Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Czy porusza się sprawnie - np. czy zjedzie po schodach, czy np. ma chore stawy, co można zauważyć i nie podoła.
Jaki on jest wobec człowieka?

na pierwszy rzut oka nie widac innych dolegliwosci poza tymi duzymi wylysieniami, choc oczywiscie moga jakies byc bo nikt go dokladnie nie badal...
pies cos tam widzi i slyszy na ile konkretnie nie wiadomo,
chodzi po prostym ale widac ze stawy sa "trafine" wiec ze schodami moglby byc problem, jednak jest na tyle maly, ze mozna go ewentualnie wziac pod pache...
wiekszosc czasu lezy i spi w kacie ale jak sie rozbudzi to nawet wychodzi na dwor...
do ludzi super mily, przytulny...do zwierzat tez, nawet szuka ich towarzystwa, jesli jakis na to pozwoli, to staruszek lubi spac przytulony do jakiegos innego psiaka

tyle wiem o jego zdrowiu,
dzisiaj psiunio jeszcze nadal zyje i mamy jeszcze pare dni,
do schroniska skoczyc nie moge bo jestem od niego ponad 500km oddalona...;)

Posted

Dziadziunio jest przy życiu i jak na razie nie zamierza chyba umierać .... był na spacerze . Nóżki są słabe ale daje jakoś radę dziadziuś !Podreptał po trawce ,załatwił się no i wrócił do klateczki z kolegą i poszli spać !

Posted

[quote name='majqa']W oczekiwaniu na...wątek w górę. Reniu, nie wyrzucaj sobie niczego, domy z gumy nie istnieją... :-(
Robisz ile jesteś w stanie i chwała Ci za to.[/QUOTE]

Ale jak widze taka bidę to serce mi mówi weź go,uratuj go.Wchodzę na wątek podobnych nieszczęść i to samo:weź i tego,i tamtego...ale rozsądek mówi STOP-masz już 7psów,ten byłby ósmy,tamten dziewiąty,dziesiąty...:shake:
Boszsze,jakie to wszystko jest okropne,ta bezsilność jest okropna:-(
Przepraszam piesku...nie mogę:-(

Posted

A gdyby piesio jeszcze zył,to co wtedy?Mamy czas do poniedziałku,bo pewnie to juz bedzie nieodwołalny termin...bez dt/ds on nie ma zadnych szans.Jedyna szansa,to żeby dziewczyny go "zaklepały",a my musiałybysmy natychmiast i masowo zacząc go ogłaszać.No ale znaleźć dom takiemu psu,to nie jest prosta sprawa,niestety...a dziewczyny nie moga go zaklepywać wieki:shake:

Posted

[quote name='pixie']zmiana tytulu cokolwiek moze by zmienila np

STARUSZEK DZIADZIO MA TYLKO DWA DNI! wyrok w schronie wydany! czy zdazymy mu pomoc? lub POMOZMY

SKAZANY NA SMIERC - CZY ZDAZYMY?
hmmm to tylko moje propozycje Kikou dzieki za te wiadomosci o DZIADZIU...

moze jednak sie uda?[/QUOTE]

Na pewno dobry pomysł z tym tytułem...ale brak wiadomości od dziewczyn o staruszku napawa mnie strachem,oby nie trzeba było zmieniac tytułu na "już za...":-(

Posted

troche mnie tez martwi to ze watek hmmm nie tetni zyciem pomyslami..hmmm

zalozenie watku przez Kikou przyjelam jako chec pomocy DZIADZIOWI...

albo
ZYWOTNY DZIADZIO /2O L/ SKAZANY NA SMIERC - schron wroclaw

Posted

[quote name='kikou']na pierwszy rzut oka nie widac innych dolegliwosci poza tymi duzymi wylysieniami, choc oczywiscie moga jakies byc bo nikt go dokladnie nie badal...
pies cos tam widzi i slyszy na ile konkretnie nie wiadomo,
chodzi po prostym ale widac ze stawy sa "trafine" wiec ze schodami moglby byc problem, jednak jest na tyle maly, ze mozna go ewentualnie wziac pod pache...
wiekszosc czasu lezy i spi w kacie ale jak sie rozbudzi to nawet wychodzi na dwor...
do ludzi super mily, przytulny...do zwierzat tez, nawet szuka ich towarzystwa, jesli jakis na to pozwoli, to staruszek lubi spac przytulony do jakiegos innego psiaka

tyle wiem o jego zdrowiu,
dzisiaj psiunio jeszcze nadal zyje i mamy jeszcze pare dni,
do schroniska skoczyc nie moge bo jestem od niego ponad 500km oddalona...;)

mamy jeszcze pare dni!!!!!! to moga byc dwa trzy cztery....
ale DZIADZIO zyje

nie dojrzalas tego Renatko?

Posted

[quote name='pixie']mamy jeszcze pare dni!!!!!! to moga byc dwa trzy cztery....
ale DZIADZIO zyje

nie dojrzalas tego Renatko?

Kurde z tego wszystkiego jakos mi to umknęło:roll:
No zeby taka wiadomość umknęła-chyba oślepłam;)
Ale jak sie cieszę,że on zyje!!!!
No to do roboty,rozsyłam wici,poproszę rybkę39 o alegratkę...a moze ktos zrobi allegro?

Posted

[quote name='mru']poprosiłam Charlyego o allegro :)

tylko, kikou, jaki kontakt?

No właśnie,kikou daleko,nie wiem,czy ma dostęp do neta...kurcze moze Iwa77,ona tez jest z tamtego schronu,moze do niej?

Posted

[quote name='mru']ah damn do niej mam nr :) tylko czy sie nie obrazi? :eviltong:[/QUOTE]

Na pewno sie nie obrazi,tylko jak jej nie powiadomisz,to w razie jakiegoś telefonu odnośnie psiaka najwyzej się zdziwi,kto?,co?,jaki pies?:evil_lol:

Posted

Piękne allegro:loveu:
Hmm,imię dla psinki...mi przychodzi do głowy Promyk,bo jest przeciez promyk nadziei,że da sie go uratować:roll:
Ale promyk,to chyba nie imię...myślcie dziewczyny jak go nazwać

Posted

[quote name='iwa77']MRU ! A niby za co mam się obrażać , co ???:mad::mad::mad:

Oczywiście proszę podawać moje namiary , bez problemu !
Kikou jest poza Wrocławiem więc nie mam dostępu do schronu , działamy tutaj wspólnie więc czy to będzie Kasia czy to będę ja , nieważne ! Chodzi o psa !

Podaje tutaj swoje namiary - jakby ktoś chciał do ogłoszeń !

TEL 605 546 486
MAIL [email protected]

Bardzo dziękuję za ALLEGRO !!!!

O,super! Porobie małemu ogłoszonka;)