marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :crazyeye::crazyeye: co to cioteczki Goni nie ma u Kubusia :mad: Widzisz Kubek nie ma to jak ciocia Marysia:loveu::loveu: ta nigdy nie zawiedzie :eviltong: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 marysia55 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: co to cioteczki Goni nie ma u Kubusia :mad: Widzisz Kubek nie ma to jak ciocia Marysia:loveu::loveu: ta nigdy nie zawiedzie :eviltong: Jestem jestem Kubusiu- nie słuchaj cioteczki Marysi:eviltong::eviltong:JA tylko wpadlam w trans i zajęlam się wysylaniem PW:cool3::cool3:Ale juz wystarczy poki co- i teraz wracam do Ciebie KOchany Moj:loveu::loveu:To kUbuś jest "prekursorem" mojej "hotelikowej" dzialalności- i zawsze chyba będzie najważniejszy:loveu::loveu:(poki nie pojdzie do domku). A tak "przy okazji" melduję wszem i wobec, że wczoraj wpłynęła kaska od cioteczki Negri- 35 zł (20- hotelik i 15 karma)...bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu::loveu:NA koncie Skarbeczka mamy zebrane 272 zł:lol::lol: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gosia masz niezły czas, 8 minut po moim wejściu :eviltong: dobre wyjście " z progu" jak to sie mówi u sportowców :p:p Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Renata5 napisał(a):Taa daam....jestem i ja:cool3: No......:cool1::cool1::cool1:;):loveu: Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66 napisał(a):No......:cool1::cool1::cool1:;):loveu: Aleś mnie cioteczko wylewnie przywitała:obrazic:;) A rozpisałaś się przy tym,że ho,ho:diabloti: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Renata5 napisał(a):Aleś mnie cioteczko wylewnie przywitała:obrazic:;) A rozpisałaś się przy tym,że ho,ho:diabloti: Hihihih...a no bo ja dziś taka "zalatana" jestem, że mi tchu brakuje:eviltong::eviltong::loveu:Ale Ty wiesz cioteczko, ze zawsze na Ciebie czekamy z utęsknieniem:lol: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 :oops::oops::oops:marysia55 napisał(a):na taką wylewność stać tylko naszą Gonię :evil_lol: Cich mnie tam już...!!!Nie piskać...no gadam przeca, żem stęskniona za Wami- nie???:loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Renata5 napisał(a):Aleś mnie cioteczko wylewnie przywitała:obrazic:;) A rozpisałaś się przy tym,że ho,ho:diabloti: na taką wylewność stać tylko naszą Gonię :evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Renata5 napisał(a):No teraz to mi się podoba:loveu: A jak tam nasz Kubisław,zapoznał się juz z Elzunią?:loveu: No właśnie nic nie wiem..musze zadzwonic do Wiosny i wypytać o Kubolina:lol::lol::lol:Też jestem ciekawa jak nasz chlopak zareagowal na piękność...czyli "świeży towar":eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Lionees Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 gonia66 napisał(a):Hihihih...a no bo ja dziś taka "zalatana" jestem, że mi tchu brakuje:eviltong::eviltong::loveu:Ale Ty wiesz cioteczko, ze zawsze na Ciebie czekamy z utęsknieniem:lol: No teraz to mi się podoba:loveu: A jak tam nasz Kubisław,zapoznał się juz z Elzunią?:loveu: Quote
Negri_2008 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gonia66 napisał(a):No......:cool1::cool1::cool1:;):loveu: ale się Gonia rozpisała :crazyeye::loveu: ihaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):ale się Gonia rozpisała :crazyeye::loveu: ihaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: A...no bo ja to taka gaduła jestem...przecież mnie znacie doskonale:eviltong::eviltong: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 Negri_2008 napisał(a):ale się Gonia rozpisała :crazyeye::loveu: ihaaaaaaaaaaa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: w kalendarzu to trzeba zapisać :lol: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mysiu...Ty tam nie podskakuj:eviltong::eviltong::eviltong:DWa dni sie nie pojawiałaś na wątku....:cool1:CZy to ze strachu, czy pokutowałaś..????(no wiesz..po ostatniej spowiedzi...;):roll:)....?????????? Quote
Mysia_ Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 gonia66 napisał(a):Mysiu...Ty tam nie podskakuj:eviltong::eviltong::eviltong:DWa dni sie nie pojawiałaś na wątku....:cool1:CZy to ze strachu, czy pokutowałaś..????(no wiesz..po ostatniej spowiedzi...;):roll:)....?????????? imprezowałam :cool3::cool3::cool3: ale dzisiaj grzecznie w domku siedzę :diabloti: Quote
gonia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Mysia_ napisał(a):imprezowałam :cool3::cool3::cool3: ale dzisiaj grzecznie w domku siedzę :diabloti: No!!!!!...........................:cool1::cool1: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 no i gdzie nocna warta się podziała ( lista obecności pusta) :mad::mad: Kubuś ty SE zapamiętaj, że najbardziej pamiętliwa jest ciotka Marysia :diabloti:odnośnie ciebie kochaniutki :loveu: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak widać "dziennej zmiany" też nie ma :mad::mad: [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="4"]HALLO !!! TO JA KUBUŚ, CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA ???[/FONT] :helo::helo::helo::helo::helo::helo: Quote
rita60 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='marysia55']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak widać "dziennej zmiany" też nie ma :mad::mad: [FONT=Comic Sans MS]HALLO !!! TO JA KUBUŚ, CZY KTOŚ MNIE JESZCZE PAMIĘTA ??? [/FONT] :helo::helo::helo::helo::helo::helo: No jestem,jestem marysiu:razz:nie denerwuj sie tak,bo złosc pieknosci szkodzi:eviltong: Witaj sliczny Kubusiu,nie martw sie cioteczki pamietaja:loveu: Quote
agata51 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 I ja się melduję na popołudniowej zmianie, bo na nocnej mogę nie dać rady. Babciuję dzisiaj - dzieci idą na wieczór panieńsko/kawalerski. Trzymajcie kciuki za dziadków! Quote
Mysia_ Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Marysia coś Ty taka nerwowa? :evil_lol::diabloti: Quote
rita60 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 marysia55 napisał(a):też byś się zdenerwowała jakbyś nie miała z kim pogadać:eviltong: i stwierdziła, że Kubek tyle godzin bez ochrony :evil_lol: Gonia to przynajmniej wiem, że lata po innych wątkach, ale ciekawe gdzie Renatkę znowu wywiało. Awaria komputera już była ..... co tym razem babsko wymyśli żeby tyłek chronić:mad::mad: marysia spokojnie.oddychaj,o tak,jeszcze raz:evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Mysia_ napisał(a):Marysia coś Ty taka nerwowa? :evil_lol::diabloti: też byś się zdenerwowała jakbyś nie miała z kim pogadać:eviltong: i stwierdziła, że Kubek tyle godzin bez ochrony :evil_lol: Gonia to przynajmniej wiem, że lata po innych wątkach, ale ciekawe gdzie Renatkę znowu wywiało. Awaria komputera już była ..... co tym razem babsko wymyśli żeby tyłek chronić:mad::mad: Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='agata51']I ja się melduję na popołudniowej zmianie, bo na nocnej mogę nie dać rady. Babciuję dzisiaj - dzieci idą na wieczór panieńsko/kawalerski. Trzymajcie kciuki za dziadków! Agatko a nie da się tak, żeby wnusia na jednej rączce u babci, a drugą wolną rączką tak trochę po klawiaturce, albo lepiej ucz malucha jak sie komputer obsługuje to będzie ci posty pisała :lol::lol: Quote
Recommended Posts