gonia66 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: ano się zdziwią :evil_lol: tymi pogaduchami jesteście wstanie nawet dogo rozwalić :diabloti: ale ta poprzednia strona faktycznie jakaś taka dziwna :cool3::cool3: Jajoooo..Marysia Nasza znów skoro świt na dogo siedzi..świat sie chyba kończy normalnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 gonia66 napisał(a):Jajoooo..Marysia Nasza znów skoro świt na dogo siedzi..świat sie chyba kończy normalnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Pewnie wogole sie nie kładła:cool3: Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 rita60 napisał(a):Pewnie wogole sie nie kładła:cool3: eeee noooo 'bez jaj":evil_lol: "łyckend je" to SE tak podsiaduje przy kompie:p najlepsze jak wchodzę do łozka tak koło 3-4 w nocy i mąż przez sen się pyta która godzina, a ja odpowiadam: śpij, spij dopiero 10 min po dwunastej:diabloti: na co słyszę " zwariowałaś:crazyeye:, że tak ci się chciało długo siedzieć przy tych psach" :evil_lol::evil_lol: Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 marysia55 napisał(a):eeee noooo 'bez jaj":evil_lol: "łyckend je" to SE tak podsiaduje przy kompie:p najlepsze jak wchodzę do łozka tak koło 3-4 w nocy i mąż przez sen się pyta która godzina, a ja odpowiadam: śpij, spij dopiero 10 min po dwunastej:diabloti: na co słyszę " zwariowałaś:crazyeye:, że tak ci się chciało długo siedzieć przy tych psach" :evil_lol::evil_lol: Ło matko,poplułam monitor:D:D:Doni maja takie same teksty:-o Quote
marysia55 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :crazyeye::crazyeye: "nocna zmiana nie śpi :mad::mad: tylko czuwa :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: "nocna zmiana nie śpi :mad::mad: tylko czuwa :diabloti: Jasne ,ze czuwa..:lol::lol:Ja dziś postanowienie zrobiłam- poslam se na kolejny festyn:razz::razz:przyszly koleżanki, bylo fajnie, ale zaczely zachęcać jedna przez drugą, u jakiej to świetnej kosmetyczki byly, maniciurzystki, masażystki..itp itd...kurna myśle..czemu ja mam nie iśc przed zakończeniem roku- fajnie zrobić sobie"dobrze"...no i postanowilam- ide w tygodniu..przychodze ci ja do domku..myślę...:razz::razz:Kurde...30zł jedno, 50 zł drugie, 40 zł tzrecie...nie...no...to juzlepiej na jakąs bidę dać te pieniadzory..nie ma nie ma..."dobrze" zrobię sobie sama:eviltong::eviltong::eviltong:Wlazlam do wanny i na 2 godz zajęłam lazienkę...byly masaze, balsamy, peelingi, depilacja(hihihi)... wyszlam, wyjęłam swoje lakiery i odżywli..i sama się umęczyłam (kurde brzuch przeszkadza:razz::razz:),a le pazurki u nóg- cudo bliesk:p:pu rąk też nie moge narzekać...no i w ten sposób zaoszczedziłam:multi::multi:Jutro kupię swoim kochaniom jakieś dodatkowe przysmaki:lol:Ale zeby nie bylo- caly czas tu zaglądałam, tylko nie mialam jak pisac:lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 pewnie się bałaś, że świezo pomalowanymi pazurkami zaczepisz o klawiaturę :p:p:p Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Cos pustawo u Kubusia:mad:nieładnie cioteczki:shake:migiem na watek zapraszam:cool3: Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 rita60 napisał(a):Cos pustawo u Kubusia:mad:nieładnie cioteczki:shake:migiem na watek zapraszam:cool3: jestem , jestem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale piszę tekścik dla psiura więc nie mogę być taka aktywna :Cool!: Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 No prosze,troche postraszyc:cool1:i mafia powoli sie zbiera:cool3:a dla ktorego piesa piszesz:roll:moze pomoc;) Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 rita60 napisał(a):No prosze,troche postraszyc:cool1:i mafia powoli sie zbiera:cool3:a dla ktorego piesa piszesz:roll:moze pomoc;) dla Kaszmira ( kaukaza) ... a pomóc :splat:..no cóż temat ciężki merytorycznie więc może napisz go za mnie :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 HAHaha...a liderka Agatka51 juz wpłaciła na koejny miesiąc 60 zł dla Kubolinka...ta cioteczka to skubaniutka ma jakies układy z bankiem czy co??Do wyplaty jeszcz ekawal czasu..a nam już konto zasila:loveu::loveu::loveu:BAaardzo bardzo dziękujemy kochanej prymusce:lol::lol:. NA koncie Kubolina mamy obecnie zgromadzone-332zł:multi::multi::multi::multi: Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):dla Kaszmira ( kaukaza) ... a pomóc :splat:..no cóż temat ciężki merytorycznie więc może napisz go za mnie :diabloti: Pisałam o pomocy,a nie o napisanie za ciebie:razz:lampka wina,papierosek i pojdzie jak z płatka:p Quote
Mysia_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 żeby nikt potem na mnie nie krzyczał melduję się na nocnej zmianie ;):loveu: Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 rita60 napisał(a):Pisałam o pomocy,a nie o napisanie za ciebie:razz:lampka wina,papierosek i pojdzie jak z płatka:p :hmmmm::hmmmm::hmmmm: to jest dobra myśl :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm: to jest dobra myśl :evil_lol: ZAczynają się nocne libacje na dogo...no nie wytrzymam,....chyba zawód zmienię, bo i tak mnie zwolnią- moze lepiej zawczasu sama....mniejszy wstyd:p Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mysia_ napisał(a):żeby nikt potem na mnie nie krzyczał melduję się na nocnej zmianie ;):loveu: Taaa??Meldujesz się????:cool1::cool1:A wczoraj to gdzie sie bywało??Na innych wątkach..tak a u Kubusia to co??Kielbasa????:razz::razz::razz: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):krzycz Gonia, krzycz na Mysie, a co ... niech sie tłumaczy :diabloti: No a jak..w koncu mnie tu ktos juz wyszkolił a nauka podobno nie idzie w las(podobno:eviltong::eviltong::eviltong:)...:lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Taaa??Meldujesz się????:cool1::cool1:A wczoraj to gdzie sie bywało??Na innych wątkach..tak a u Kubusia to co??Kielbasa????:razz::razz::razz: krzycz Gonia, krzycz na Mysie, a co ... niech sie tłumaczy :diabloti: Quote
Mysia_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 to nie mafia... to gestapo!!! :shake: i kiepsko działa ojjj kiepsko, bo wczoraj wieczorem nie było mnie w domu to nie moglam po innych wątkach być :eviltong: chyba, że telepatycznie :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mysia_ napisał(a):to nie mafia... to gestapo!!! :shake: i kiepsko działa ojjj kiepsko, bo wczoraj wieczorem nie było mnie w domu to nie moglam po innych wątkach być :eviltong: chyba, że telepatycznie :evil_lol: Ty tu nie zagaduj kobieto tylko gadaj i to szybko...masz rację to nie ty bylas na innych wątkach tylko ktos inny...chcialam Cie sprawdzic (czyt. podejść)...:eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Ty tu nie zagaduj kobieto tylko gadaj i to szybko...masz rację to nie ty bylas na innych wątkach tylko ktos inny...chcialam Cie sprawdzic (czyt. podejść)...:eviltong::eviltong: jakaś Ty sprytna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Mysia_ napisał(a):jakaś Ty sprytna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie sprytna tylko przeszkolona:eviltong::eviltong:GADaj szybko....:cool1: Quote
gonia66 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 marysia55 napisał(a):dobranoc :hand: spadam do łózia bo jutro świtem bladym do pracy ( na prawdę świtem bladym) :p No...to smutno tu będzie bez Ciebie..ale dobra- jutro zdam raport ze strazy nocnej...dobranoc:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 gonia66 napisał(a):Nie sprytna tylko przeszkolona:eviltong::eviltong:GADaj szybko....:cool1: hmmm... już zapomniałam o czym miałam gadać :lol: marysia55 napisał(a):dobranoc :hand: spadam do łózia bo jutro świtem bladym do pracy ( na prawdę świtem bladym) :p dobranoc :loveu::loveu::loveu: a gdzie reszta ciotek? :placz: ratujcie mnie przed Gonią :placz: :eviltong: Quote
Recommended Posts