Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wreszcie się pojawiłam:p,ale Iwa dobiła mnie Skarbusiem:-(.Boszsze jak pomóc tym wszystkim staruszkom?Wiemy już,że jakby były fundusze na dt,to Promyczek byłby bezpieczny...a co ze Skarbusiem? Quote
kikou Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Renata5']Wreszcie się pojawiłam:p,ale Iwa dobiła mnie Skarbusiem:-(.Boszsze jak pomóc tym wszystkim staruszkom?Wiemy już,że jakby były fundusze na dt,to Promyczek byłby bezpieczny...a co ze Skarbusiem?[/quote] jak to? ja nic nie wiem o dt dla niego? Quote
kikou Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='majqa']A fotki drugiej malizny??? Tak imię przyjdzie do głowy łatwiej! Ogłoszenia są na stronach (linki odpuszczam, bo nie wchodzą), kolejne dodam: Dolnośląskie: ale.gratka zoonet e.oferty.com.pl przygarnijzwierzaka adopcjapsa bono-polska eoferty.pl Mazowieckie: gumtree pajęczyna kokosy petsy neeon pineska ale gdzie tu mowa o dt? Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 W poście 139 jest wykaz stron, na których poogłaszałam Promyczka. Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='agnieszkal2']mam koleżankę,która powiedziała,że od zaraz zaczyna dzwonić po znajomych,czy by go na tymczas ktoś z nich nie wziął,ale pytała,czy wtedy ew.zadeklarowałyby się osoby,które będą płacić na jego utrzymanie...[/QUOTE] Kikou z tego wywnioskowałam,że jakby były pieniążki,to pewnie i dt by był Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='majqa']Jeny, mam nadzieję, że to pytanie nie do mnie, bo pojawiło się przy okazji cytowania mojego postu?[/QUOTE] No ale ja wspomniałam o dt i Kikou mnie zapytała;).Tak,czy siak,ja tylko tak wywnioskowałam z postu Agnieszki,że jak byłyby pieniążki,to ktos z jej znajomych może wziąłby psiaka Quote
majqa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='kikou']ale gdzie tu mowa o dt?[/quote] Jeny, mam nadzieję, że to pytanie nie do mnie, bo pojawiło się przy okazji cytowania mojego postu? Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No a co z tym drugim psiaczkiem?Czy jest szansa zebrać pieniążki na obydwu?:-(Jeżeli agnieszka znalazłaby dt płatny,to pewnie ze 300zł by nas to kosztowało,a jakby były 2 dt płatne,to ze 600zł byłoby potrzebne.Jesuuu,czy damy radę zebrać?:-( Quote
pixie Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 przepiękne jest to allegro Promyczka Promieniejące! a tekst..duszoszczypatielnyj:-(:-(:-( [FONT=Arial Black] [SIZE=4]I[/FONT][FONT=Comic Sans MS]S[/FONT]A[FONT=Century Gothic]D[/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]O[/FONT][FONT=Fixedsys]R[/FONT][FONT=Palatino Linotype]A [/FONT] [FONT=Impact]T[/FONT][FONT=Book Antiqua]O[/FONT] [FONT=Garamond]N[/FONT][FONT=Palatino Linotype]A[/FONT][FONT=System]J[/FONT][FONT=Fixedsys]P[/FONT][FONT=Lucida Console]R[/FONT][FONT=Georgia]A[/FONT][FONT=Courier New]W[/FONT][FONT=Tahoma]D[/FONT][FONT=Lucida Console]Z[/FONT][FONT=Lucida Sans Unicode]I[/FONT]W[FONT=Georgia]S[/FONT][FONT=Trebuchet MS]Z[/FONT][FONT=Comic Sans MS]A[/FONT] [FONT=Book Antiqua]A[/FONT][FONT=Arial Narrow]R[/FONT][FONT=Garamond]T[/FONT][FONT=Century Gothic]Y[/FONT][FONT=System]S[/FONT][FONT=Garamond]T[/FONT]K[FONT=Comic Sans MS]A[/FONT]!!:multi: p.s. juz calkiem rozjechaly sie te zegary...u mnie jest 3:21 a na dogoczasie 1:00 hmm ale nie zmienia to postaci rzeczy cudne allegro! Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Dodałam kolejne 3 ogłoszenia, promyczkowa malizno. :-( Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [FONT=Impact]Allegro Promyczka wyróżnione na wszystkie możliwe sposoby:[/FONT] Zdążyć przed eutanazją! Promyk i śmierć? (551889837) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Isadorko w opisie jest szczenię z rodowodem i do tego suka:razz: Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Isadorko w opisie jest szczenię z rodowodem i do tego suka:razz:[/quote] Nomen omen może to dobry znak ta pomyłka. Bardzo dziękuję za uwagę już poprawione. :loveu: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Isadora7']Nomen omen może to dobry znak ta pomyłka. Bardzo dziękuję za uwagę już poprawione. :loveu: Oby tak się stało:loveu: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No Promyczki i inne Skarbusie,wstawać!!! Moze dzisiejszy dzień okaże się dla Was łaskawy...tyle ogłoszeń,musi ktos je przeczytać i sie zlitować:smile: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Izuś a może i dla Skarbeczka byś strzeliła jakiś tekścik,Isadorka by zrobiła cudo allegro,a ja bym opłaciła...tamtej malizny tez szkoda:-( Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Przecudowne allegro! Dziękuję Mój Mentorze! :loveu: Podeślij na PW podliczenie kosztu wystawienia. Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='mru']czyli on ma teraz dwa allegra? a ten drugi ani jednego? (...)[/quote] Mru, może ja coś przegapiłam ale, czy na wątku są fotki tej drugiej biedotki? Wcześniej o nie pytałam, a że posty skaczą, coś mogło mi umknąć. Jeśli fotek brak, jak brać się za ogłaszanie, a tym bardziej za coś kalibru - allegro? Bez zdjęć ani dudu. Quote
Charly Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 wspaniałe allegro:multi:. teraz tylko kciuki trzymac. dziewczyny czy jest szansa, ze wet schroniskowy( zanim pomysli o ostatecznej decyzji) spoglądnie na tego siusiaka Promyczka? Moze tam faktycznie tylko trzeba coś naciągnąc czy cuś:oops::roll: Quote
mru Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 czyli on ma teraz dwa allegra? a ten drugi ani jednego? właśnie no co z tym siusiakiem...? to ważne... Quote
majqa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Izuś a może i dla Skarbeczka byś strzeliła jakiś tekścik,Isadorka by zrobiła cudo allegro,a ja bym opłaciła...tamtej malizny tez szkoda:-( Reniu, fotki drugiego nuńka są (???) (zerknij w wątek, proszę) i zobacz również, czy dziewczyny wrzucały jego opis, taki jak Promyczka. Jeśli, daj mi na PW stronę/ strony, bo przy pląsających postach nie ma bata, nie zauważę. ;) Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='mru']czyli on ma teraz dwa allegra? a ten drugi ani jednego? właśnie no co z tym siusiakiem...? to ważne...[/QUOTE] Na to wygląda,że ma dwa,bo od Charly i Isadorki. Quote
Isadora7 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Renata5']Na to wygląda,że ma dwa,bo od Charly i Isadorki.[/quote] Tak ma dwa. Z drugim nie ma problemu i Iwonka wie, rzuci hasło i sie zrobi. Quote
Recommended Posts