Jump to content
Dogomania

błagamy o szansę dla pięknego Kubusia! MA DOM:) wielkie oblewanie!!! :)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: co to cioteczki Goni nie ma u Kubusia :mad: Widzisz Kubek nie ma to jak ciocia Marysia:loveu::loveu: ta nigdy nie zawiedzie :eviltong:

Jestem jestem Kubusiu- nie słuchaj cioteczki Marysi:eviltong::eviltong:JA tylko wpadlam w trans i zajęlam się wysylaniem PW:cool3::cool3:Ale juz wystarczy poki co- i teraz wracam do Ciebie KOchany Moj:loveu::loveu:To kUbuś jest "prekursorem" mojej "hotelikowej" dzialalności- i zawsze chyba będzie najważniejszy:loveu::loveu:(poki nie pojdzie do domku).
A tak "przy okazji" melduję wszem i wobec, że wczoraj wpłynęła kaska od cioteczki Negri- 35 zł (20- hotelik i 15 karma)...bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:NA koncie Skarbeczka mamy zebrane 272 zł:lol::lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
Aleś mnie cioteczko wylewnie przywitała:obrazic:;)
A rozpisałaś się przy tym,że ho,ho:diabloti:

Hihihih...a no bo ja dziś taka "zalatana" jestem, że mi tchu brakuje:eviltong::eviltong::loveu:Ale Ty wiesz cioteczko, ze zawsze na Ciebie czekamy z utęsknieniem:lol:

Posted

:oops::oops::oops:

marysia55 napisał(a):
na taką wylewność stać tylko naszą Gonię :evil_lol:

Cich mnie tam już...!!!Nie piskać...no gadam przeca, żem stęskniona za Wami- nie???:loveu::loveu::loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Aleś mnie cioteczko wylewnie przywitała:obrazic:;)
A rozpisałaś się przy tym,że ho,ho:diabloti:

na taką wylewność stać tylko naszą Gonię :evil_lol:

Posted

Renata5 napisał(a):
No teraz to mi się podoba:loveu:
A jak tam nasz Kubisław,zapoznał się juz z Elzunią?:loveu:

No właśnie nic nie wiem..musze zadzwonic do Wiosny i wypytać o Kubolina:lol::lol::lol:Też jestem ciekawa jak nasz chlopak zareagowal na piękność...czyli "świeży towar":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

gonia66 napisał(a):
Hihihih...a no bo ja dziś taka "zalatana" jestem, że mi tchu brakuje:eviltong::eviltong::loveu:Ale Ty wiesz cioteczko, ze zawsze na Ciebie czekamy z utęsknieniem:lol:

No teraz to mi się podoba:loveu:
A jak tam nasz Kubisław,zapoznał się juz z Elzunią?:loveu:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ale się Gonia rozpisała :crazyeye::loveu:

ihaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

A...no bo ja to taka gaduła jestem...przecież mnie znacie doskonale:eviltong::eviltong:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ale się Gonia rozpisała :crazyeye::loveu:

ihaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

w kalendarzu to trzeba zapisać :lol:

Posted

Mysiu...Ty tam nie podskakuj:eviltong::eviltong::eviltong:DWa dni sie nie pojawiałaś na wątku....:cool1:CZy to ze strachu, czy pokutowałaś..????(no wiesz..po ostatniej spowiedzi...;):roll:)....??????????

Posted

gonia66 napisał(a):
Mysiu...Ty tam nie podskakuj:eviltong::eviltong::eviltong:DWa dni sie nie pojawiałaś na wątku....:cool1:CZy to ze strachu, czy pokutowałaś..????(no wiesz..po ostatniej spowiedzi...;):roll:)....??????????

imprezowałam :cool3::cool3::cool3: ale dzisiaj grzecznie w domku siedzę :diabloti:

Posted

no i gdzie nocna warta się podziała ( lista obecności pusta) :mad::mad: Kubuś ty SE zapamiętaj, że najbardziej pamiętliwa jest ciotka Marysia :diabloti:odnośnie ciebie kochaniutki :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak widać "dziennej zmiany" też nie ma :mad::mad:

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]
HALLO !!! TO JA KUBUŚ, CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA ???
[/FONT]

:helo::helo::helo::helo::helo::helo:

Posted

[quote name='marysia55']

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak widać "dziennej zmiany" też nie ma :mad::mad:

[FONT=Comic Sans MS]
HALLO !!! TO JA KUBUŚ, CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA ???

[/FONT]

:helo::helo::helo::helo::helo::helo:

No jestem,jestem marysiu:razz:nie denerwuj sie tak,bo złosc pieknosci szkodzi:eviltong:
Witaj sliczny Kubusiu,nie martw sie cioteczki pamietaja:loveu:

Posted

I ja się melduję na popołudniowej zmianie, bo na nocnej mogę nie dać rady. Babciuję dzisiaj - dzieci idą na wieczór panieńsko/kawalerski. Trzymajcie kciuki za dziadków!

Posted

marysia55 napisał(a):
też byś się zdenerwowała jakbyś nie miała z kim pogadać:eviltong: i stwierdziła, że Kubek tyle godzin bez ochrony :evil_lol: Gonia to przynajmniej wiem, że lata po innych wątkach, ale ciekawe gdzie Renatkę znowu wywiało. Awaria komputera już była ..... co tym razem babsko wymyśli żeby tyłek chronić:mad::mad:

marysia spokojnie.oddychaj,o tak,jeszcze raz:evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Marysia coś Ty taka nerwowa? :evil_lol::diabloti:

też byś się zdenerwowała jakbyś nie miała z kim pogadać:eviltong: i stwierdziła, że Kubek tyle godzin bez ochrony :evil_lol: Gonia to przynajmniej wiem, że lata po innych wątkach, ale ciekawe gdzie Renatkę znowu wywiało. Awaria komputera już była ..... co tym razem babsko wymyśli żeby tyłek chronić:mad::mad:

Posted

[quote name='agata51']I ja się melduję na popołudniowej zmianie, bo na nocnej mogę nie dać rady. Babciuję dzisiaj - dzieci idą na wieczór panieńsko/kawalerski. Trzymajcie kciuki za dziadków!

Agatko a nie da się tak, żeby wnusia na jednej rączce u babci, a drugą wolną rączką tak trochę po klawiaturce, albo lepiej ucz malucha jak sie komputer obsługuje to będzie ci posty pisała :lol::lol: