Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadoruś, czy, bo Ty masz wyśmienitą orientację w allegro, przegięciem byłaby nowa aukcja? Myślę tu o Twoich bajerkach, z nowym fotkami, moim tekstem ale zmodyfikowanym tytule. Hm??? :-( :razz:

Posted

[quote name='majqa']Isadoruś, czy, bo Ty masz wyśmienitą orientację w allegro, przegięciem byłaby nowa aukcja? Myślę tu o Twoich bajerkach, z nowym fotkami, moim tekstem ale zmodyfikowanym tytule. Hm??? :-( :razz:[/quote]

No tytuł jest bardzo ważny, a w tej sytuacji myślę że można zrobić taki myk.

Posted

[quote name='Isadora7']No tytuł jest bardzo ważny, a w tej sytuacji myślę że można zrobić taki myk.
Śliczny Promyk ma zgasić eutanazja! Pomocy!

lub

Zdążyć przed eutanazją! Piękny Promyk i śmierć?

lub

Zastrzyk śmierci czeka na ślicznego Promyka. Pomocy!

Zrobisz Isadoruś ten "myk" dla ubóstwianej przez siebie istoty, czyli...mnie, rzecz jasna??? :wink: :siara: :modla:

Posted

[quote name='majqa']Śliczny Promyk ma zgasić eutanazja! Pomocy!

lub

Zdążyć przed eutanazją! Piękny Promyk i śmierć?

lub

Zastrzyk śmierci czeka na ślicznego Promyka. Pomocy!

Zrobisz Isadoruś ten "myk" dla ubóstwianej przez siebie istoty, czyli...mnie, rzecz jasna??? :wink: :siara: :modla:

jasne (rozumiem że o filmik i szczękę juz nie bede musiałą się napraszać:roflt::roflt::roflt:)

Posted

[quote name='Isadora7'](...)(rozumiem że o filmik i szczękę juz nie bede musiałą się napraszać:roflt::roflt::roflt:)
Wzięłam bilobil i już jej szukam. Dziękuję Skarbie! :loveu:

Posted

Ja sobie juz zaklepałam: sliczny promyk ma zgasic eutanazja:oops:
Izadora będzie musiala zadowolic się inna alternatywą:eviltong:

Mru- on ma tak zawsze wedlug Iwy

Iwa- moze spróbowalaby nasmarowac mu tego siusiaka żelem i spróbować"odkręcic" ten napletek...:talker::mdrmed:

Posted

[quote name='Charly']Ja sobie juz zaklepałam: sliczny promyk ma zgasic eutanazja:oops:
Izadora będzie musiala zadowolic się inna alternatywą:eviltong:

Mru- on ma tak zawsze wedlug Iwy

Iwa- moze spróbowalaby nasmarowac mu tego siusiaka żelem i spróbować"odkręcic" ten napletek...:talker::mdrmed:

Ja mu siurka w photoshopie "wyplasterkuję" (takie narzędzie w szopku)... na potrzeby aukcji :)

Posted

[quote name='Isadora7']Ja mu siurka w photoshopie "wyplasterkuję" (takie narzędzie w szopku)... na potrzeby aukcji :)
Isadorka, ja już widzę ekran twojego komputera :) super zbliżenie na klejnoty staruszka, no ale masz racje - reklama musi byc dobrze przygotowana - to sie nazywa profesjonalizm!

Posted

[quote name='iwa77']Cioteczki chciałabym przedstawić Wam towarzysza niedoli Promyczka.
Rozmawiałam z Kikou - założycielką tegoż wątku i doszłyśmy do wniosku ,że może połączymy oba psiaki w jednym wątku - w końcu cierpią razem w jednej klatce i bez pomocy czeka ich ten sam zły los !

Więc tym drugim nieszczęśnikiem z tejże samej klatki w izolatce jest piesek , który trafił do naszego schroniska 04.02. jako znaleziony.
Jest co prawda jeszcze na kwarantannie (do 18 lutego ) ale nie oszukujmy się , szanse ,że go ktoś odbierze nie są wielkie.Minęło dzisiaj 5 dni i nie pytał o niego nikt i nikt także takiego psa nie poszukuje, dając ogłoszenia itd.
Piesek , ze względu na wiek może być wydany warunkowo na DT/ DS przed upływem kwarantanny tzn. dnia 11.02.
Jego numerek schroniskowy 224/09
Wiek pieska oszacowano na lat 16.
Powiedziałabym ,że stan zdrowia psinki jest adekwatny do wieku , ale nie jest zły. Piesek jest dość żwawy i całkiem sprawny! Chętnie chodzi na spacerek i interesuje się otoczeniem.
Oczka są lekko zamglone ale widzą , słuch przytłumiony trochę ale nie głuchota !
Psina jest bardzo kontaktowa , przyjazna do ludzi , ufna i miła.

Piesek jest maleńki ( połowa łydki )i chudziutki ( 4- 5 kg )
Umaszczenie czarno srebrne z białym krawatem na piersi, szorstki.

Bardzo Was wszystkich proszę dajmy i temu biedakowi szanse i spróbujmy wspólnymi siłami mu pomóc.

Zaraz prześlę zdjęcia do Isadory do wstawienia .[/QUOTE]

Cytuję sama siebie ale nie padło mi jeszcze na głowę - tylko chcę ,aby ten drugi piesek był tez widoczny !

Trzeba mu wymyślić jakieś imię ....

Posted

A fotki drugiej malizny??? Tak imię przyjdzie do głowy łatwiej!

Ogłoszenia są na stronach (linki odpuszczam, bo nie wchodzą), kolejne dodam:

Dolnośląskie:
ale.gratka
zoonet
e.oferty.com.pl
przygarnijzwierzaka
adopcjapsa
bono-polska
eoferty.pl

Mazowieckie:
gumtree
pajęczyna
kokosy
petsy
neeon
pineska
ojej
dwukropek
telezoo

Posted

Isadorko, błagam, wybierz jakieś max fotki, pomniejsz mi, przerabiając na wiadomy format i podeślij na maila. Strony nie przyjmują mi tych wielkich w formacie bmp.

Posted

Kikuś...od Kikou:eviltong: dobrodziejki
Malutek...jesli malutki
Malusi

ot tak sobie wymyslam...nim na coś adekwatnego trafię przy pracy:roll:
zreszta pewnie juz jest i imie..

tworcow w tym watku nie brak:p

Edit;
o....albo Skarbuś!!! ktos tu przed chwila sie zwrocil per Skarbie...niech będzie Skarbuś

Posted

dziewczyny ja takze nie moge wykorzystac tych zdiec, a chcialabym je wyslac jeszcze w pare miejsc, prosze o zdiecia jako jpg czy cos takiego co mozna obslugiwac bez programow graficznych....

Posted

[quote name='Ewelina.w38']eee tak przegladam i przegldam ale sie zamotalam:roll: czy pieski przebywaja w schronisku? nie zrozumialam chyba- jak duzo zcasu maja, my mamy?[/quote]

są w schronisku i czasu mamy...kilka dni???

Posted

[quote name='kikou']dziewczyny ja takze nie moge wykorzystac tych zdiec, a chcialabym je wyslac jeszcze w pare miejsc, prosze o zdiecia jako jpg czy cos takiego co mozna obslugiwac bez programow graficznych....[/QUOTE]

Te zdjęcia które przesłałam do Isadory są w formacie jpg.
Nie wiem czy mam wysłać jeszcze raz bezpośrednio do Ciebie mailem !

Posted

[quote name='Ewelina.w38']To powiedzcie na czym sie skupiamy? szukamy od razu jakiegos domu czy pieniadze sa potrzebne?[/quote]
Jedno i drugie Ewelino z naciskiem na dom, bo ten warunkuje wstępne zabezpieczenie Promyczka przed...sama wiesz.