Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mru']ah damn do niej mam nr :) tylko czy sie nie obrazi? :eviltong:

MRU ! A niby za co mam się obrażać , co ???:mad::mad::mad:

Oczywiście proszę podawać moje namiary , bez problemu !
Kikou jest poza Wrocławiem więc nie mam dostępu do schronu , działamy tutaj wspólnie więc czy to będzie Kasia czy to będę ja , nieważne ! Chodzi o psa !

Podaje tutaj swoje namiary - jakby ktoś chciał do ogłoszeń !

TEL 605 546 486
MAIL [email protected]

Bardzo dziękuję za ALLEGRO !!!!

Posted

Jutro postaram się o nowe zdjęcia dziadziusia , te co są robiłam w izolatce.
Dziadziusia obudziliśmy do zdjęć i on był taki jeszcze na pół śpiący (dziadziuś potrzebuje dłuższej chwilki aby przejść ze stanu snu na jawę ...) stąd zdjęcia kiepskie !

Posted

Jestem za Teosiem, ale Promyczek też jest dobre!

Jak nie padnę na pysk (bo mam jeszcze robotę) to spodziewajcie się ogłoszonek dla maleńkiego późno wieczorem. Niestety z tymi kiepskimi fotami, kiepsko to widzę, ale może...

Proszę tylko tekst do ogłoszeń!!! (nie za długi...)

Posted

[quote name='Koperek'].... spodziewajcie się ogłoszonek dla maleńkiego późno wieczorem. Niestety z tymi kiepskimi fotami, kiepsko to widzę, ale może...

Proszę tylko tekst do ogłoszeń!!! (nie za długi...)

Renatka tez wspomnala, ze mu porobi wieczorem, a jesli chodzi o tekst to skorzystaj moze z pierwszej strony po prostu jak w allegro:
Starszy piesek- wyrok został wydany (550587300) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

[quote name='iwa77']Jutro postaram się o nowe zdjęcia dziadziusia (...)
Koniecznie Iwo, koniecznie! Dobre zbliżenia do pychola itp.
Wreszcie coś drgnęło!
Koperuś i inni wszechwładni :lol:, możecie zaczarować dla niego trochę czasu i...upilnować, by się komuś nie pospieszyło z zapędem ze strzykawą? :-( :-( :-(
Jakiej on wielkości? 1,5 yorka???
Padam na pysk ale jeszcze dziś zrobię mu tekst do ogłoszeń. Dobre fotki niezbędne i również poogłaszam biedaka.
Wyrok za wiek nie mieści mi się w pale...:-(

Posted

Zadzwonię w poniedziałek i może na tydzień postaram się odsunąć od niego tę nieciekawą perpspektywę, ale czy więcej...?:roll:

Ok kikou- skorzystam z tekstu z pierwszego postu.

Na swoje właśne potrzeby (może korzystać każdy) przeredagowałam tekst na bardziej czytelny...

Psiak jest starutki i przeznaczony "DO NATYCHMIASTOWEGO UŚPIENIA", kiedy lekarz będzie miał wolną chwilę miedzy zabiegami. Wczoraj żył jeszcze.... dzisiaj być może jest już po wszystkim. A jeśli było dużo pracy to może mamy jeszcze jeden dzień, może dwa....

Czy ktoś może pomóc?
Czy kogoś obchodzi to istnienie?
Czy ratować malutkiego, czy raczej przyglądać się, jak w jego starą żyłkę wtłoczą truciznę?

Prawdopodobnie, gdyby ktoś zaoferował mu dom tymczasowy... Długo nie będzie miał kłopotu... Psiunio i tak zgaśnie za kilka miesięcy.
[SIZE=4]Tylko czy koniecznie musimy go DOBIJAC?????

Piesek, lat 20, mały ,czarno- siwy
Numer schroniskowy 2152/08
W schronie od 28.12.2008
Został znaleziony.
Przebywa we Wrocławiu

notatka z dn. 07.02.09:
"....na pierwszy rzut oka nie widac innych dolegliwosci poza tymi duzymi wylysieniami, choc oczywiscie moga jakies byc bo nikt go dokladnie nie badal... Pies coś tam widzi i sśyszy, na ile konkretnie- nie wiadomo. Chodzi po prostym, ale widać, że stawy są słabiutkie, więc ze schodami mogłby byc problem. Jednak jest na tyle mały, że można go ewentualnie wziąć pod pachę! Większość czasu leży i śpi w kąciku, a kiedy się rozbudzi to nawet wychodzi na dworek :) Do wszystkich ludzi przemiły i przeprzytulny. Do zwierząt także! Nawet szuka ich towarzystwa- jeśli jakiś na to pozwoli, to staruszek będzie z nim spał przytulony..."

...dzisiaj piesek jeszcze żyje, mamy kilka dni...

Posted

[quote name='Koperek']Zadzwonię w poniedziałek i może na tydzień postaram się odsunąć od niego tę nieciekawą perpspektywę (...).[/quote]
Dobre i tyle. :-( Koperuś, a możesz zerknąć na tę jego skórę, czym ona Ci "zapachnie"?

Posted

[quote name='agnieszkal2']mam koleżankę,która powiedziała,że od zaraz zaczyna dzwonić po znajomych,czy by go na tymczas ktoś z nich nie wziął,ale pytała,czy wtedy ew.zadeklarowałyby się osoby,które będą płacić na jego utrzymanie...[/quote]
Aga, na pewno, nie wybijajcie mnie ze złudzeń, tak by było. Jedyna sprawa to sprawdzić, czy piesio jest, zaklepać go, ustalić, czy jest ten tymczas i na okoliczność finansów, zmodyfikować tytuł.

Posted

[quote name='Koperek']Zadzwonię w poniedziałek i może na tydzień postaram się odsunąć od niego tę nieciekawą perpspektywę, ale czy więcej...?:roll:
[/quote]

Aga ja dzwonilam dzisiaj i ustalilam z Lidka ze poczekaja minimum tydzien..

Posted

[quote name='majqa']Dobre i tyle. :-( Koperuś, a możesz zerknąć na tę jego skórę, czym ona Ci "zapachnie"?[/quote]
Oczywiście, jak będę to i sobie go pooglądam, ale niech on jeszcze tam będzie!!!

Posted

Choć zadzwońcie tam dziewczyny, by telefonicznie upewnić się, czy on...
i uprosić wstrzymanie wyroku. Nie czekajcie, błagam, do momentu aż dacie radę dotrzeć do schronu.

Posted

mam koleżankę,która powiedziała,że od zaraz zaczyna dzwonić po znajomych,czy by go na tymczas ktoś z nich nie wziął,ale pytała,czy wtedy ew.zadeklarowałyby się osoby,które będą płacić na jego utrzymanie...

Posted

[quote name='Isadora7']Ręce i cycki opadają, a nóz w kieszeni się otwiera. Dlaczego? Każdy się starzeje.[/quote]
Tylko, że o człowieka walczy drugi w imię...(tu można wstawić treść dowolną), nawet wbrew jego woli, gdy ten umiera na raty, a fizjologia odmawia już choćby minimalnej tolerancji bólu.

Posted

[quote name='majqa'] Koniecznie Iwo, koniecznie! Dobre zbliżenia do pychola itp.
Wreszcie coś drgnęło!
Koperuś i inni wszechwładni :lol:, możecie zaczarować dla niego trochę czasu i...upilnować, by się komuś nie pospieszyło z zapędem ze strzykawą? :-( :-( :-(
Jakiej on wielkości? 1,5 yorka???
Padam na pysk ale jeszcze dziś zrobię mu tekst do ogłoszeń. Dobre fotki niezbędne i również poogłaszam biedaka.
Wyrok za wiek nie mieści mi się w pale...:-(

to ja w takim razie czekam na mistrzowski jak zawsze tekst i wymienię w allegro

Posted

Promyczek póki co na:
- psy.pl
- ale.gratka.pl
- adopcje.org
- 4lapy.pl
- kupiepsa.pl
- czworonogi.eu
- przygarnijzwierzaka.pl
- przygarnij.pl
- bono-polska.pl
- animalia.pl
- petworld.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- schronisko24.pl

iwa- wszystkie aktywacje poszły na Twoj mail!