mru Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ale to on ma tak cały czas czy tylko akurat wtedy? Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Komputer mi zdechł Iwonko już jestem :):):) Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Isadoruś, czy, bo Ty masz wyśmienitą orientację w allegro, przegięciem byłaby nowa aukcja? Myślę tu o Twoich bajerkach, z nowym fotkami, moim tekstem ale zmodyfikowanym tytule. Hm??? :-( :razz: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='majqa']Isadoruś, czy, bo Ty masz wyśmienitą orientację w allegro, przegięciem byłaby nowa aukcja? Myślę tu o Twoich bajerkach, z nowym fotkami, moim tekstem ale zmodyfikowanym tytule. Hm??? :-( :razz:[/quote] No tytuł jest bardzo ważny, a w tej sytuacji myślę że można zrobić taki myk. Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Isadora7']No tytuł jest bardzo ważny, a w tej sytuacji myślę że można zrobić taki myk. Śliczny Promyk ma zgasić eutanazja! Pomocy! lub Zdążyć przed eutanazją! Piękny Promyk i śmierć? lub Zastrzyk śmierci czeka na ślicznego Promyka. Pomocy! Zrobisz Isadoruś ten "myk" dla ubóstwianej przez siebie istoty, czyli...mnie, rzecz jasna??? :wink: :siara: :modla: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='majqa']Śliczny Promyk ma zgasić eutanazja! Pomocy! lub Zdążyć przed eutanazją! Piękny Promyk i śmierć? lub Zastrzyk śmierci czeka na ślicznego Promyka. Pomocy! Zrobisz Isadoruś ten "myk" dla ubóstwianej przez siebie istoty, czyli...mnie, rzecz jasna??? :wink: :siara: :modla: jasne (rozumiem że o filmik i szczękę juz nie bede musiałą się napraszać:roflt::roflt::roflt:) Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Isadora7'](...)(rozumiem że o filmik i szczękę juz nie bede musiałą się napraszać:roflt::roflt::roflt:) Wzięłam bilobil i już jej szukam. Dziękuję Skarbie! :loveu: Quote
Charly Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja sobie juz zaklepałam: sliczny promyk ma zgasic eutanazja:oops: Izadora będzie musiala zadowolic się inna alternatywą:eviltong: Mru- on ma tak zawsze wedlug Iwy Iwa- moze spróbowalaby nasmarowac mu tego siusiaka żelem i spróbować"odkręcic" ten napletek...:talker::mdrmed: Quote
Isadora7 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Charly']Ja sobie juz zaklepałam: sliczny promyk ma zgasic eutanazja:oops: Izadora będzie musiala zadowolic się inna alternatywą:eviltong: Mru- on ma tak zawsze wedlug Iwy Iwa- moze spróbowalaby nasmarowac mu tego siusiaka żelem i spróbować"odkręcic" ten napletek...:talker::mdrmed: Ja mu siurka w photoshopie "wyplasterkuję" (takie narzędzie w szopku)... na potrzeby aukcji :) Quote
black_cat Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Isadora7']Ja mu siurka w photoshopie "wyplasterkuję" (takie narzędzie w szopku)... na potrzeby aukcji :) Isadorka, ja już widzę ekran twojego komputera :) super zbliżenie na klejnoty staruszka, no ale masz racje - reklama musi byc dobrze przygotowana - to sie nazywa profesjonalizm! Quote
iwa77 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='iwa77']Cioteczki chciałabym przedstawić Wam towarzysza niedoli Promyczka. Rozmawiałam z Kikou - założycielką tegoż wątku i doszłyśmy do wniosku ,że może połączymy oba psiaki w jednym wątku - w końcu cierpią razem w jednej klatce i bez pomocy czeka ich ten sam zły los ! Więc tym drugim nieszczęśnikiem z tejże samej klatki w izolatce jest piesek , który trafił do naszego schroniska 04.02. jako znaleziony. Jest co prawda jeszcze na kwarantannie (do 18 lutego ) ale nie oszukujmy się , szanse ,że go ktoś odbierze nie są wielkie.Minęło dzisiaj 5 dni i nie pytał o niego nikt i nikt także takiego psa nie poszukuje, dając ogłoszenia itd. Piesek , ze względu na wiek może być wydany warunkowo na DT/ DS przed upływem kwarantanny tzn. dnia 11.02. Jego numerek schroniskowy 224/09 Wiek pieska oszacowano na lat 16. Powiedziałabym ,że stan zdrowia psinki jest adekwatny do wieku , ale nie jest zły. Piesek jest dość żwawy i całkiem sprawny! Chętnie chodzi na spacerek i interesuje się otoczeniem. Oczka są lekko zamglone ale widzą , słuch przytłumiony trochę ale nie głuchota ! Psina jest bardzo kontaktowa , przyjazna do ludzi , ufna i miła. Piesek jest maleńki ( połowa łydki )i chudziutki ( 4- 5 kg ) Umaszczenie czarno srebrne z białym krawatem na piersi, szorstki. Bardzo Was wszystkich proszę dajmy i temu biedakowi szanse i spróbujmy wspólnymi siłami mu pomóc. Zaraz prześlę zdjęcia do Isadory do wstawienia .[/QUOTE] Cytuję sama siebie ale nie padło mi jeszcze na głowę - tylko chcę ,aby ten drugi piesek był tez widoczny ! Trzeba mu wymyślić jakieś imię .... Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A fotki drugiej malizny??? Tak imię przyjdzie do głowy łatwiej! Ogłoszenia są na stronach (linki odpuszczam, bo nie wchodzą), kolejne dodam: Dolnośląskie: ale.gratka zoonet e.oferty.com.pl przygarnijzwierzaka adopcjapsa bono-polska eoferty.pl Mazowieckie: gumtree pajęczyna kokosy petsy neeon pineska ojej dwukropek telezoo Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Isadorko, błagam, wybierz jakieś max fotki, pomniejsz mi, przerabiając na wiadomy format i podeślij na maila. Strony nie przyjmują mi tych wielkich w formacie bmp. Quote
Wet-siostra Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Charly']nie wet- siostro. Pytam, bo jesli wystaje cały czas, to ten pies cierpi niewyobrazalnie[/quote] Nie wiedziałam,że nie można żartować...Bardzo przepraszam... Quote
pixie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kikuś...od Kikou:eviltong: dobrodziejki Malutek...jesli malutki Malusi ot tak sobie wymyslam...nim na coś adekwatnego trafię przy pracy:roll: zreszta pewnie juz jest i imie.. tworcow w tym watku nie brak:p Edit; o....albo Skarbuś!!! ktos tu przed chwila sie zwrocil per Skarbie...niech będzie Skarbuś Quote
Ewelina.w38 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 eee tak przegladam i przegldam ale sie zamotalam:roll: czy pieski przebywaja w schronisku? nie zrozumialam chyba- jak duzo zcasu maja, my mamy? Quote
kikou Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 dziewczyny ja takze nie moge wykorzystac tych zdiec, a chcialabym je wyslac jeszcze w pare miejsc, prosze o zdiecia jako jpg czy cos takiego co mozna obslugiwac bez programow graficznych.... Quote
Charly Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Wet-siostra']Nie wiedziałam,że nie można żartować...Bardzo przepraszam...[/quote] oj nie wiedzialam ze zartujesz Quote
Charly Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Ewelina.w38']eee tak przegladam i przegldam ale sie zamotalam:roll: czy pieski przebywaja w schronisku? nie zrozumialam chyba- jak duzo zcasu maja, my mamy?[/quote] są w schronisku i czasu mamy...kilka dni??? Quote
Ewelina.w38 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To powiedzcie na czym sie skupiamy? szukamy od razu jakiegos domu czy pieniadze sa potrzebne? Quote
iwa77 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kikou']dziewczyny ja takze nie moge wykorzystac tych zdiec, a chcialabym je wyslac jeszcze w pare miejsc, prosze o zdiecia jako jpg czy cos takiego co mozna obslugiwac bez programow graficznych....[/QUOTE] Te zdjęcia które przesłałam do Isadory są w formacie jpg. Nie wiem czy mam wysłać jeszcze raz bezpośrednio do Ciebie mailem ! Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Ewelina.w38']To powiedzcie na czym sie skupiamy? szukamy od razu jakiegos domu czy pieniadze sa potrzebne?[/quote] Jedno i drugie Ewelino z naciskiem na dom, bo ten warunkuje wstępne zabezpieczenie Promyczka przed...sama wiesz. Quote
Recommended Posts