK gdzie mozna Was odnaleźć...:eviltong::eviltong: A jeślki chodzi o urodzinki to oczywiście- pijemy do bialego rana w ten dzień..i nie tylko w ten- wszak urodzin mamy więcej na tym wątku:lol::lol:A w nałog- to ja juz dawno wpadlam..z dniem poznania kubusiowych cioteczek..stało sie ....ale i tak wczesniej, czy poźniej by to nastapiło:p:p Kubuś...dobrze, ześ Ty bez jajek..bo Elza to cud miód babeczka...ale narazie starczy nam "przychówku":loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Ra_dunia']Noż normalnie w alkoholizm wirtualny na tym dogo popaść można :evil_lol: Jakby tak każdego urodziny na dogo oblewać :cool1: ja tam myślę, że nie wirtualny :shake::shake::shake::evil_lol: skorpiony górą :multi: chociaż podobno bardzo ciężkie charaktery mają :lol::lol::lol: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mysia_ napisał(a):ja tam myślę, że nie wirtualny :shake::shake::shake::evil_lol: skorpiony górą :multi: chociaż podobno bardzo ciężkie charaktery mają :lol::lol::lol: JAsne..a ryby podobno głosu nie mają.,..hahhaha..ja i milczenie:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Pozwolę sobie przekleić tutaj chcarakterystkę skorpiona - normalnie wypisz wymaluj - ja! :loveu: (mały OFF:oops::oops::oops:) Skorpion jest ósmym znakiem zodiaku posiadający jako jeden z niewielu dwie planety opiekuńcze Plutona i Marsa, jego trygonem jest woda. Wokół Skorpiona narosło wiele legend i plotek. Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. Poza tym osoby płci przeciwnej z tego samego znaku w jakiś dziwny magnetyczny sposób, przyciągają się do siebie. Jest bardzo szlachetny, przenikliwy, pomocny ,o hipnotycznym spojrzeniu. Jego mottem jest transformacja, mistrzostwo , mistycyzm. Skorpion jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych znaków zodiaku, a to z powodu "złej sławy". Wiele osób czuje przed nim respekt i bojaźń, woląc zejść mu z drogi. Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie, szybko się irytuje, długo pamiętając urazy i zniewagi. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. Jeśli czuje się zagrożony zniszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie lubi sprzeciwu, apodyktyczny, często fanatyczny w swych dążeniach i poglądach. Jest krytyczny, sarkastyczny, uważa że wszystko wykona najlepiej sam. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dla swoich bliskich jest zbyt wymagający i chłodny w okazywaniu uczuć. Jego życie jest pełne dramatycznych zawirowań i zmian, jakby przeżywał je etapami. Ma wybujały temperament i skłonność do romansów. Bez pasji w swoim życiu może czuć się bardzo nieszczęśliwy, zatruwając życie swoim bliskim, obwiniając ich o wszystko. W wyniku niepowodzeń życiowych ma tendencję do samo wyniszczania się. Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='Mysia_']Pozwolę sobie przekleić tutaj chcarakterystkę skorpiona - normalnie wypisz wymaluj - ja! :loveu: (mały OFF:oops::oops::oops:) Skorpion jest ósmym znakiem zodiaku posiadający jako jeden z niewielu dwie planety opiekuńcze Plutona i Marsa, jego trygonem jest woda. Wokół Skorpiona narosło wiele legend i plotek. Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. Poza tym osoby płci przeciwnej z tego samego znaku w jakiś dziwny magnetyczny sposób, przyciągają się do siebie. Jest bardzo szlachetny, przenikliwy, pomocny ,o hipnotycznym spojrzeniu. Jego mottem jest transformacja, mistrzostwo , mistycyzm. Skorpion jest jednym z najbardziej kontrowersyjnych znaków zodiaku, a to z powodu "złej sławy". Wiele osób czuje przed nim respekt i bojaźń, woląc zejść mu z drogi. Często przypisuje się mu podstęp i pokrętne działanie na drodze do osiągnięcia celu. Jest zawistny, zazdrosny, chciwy. Do wszystkiego podchodzi bardzo emocjonalnie, szybko się irytuje, długo pamiętając urazy i zniewagi. Jeśli spotka się z krytyką, odrzuca maskę i pokazuje prawdziwe oblicze pełne skrajnych uczuć; od miłości do nienawiści. Jeśli czuje się zagrożony zniszczy wszystko i wszystkich na swojej drodze. Nie lubi sprzeciwu, apodyktyczny, często fanatyczny w swych dążeniach i poglądach. Jest krytyczny, sarkastyczny, uważa że wszystko wykona najlepiej sam. W swoich działaniach nie liczy się z konsekwencjami. Dla swoich bliskich jest zbyt wymagający i chłodny w okazywaniu uczuć. Jego życie jest pełne dramatycznych zawirowań i zmian, jakby przeżywał je etapami. Ma wybujały temperament i skłonność do romansów. Bez pasji w swoim życiu może czuć się bardzo nieszczęśliwy, zatruwając życie swoim bliskim, obwiniając ich o wszystko. W wyniku niepowodzeń życiowych ma tendencję do samo wyniszczania się. No i nam się Mysia publicznie wyspowiadała...a tak sie zarzekała...hahahahah....(ja już dawno przestalam się zarzekać, bo jak tylko to zrobie- od razu wiem, ze stanie sie to na 100%- tak bylo chocby z moim zawodem:p:p) Quote
marysia55 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Mysia_ napisał(a):skorpiony górą :multi: chociaż podobno bardzo ciężkie charaktery mają :lol::lol::lol: chyba wpadnę w doła, skorpiony mnie przywaliły :placz::placz: tak nie może być... ten świat jest okrutny :shake: i niesprawiedliwy:shake: tyle jadowiwców na jednym wątku :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 marysia55 napisał(a):chyba wpadnę w doła, skorpiony mnie przywaliły :placz::placz: tak nie może być... ten świat jest okrutny :shake: i niesprawiedliwy:shake: tyle jadowiwców na jednym wątku :diabloti: MAryś spoko.....jest nas i tak więcej..nie zapomiaj, że Dogorra ma taka siłę, że żaden skorpion nie da jej rady..tak więc ciiiii...damy radę:eviltong::eviltong::lol::lol::lol: Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Aż strach z takim skorpionem się zadać! Cóż, przepadło.... Biedne kozy muszą się chyłkiem ciemną nocą zjawiać na wątku i szybko znikać! Kubusiu, bądź dżentelmenem, zaopiekuj się Elzunią. Podreperuj jej psyche, a potem do domku pryskaj! Quote
ewatr Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Mysia_']Pozwolę sobie przekleić tutaj charakterystkę skorpiona - normalnie wypisz wymaluj - ja! :loveu: (mały OFF:oops::oops::oops:) Powiem tyle - " nic dodac nic ująć :diabloti:;) " Quote
Negri_2008 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ale żeście ciotki napisały przez noc :crazyeye: Ale nie wymiekam i czytam. Zresztą bardzo lubię czytać Wasze pogaduchy :evil_lol: A Kubuś bez bimbadełek i Elza też ciachnięta. (Inaczej już by było mnóstwo Igorowego potomstwa :evil_lol:). Niech się więc przyjaźnią do woli ale nie za ostro, bo znowu będzie nam żal, że przerywamy wielki romans i trzeba będzie szukać domu dla "zakochanej pary" a z tym może być ciężko ;) Quote
Ra_dunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Oj tak - opis skorpiona... 99% prawda. Zwłaszcza te romanse :evil_lol: Kubusiu - dobrze, że ty nie wiesz co się na twoim wątku wyprawia... :roll: Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tak, tak, Kubusiu, ostrożnie z tymi babami. Sam widzisz, do czego są zdolne! :cool3: Quote
Recommended Posts