Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurde no właśnie

a jak ja pisze do ludzi z wawy, że potrzebna pomoc, to odpisują "ale ja jestem z Wawra/Woli..." ...to co z tego? :/

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chip fiodorka działa i jest zarejestrowany - spawdzalismy parę miesięcy temu przy okazji wspólnego wyjazdu na Białorus. Ps. Fiedka jest na "lostdogs".

Mru- bardzo możliwe, że mnie widziałaś.

Posted

ej[B] przychodzi Wam do głowy ktoś jeszcze z tamtych okolic? [/B]

napisałam do [B]jayo[/B], [B]Marzenuś[/B]... tam jest ktoś jeszcze hmm na pewno

myślę, że koniecznie trzeba obkleić wszystkie przystanki i Piaseczno też najlepiej. wieszajmy na latarniach może... na Stegnach nikt nie zrywał, a tu się już zdążyło zdarzyć :shake:

Ala,[B] jakie Wy numery dajecie na plakatach?[/B]

Posted

Czy ktoś z Natolina ma sprawną drukarkę i mógłby służyć plakatami - moja nie działa :oops:
Obwiesiłabym okolice Żołny-Białozora-skraj Lasu Kabackiego

Posted

APSA, ja jestem z Natolina :) właśnie robie nową wersję plakatów i bedę drukować

w zależności od tego czy szef się dzis pojawi i na ile - tyle wydrukuje plakatów i mogę Ci przekazać część :p

Posted

wchodziłam rano na net z przekonaniem, z efiodor jest.
a to łazęga. ale namierzy się go, bez dwóch zdań. dzis powieszę u siebieplakat, choc to druga strona wisły, ale - przecież może wsiąść w autobus, jak widac.

Posted

dzieki :)

link do plakatu new: [SIZE=3][B][url=http://www.yousendit.com/download/cmczTGsrK3h0TWtLSkE9PQ]YouSendIt - Send large files - transfer delivery - FTP Replacement[/url][/B][/SIZE]

Posted

[quote name='mru']APSA, ja jestem z Natolina :) właśnie robie nową wersję plakatów i bedę drukować

w zależności od tego czy szef się dzis pojawi i na ile - tyle wydrukuje plakatów i mogę Ci przekazać część :p[/quote]
Dzięki :)
Mogę prosić na pw Twój numer?

Posted

[quote name='brazowa1']odnajdzie sie tylko dzieki plakatom,ale one musza byc WSZEDZIE.To cieżka praca.
[B]Najlepsze w pomocy,przy zaginionych schroniskowych psach,sa karmicielki kotow.Wychodza ,gdy inni juz albo jeszcze spia.I widza każdego nowego zwierzaka,zwykle tez nakarmia,a schroniskowce traktuja je jak pracownikow schronu-przeciez ida z wiadrem zarcia.W takich "kocich " miejscach trzeba zostawic ogloszenia.[/B]

On sie odnajdzie.[/quote]

dziewczyny kto zna warszawskie karmicielki kotów? Napisalam do Kordoni

Posted

Charly, mi ktoż z miau podpowiedział, żeby o to tam pytac

niestety w ogóle tam nie bywam i nikogo nie znam

załozyłam wątek na zwierzyńcu ogólnym, gdzie mało kto zagląda

poprosiłam o przeniesienie na koty ale nic... cisza... :/ nie chciałam bezczelnie zakładac wątku na kotach sama, ale widac trzeba było...

anyway, prosiłam tam o kontakty do karmicielek, ale niestety mało osób tam w ogóle było i nikt nie zareagował siłą rzeczy

pisałam do dorci44 ale wiem, że ona ma problemy i może czasu nie ma żeby nam pomóc

jesli ktoś jest na miau - proszę dowiedzcie sie o te kontakty!

Posted (edited)

Dziewczyny zrobcie mi szybko plakat z Fiodorkiem (ja nie umiem:oops:), tak zeby byla cala sylwetka z wpisem ze widziany byl w Pyrach okolice Łagiewnickiej do druku.

Edited by Kora
Posted

[quote name='alicjazar']Chip fiodorka działa i jest zarejestrowany - spawdzalismy parę miesięcy temu przy okazji wspólnego wyjazdu na Białorus. Ps. Fiedka jest na "lostdogs".

Mru- bardzo możliwe, że mnie widziałaś.[/quote]

Alu nie wiem jak Twoje finanse, ale może warto dopisac, ze nagroda np. w wysokości 100 zl.wtedy może ktoś go nakarmi, przyciągnie do siebie zamiast tylko dzwonić:roll:

oj ale walnęłam podpis. musze to zmienic.

Posted

Jeśli trafi do lasu kabackiego to jest szansa że trafi na nas. Wczoraj łazilismy tam ponad 2 godziny, widzieliśmy trzy plakaciki Fiodora. Wody jest tu pod dostatkiem i miejsc zacienionych także. Vit wczoraj wypłoszył z zarośli coś co wyglądało na dziką gęś.

Posted

[quote name='Charly']Alu nie wiem jak Twoje finanse, ale może warto dopisac, ze nagroda np. w wysokości 100 zl.wtedy może ktoś go nakarmi, przyciągnie do siebie zamiast tylko dzwonić:roll:[/QUOTE]

Tak to działa. Kiedy nam zwiała Buba to najpierw nikt nie chciał jej łapać, ale kiedy pojawiła się nagroda to była trzymana za obrożę do przyjazdu po nią.

Posted

Ja jestem z okolic Piaseczna. Jeśli Fiodor dotrze do Piaseczna/Zalesia Dolnego - możecie być spokojni, fundacja "Przytul Psa" kolekcjonuje psiaki z tych okolic [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_cool.gif[/IMG]