Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Melduje się u Kuby ale tylko na chwilkę.
Padam na ryj normalnie :scream7:

No taaaaaaaaak..Negri kacora leczy..nie dość, ze nam sie wczoraj leniła to jeszcze dzis odpadła:mad::mad::mad:Tzreba chyba jednak mafię zawołać, coby przywołała tu kilka ciotek do porządku...tak nie może być przeca...:mad::mad:
Zresztą Negri od lat wiadomo, ze na kaca- najlepsza praca:lol::lol:Ale co ja se gadam..Ty juz pewnie dawno kimasz w najlepsze:cool3::cool3:
Spij śpij ciotko...w końcu urodziny ma się raz do roku:loveu::loveu::loveu:
Zreszta jak sie wyspisz,to będziesz bardziej "funkcjonalna":eviltong::eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
dobry wieczór :cool3:

Dlaczego taka minka????Boisz sie coś..?/Masz tez kaca na sumieniu- co??Przyznawaj sie tu prędko:mad::mad::mad:

Posted

gonia66 napisał(a):
Dlaczego taka minka????Boisz sie coś..?/Masz tez kaca na sumieniu- co??Przyznawaj sie tu prędko:mad::mad::mad:

Gonia, może te twoje bejsbole co tak nimi dzisiaj wymachujesz wystraszyły biedną mysię, że tak nieśmiało na wątek "kuka" :diabloti::diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
od kiedy się dowiedziałam, że jesteś katechetkę teraz boję się tutaj wchodzić :oops::eviltong:

no wiedziałam, wiedziałam że tak będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
od kiedy się dowiedziałam, że jesteś katechetkę teraz boję się tutaj wchodzić :oops::eviltong:

HHhhhmmmmm...no to pięknie pięknie...nie masz się bać tylko trza być grzecznym- wtedy nic Ci nie grozi..patrz na Marysie...ona sie nie boi...patrzaj na resztę ciotek- żadna nie wystraszona, bo grzeczne i nadzwyczaj spokojne z urodzenia są więc nie maja się czego bać:p:p
No ale jakbys jakiś wykladzik chciala teologiczny- to podanie ze zdjęciem na PW i masz zalatwione..a tak to spoko:roll::roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
no wiedziałam, wiedziałam że tak będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe :lol:

gonia66 napisał(a):
No ale jakbys jakiś wykladzik chciala teologiczny- to podanie ze zdjęciem na PW i masz zalatwione..a tak to spoko:roll::roll:

a nie :eviltong: jakoś nie mam takiej potrzeby :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']

a nie :eviltong: jakoś nie mam takiej potrzeby :eviltong:..........napisala i..uciekła.....:placz::placz::placz::placz:no to chyba ja sie bede musiala wyprowadzic stad- wszak Mysia to załóżycielka wątku, wiec nie bede taka...
(hahhaha:multi::multi:..mam kasę mogę spylać:eviltong::eviltong::eviltong:)

Posted

[quote name='gonia66']..........napisala i..uciekła.....:placz::placz::placz::placz:no to chyba ja sie bede musiala wyprowadzic stad- wszak Mysia to załóżycielka wątku, wiec nie bede taka...
(hahhaha:multi::multi:..mam kasę mogę spylać:eviltong::eviltong::eviltong:)

nawet nie próbuj :mad::shake:

Posted

gonia66 napisał(a):
HHhhhmmmmm...no to pięknie pięknie...nie masz się bać tylko trza być grzecznym

Mamy być grzeczne czy grzeszne? :evil_lol: W końcu to tylko różnica jednej literki ;)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Mamy być grzeczne czy grzeszne? :evil_lol: W końcu to tylko różnica jednej literki ;)

Hiii....no właśnie,to PRAWIE to samo,a jednak PRAWIE robi wieeelką różnicę :diabloti:

Posted

Cześć ciotki z Dogorry :evil_lol: a co tu taki spokój?
Nie popijacie? :razz:
Acha rozumiem, poniedziałki służą do odpoczynku :evil_lol:

Zrobiłam przelew dla Kuboliny ;)

Doszukałam się właśnie informacji, że nasz Kuba miał już watek na dogo ale niestety został zamknięty. Szkoda, bo myślałam, że uda się odtworzyć historię chłopaka i wykorzystać do tekstu do allegro.;)

Posted

Negri_2008 napisał(a):

Doszukałam się właśnie informacji, że nasz Kuba miał już watek na dogo ale niestety został zamknięty. Szkoda, bo myślałam, że uda się odtworzyć historię chłopaka i wykorzystać do tekstu do allegro.;)

Ale jego historia jest odtworzona przez Majqe w pierwszym chyba poście..osobiście wyciagalam najwazniejsze daty ze starego watku i wszystko wypisywalam...a Majqa "ubrala" te wydarzenia w piękne słowa....myślke, ze spokojnie ten tekst można wykorzystać do ogłoszeń...tam nawet niewiele sie zmienilo oprocz tego, ze jest teraz szczesliwy u Wiosenki....

Posted

Negri_2008 napisał(a):

;)

Cioetczko Negri..ilez można pić..??:eviltong::eviltong::eviltong:Chcesz zeby nas z pracy powywalali???:roll::roll:My nie mamy urodzin...moje dopiero w marcu..ale za to zaraz mam imieniny- więc poszalejemy se na wątku, a co:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Negri_2008']Cześć ciotki z Dogorry :evil_lol: a co tu taki spokój? Nie popijacie? :razz:
dokładnie TAK, odpoczywamy i myslimy dlaczego te weekendy są takie męczące :drink1::beerchug::pepsi:

dziekujemy :buzi:

oooojjj to faktycznie szkoda bo na pewno by się przydała :loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Cioetczko Negri..ilez można pić..??:eviltong::eviltong::eviltong:Chcesz zeby nas z pracy powywalali???:roll::roll:My nie mamy urodzin...moje dopiero w marcu..ale za to zaraz mam imieniny- więc poszalejemy se na wątku, a co:lol::lol::lol::lol:

:evil_lol::evil_lol: a którego marca, może Tyś też baranek :diabloti: jako i ja :eviltong:

Posted

marysia55 napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: a którego marca, może Tyś też baranek :diabloti: jako i ja :eviltong:

JAm rybka..czyli 9.03:lol::lol::lol:
ALe Marysiu i Negri..juz oisalam o historii Kubusia- naprawdę tam jest streszczona dokladnie Jego historia(NA pierwszej stronce)...caly wlasciwie tamten watek- ja stronka po stronce zrobilam analize(bo duzo bylo "podrzucania"...)...i wszystko najwazniejsze jest streszczone- wiec to wykorzystajcie do ogloszeń...:lol::lol:

Posted

Kurcze..ale dalam sie podejsć..wlasnie mafia Dogorra ściągnęla ze mnie poufne dane (czyli moją osobistą datę urodzin:angryy::angryy:)...teraz to juz tylko patrzec jak sie spoznie u jakiegoś psiaka- to na moje konto wlezie i ściągnie haracz z procentami:cool3::cool3::cool3:No to se biedy narobiłam...i skąd ja teraz nwy mozg wezme zeby nie zapominal..:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

że Wam się tak chce pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mi się wydaje, że tekst z pierwszej stronki + trochę opowieści wiosenki o Kubusiu było by OK. :cool3:
a ja jestem skorpion :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
A ja jestem LEW i zaraz Was ZJEEEEM:eating: :sabber:,a potem popijem:drinking::diabloti:

No to mamy niezły zwierzyniec na wątku Kubusia:lol::lol::lol:Renata..Ty znowu o piciu:eviltong::eviltong::eviltong:No nie da się zapomnieć..tzreba się napić chyba- juz jest wtorek to tydzień w pełni-więc można..a ja o 6.00 wyjeżdżam do Wrocka z rodzinka, wiec lepiej dla mnie bedzie zdecydowanie jak nie pojde spać..mam więc na picie duzo czasu...tylko...hhmmm..czy moj Tatusiek to przetrwa w aucie i nie upije się moimi wyziewami???:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
że Wam się tak chce pisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:diabloti::diabloti::diabloti:

Jesooo..Mysiu, zebyś Ty dziewczyno wiedzialaa, jak ja sie ograniczam z pisaniem i ile mnie to kosztuje:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):

a ja jestem skorpion :diabloti::diabloti::diabloti:

Ja też :diabloti:
Znaczy się skorpiony górą :eviltong:
Ale do marcowego picia mogę dołączyć, bo mam wtedy imieniny :cool1: