Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
o rany, ale ciotki się dzisiaj napracowały u Kubusia, aż mi wstyd za ta naszą nocną zmianę :evil_lol:

nie masz sie czego wstydzić, liczy sie całokształt :diabloti::diabloti:
:terazpol: "nocna straż" górą :Cool!::Cool!:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe :evil_lol:
żeby nie było, że się obijam :eviltong: chociaż dzisiaj bardzo dużo już zrobiłam :cool3: to może wrzuce te ogłoszenia do pierwszego postu.....

Posted

Chyba jednak naparwd mYsia się mnie boi albo mnie nie lubi, bo jak mnie nie ma to rozgadana dziewczyna ze hej:roll: A ja niestety tyllko na chwilkę- córka okupuje dziś kompa do kolokwium, ale jutro juz instaluję sobie laptopa, bo wszystkie seriale obejrzalam, wyspalam sie już, tylek przygnil mi do sofy..a tu praca wre na calego od rana samego:cool3:
TAkże jakby co- jestem...podpisuje listę i spadam za chwilke(wpadne na reszte "naszych" wątkow:p

Posted

agata51 napisał(a):
Kubusiu, nibym nocna zmiana, a jakoby takiej nie było. To cytat z czegóś, czy cóś?

Ogłoszenia!!! Poprosić kogoś?

Agatko, poproś poproś, im więcej ogłoszeń tym lepiej :cool3:

Ewatr czy Kubuś już ma Allegro, bo miałas robić, prawda? :loveu:

Goniu, ja Ciebie bardzo lubię :loveu: a że trochę mnie Twój zawód przeraża :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Mysia_']

Ewatr czy Kubuś już ma Allegro, bo miałas robić, prawda? :loveu:

Mysia Ty za dnia :crazyeye::eviltong:;) ?

Juz jestem w robocie czyli biore sie za allego :eviltong:
/ w domu mam ostatniuo problem z netem :roll: /

foty zebrałam jakby co to sa w postach 740 , 812, 989 , 1150

Posted

Rewelka
No to teraz domy o Kubusia powinny zacząć ustawiać się w kolejkę :razz: (dobrze, że nigdzie w ogłoszeniu nie ma wzmianki, że Kuba jest pod opieką mafii :evil_lol: mogłoby to odstraszyć chętnych :eviltong:)

Posted

Ale jest tam jeden błąd - janie jestem behawiorystą :oops:
Chciałabym bardzo i śni mi się to po nocach, ale niestety ;)
Nie wiem, czy "przeciętny czytacz ogłoszeń" zwraca na takie rzeczy uwagę, ale jakby na to nie patrzeć ja jestem żółtodziób-amator :p

Posted

wiosna napisał(a):
Ale jest tam jeden błąd - janie jestem behawiorystą :oops:
Chciałabym bardzo i śni mi się to po nocach, ale niestety ;)
Nie wiem, czy "przeciętny czytacz ogłoszeń" zwraca na takie rzeczy uwagę, ale jakby na to nie patrzeć ja jestem żółtodziób-amator :p

Wiosenko to napisze amator behawiorysta :eviltong: a papiery sobie dorobisz ;)

Zartuje ...zaraz cos tam odrobine zmienie żeby była juz sama prawda i tylko prawda :p

Posted

[quote name='Renata5']Wreszcie przybyłam i ja...:mdleje:

[SIZE="3"]"pojawia sie i znika ... i znika " ja to chyba w końcu poprosze o Twój nr telefonu, nie będę sie kurcze ciągle denerwować co się z tobą dzieje :mad::mad:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Ojejej, Ra_duniu, tego staruszka? I co?

Ciotki, jestem ale chyba mnie nie ma...idę spać w mordę bo padam na ryja :evil_lol:

Do jutra, poczytam sobie Wasze posty ;)

Staruszek już dawno ciachnięty ;) teraz przyszła pora na młodzieniaszka Melchiora :eviltong: Dostał prezent na urodziny :evil_lol: (w przyszłym tygodniu kończy 3 lata) ale wiecie co? jakoś się za bardzo z tego prezentu nie cieszy :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
przyszłam właśnie do domu i już się melduję tutaj, żeby nie było :evil_lol:

nooo i tak trzymać :happy1::happy1: ale za to cos Gonia sie ostatnio opinkala:mad: a na innych wątka obgaduje mnie jak juz śpię:diabloti: musze troche przykablować :cool3::cool3:

Posted

marysia55 napisał(a):
nooo i tak trzymać :happy1::happy1: ale za to cos Gonia sie ostatnio opinkala:mad: a na innych wątka obgaduje mnie jak juz śpię:diabloti: musze troche przykablować :cool3::cool3:

Gonia nie ładnie :mad: ja jestem dzisiaj oburzona faktem do jakiego poziomu zniżyły się rockoteki! tam teraz chodzą same emodzieci! :crazyeye::shake: dlatego dzisiaj jestem tak wczesnie w domu :evil_lol:

Posted

Gonia dzisiaj ma zakończenie roku szkolengo ;)
jak już wypuści dzieciarnie na wakacje to i całą noc i dzień na dogo bedzie siedziała :evil_lol:

Ciekawe ile jedynek postawiła :mad:;)

Póki co taki tytuł mi przyszedł do głowy:

Kuba urodził się ponownie - może dla Ciebie? :cool3:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Gonia dzisiaj ma zakończenie roku szkolengo ;)
jak już wypuści dzieciarnie na wakacje to i całą noc i dzień na dogo bedzie siedziała :evil_lol:

Ciekawe ile jedynek postawiła :mad:;)

Póki co taki tytuł mi przyszedł do głowy:

Kuba urodził się ponownie - może dla Ciebie? :cool3:

sUPER TYTUŁ- BARDZO MI SIE PODOBA:loveu::loveu:
TAk- własnie ja MAM JUZ WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zeby Was troszke podażnić- to napisze ze w dodatku razem z Tz-em (też belferek:eviltong::eviltong:)...w domu zapach kwiatów i ogrom bombonier:p:pCo rok powtarzamy wersję "o kwiatach", ze nie trzeba tyle- symbolicznie..ale nie da sie tego niestety oduczyć...każde dziecko chce przyjść podziękować osobiście i już..a jak pomyślę, ile to pieniążków (np dla naszych piesiów kochanych by było...:roll:)No ale tradycja- i już...no i najwazniejsze- ani ja ani mój TZcik nie psotawilismy żadnej jedynki, wrecz przeciwnie, podwyższyłaś kilkunastu uczniom conajmniej średnią oceną celującą:loveu::loveu:
No i ogłaszam konkurs kolejny- czego uczy moj TZcik????:lol::lol:
Mysiu...a mój zawód Cie przeraza????Nie wiem dlaczego- to co robie jest cudowne...a takie zakończenia roku są tego potwierdzeniem i najlepszym świadectwem...uwielbiam swój zawód(choć nie powiem, ze nie jestem zmęczona)..
Jeśli chodzi o KUbusia..Negri--cudne Allegro...bardzo bardzo dziekujemy:lol:..teraz...tak sobie myślę, kurcze chyba będzie troszkę trudno znaleźć właściciela dla psa...okres wakacyjny..mało kto mysli o nowym nabytku..tak mi się zdaje...choć bardzo chcialabym sie mylić...:roll:

Posted

Goniu, o ile dobrze pamiętam to Twój TZ jest wf-istą :cool3:
wrzucam Allegro na pierwszą stronkę :razz:
Czy zmienić tytuł wątku na ten autorstwa Negri? :razz: