Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: ano się zdziwią :evil_lol: tymi pogaduchami jesteście wstanie nawet dogo rozwalić :diabloti: ale ta poprzednia strona faktycznie jakaś taka dziwna :cool3::cool3:

Jajoooo..Marysia Nasza znów skoro świt na dogo siedzi..świat sie chyba kończy normalnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
Jajoooo..Marysia Nasza znów skoro świt na dogo siedzi..świat sie chyba kończy normalnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Pewnie wogole sie nie kładła:cool3:

Posted

rita60 napisał(a):
Pewnie wogole sie nie kładła:cool3:

eeee noooo 'bez jaj":evil_lol: "łyckend je" to SE tak podsiaduje przy kompie:p
najlepsze jak wchodzę do łozka tak koło 3-4 w nocy i mąż przez sen się pyta która godzina, a ja odpowiadam: śpij, spij dopiero 10 min po dwunastej:diabloti: na co słyszę " zwariowałaś:crazyeye:, że tak ci się chciało długo siedzieć przy tych psach" :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
eeee noooo 'bez jaj":evil_lol: "łyckend je" to SE tak podsiaduje przy kompie:p
najlepsze jak wchodzę do łozka tak koło 3-4 w nocy i mąż przez sen się pyta która godzina, a ja odpowiadam: śpij, spij dopiero 10 min po dwunastej:diabloti: na co słyszę " zwariowałaś:crazyeye:, że tak ci się chciało długo siedzieć przy tych psach" :evil_lol::evil_lol:

Ło matko,poplułam monitor:D:D:Doni maja takie same teksty:-o

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: "nocna zmiana nie śpi :mad::mad: tylko czuwa :diabloti:

Jasne ,ze czuwa..:lol::lol:Ja dziś postanowienie zrobiłam- poslam se na kolejny festyn:razz::razz:przyszly koleżanki, bylo fajnie, ale zaczely zachęcać jedna przez drugą, u jakiej to świetnej kosmetyczki byly, maniciurzystki, masażystki..itp itd...kurna myśle..czemu ja mam nie iśc przed zakończeniem roku- fajnie zrobić sobie"dobrze"...no i postanowilam- ide w tygodniu..przychodze ci ja do domku..myślę...:razz::razz:Kurde...30zł jedno, 50 zł drugie, 40 zł tzrecie...nie...no...to juzlepiej na jakąs bidę dać te pieniadzory..nie ma nie ma..."dobrze" zrobię sobie sama:eviltong::eviltong::eviltong:Wlazlam do wanny i na 2 godz zajęłam lazienkę...byly masaze, balsamy, peelingi, depilacja(hihihi)...
wyszlam, wyjęłam swoje lakiery i odżywli..i sama się umęczyłam (kurde brzuch przeszkadza:razz::razz:),a le pazurki u nóg- cudo bliesk:p:pu rąk też nie moge narzekać...no i w ten sposób zaoszczedziłam:multi::multi:Jutro kupię swoim kochaniom jakieś dodatkowe przysmaki:lol:Ale zeby nie bylo- caly czas tu zaglądałam, tylko nie mialam jak pisac:lol::lol:

Posted

rita60 napisał(a):
Cos pustawo u Kubusia:mad:nieładnie cioteczki:shake:migiem na watek zapraszam:cool3:

jestem , jestem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: ale piszę tekścik dla psiura więc nie mogę być taka aktywna :Cool!:

Posted

rita60 napisał(a):
No prosze,troche postraszyc:cool1:i mafia powoli sie zbiera:cool3:a dla ktorego piesa piszesz:roll:moze pomoc;)

dla Kaszmira ( kaukaza) ... a pomóc :splat:..no cóż temat ciężki merytorycznie więc może napisz go za mnie :diabloti:

Posted

HAHaha...a liderka Agatka51 juz wpłaciła na koejny miesiąc 60 zł dla Kubolinka...ta cioteczka to skubaniutka ma jakies układy z bankiem czy co??Do wyplaty jeszcz ekawal czasu..a nam już konto zasila:loveu::loveu::loveu:BAaardzo bardzo dziękujemy kochanej prymusce:lol::lol:. NA koncie Kubolina mamy obecnie zgromadzone-332zł:multi::multi::multi::multi:

Posted

marysia55 napisał(a):
dla Kaszmira ( kaukaza) ... a pomóc :splat:..no cóż temat ciężki merytorycznie więc może napisz go za mnie :diabloti:

Pisałam o pomocy,a nie o napisanie za ciebie:razz:lampka wina,papierosek i pojdzie jak z płatka:p

Posted

marysia55 napisał(a):
:hmmmm::hmmmm::hmmmm: to jest dobra myśl :evil_lol:

ZAczynają się nocne libacje na dogo...no nie wytrzymam,....chyba zawód zmienię, bo i tak mnie zwolnią- moze lepiej zawczasu sama....mniejszy wstyd:p

Posted

Mysia_ napisał(a):
żeby nikt potem na mnie nie krzyczał melduję się na nocnej zmianie ;):loveu:

Taaa??Meldujesz się????:cool1::cool1:A wczoraj to gdzie sie bywało??Na innych wątkach..tak a u Kubusia to co??Kielbasa????:razz::razz::razz:

Posted

marysia55 napisał(a):
krzycz Gonia, krzycz na Mysie, a co ... niech sie tłumaczy :diabloti:

No a jak..w koncu mnie tu ktos juz wyszkolił a nauka podobno nie idzie w las(podobno:eviltong::eviltong::eviltong:)...:lol::lol:

Posted

gonia66 napisał(a):
Taaa??Meldujesz się????:cool1::cool1:A wczoraj to gdzie sie bywało??Na innych wątkach..tak a u Kubusia to co??Kielbasa????:razz::razz::razz:

krzycz Gonia, krzycz na Mysie, a co ... niech sie tłumaczy :diabloti:

Posted

to nie mafia... to gestapo!!! :shake:
i kiepsko działa ojjj kiepsko, bo wczoraj wieczorem nie było mnie w domu to nie moglam po innych wątkach być :eviltong: chyba, że telepatycznie :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
to nie mafia... to gestapo!!! :shake:
i kiepsko działa ojjj kiepsko, bo wczoraj wieczorem nie było mnie w domu to nie moglam po innych wątkach być :eviltong: chyba, że telepatycznie :evil_lol:

Ty tu nie zagaduj kobieto tylko gadaj i to szybko...masz rację to nie ty bylas na innych wątkach tylko ktos inny...chcialam Cie sprawdzic (czyt. podejść)...:eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
Ty tu nie zagaduj kobieto tylko gadaj i to szybko...masz rację to nie ty bylas na innych wątkach tylko ktos inny...chcialam Cie sprawdzic (czyt. podejść)...:eviltong::eviltong:

jakaś Ty sprytna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
dobranoc :hand: spadam do łózia bo jutro świtem bladym do pracy ( na prawdę świtem bladym) :p

No...to smutno tu będzie bez Ciebie..ale dobra- jutro zdam raport ze strazy nocnej...dobranoc:loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
Nie sprytna tylko przeszkolona:eviltong::eviltong:GADaj szybko....:cool1:

hmmm... już zapomniałam o czym miałam gadać :lol:

marysia55 napisał(a):
dobranoc :hand: spadam do łózia bo jutro świtem bladym do pracy ( na prawdę świtem bladym) :p

dobranoc :loveu::loveu::loveu:

a gdzie reszta ciotek? :placz: ratujcie mnie przed Gonią :placz:
:eviltong: