Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja powiesiłam mało

raczej dawałam ludziom z psami

Ala wieszała swoje dobre

zaraz dam link

[CENTER][B][SIZE=4][SIZE=5]PLAKATY![/SIZE]
[/SIZE][/B][/CENTER]

EDIT: [SIZE=4]mój poprawiony z nagrodą już: [url=http://www.yousendit.com/download/cmczTGszTWNoMldGa1E9PQ]YouSendIt - Send large files - transfer delivery - FTP Replacement[/url]

Ali: [url=http://www.yousendit.com/download/cmczTGs2UENTSUJMWEE9PQ]YouSendIt - Send large files - transfer delivery - FTP Replacement[/url][/SIZE]

Posted

[quote name='Olga132']ala jeśli bedziesz chciała powtórzyć akcję z ulotkami to daj znać - pod koniec tygodnia bedę juz po egzaminie[/quote]

Tak, będę chciała. Chciałam już dzisiaj rozdawać, bo dzięki ulotkom wiemy o tym, że podjechał czy też przewędrował do Pyr. Ale jednak zamiast tego zaraz pojadę w ślad za Pawłem na poszukiwania, bo czuję jakąś nieracjonalną nadzieję. (Oby nie były to początki jakieś nerwicy albo czegoś innego). :evil_lol:

Posted

ja dziś wydrukowałam parę plakatów dosłownie tylko :/ więcej nie dało rady...

jutro dodrukuję na nich info o nagrodzie i oczywiście spróbuję więcej ich wyprodukować...

Posted

Przyda się. Większość naklejonych wczoraj na przystankach i słupach ogłoszeń została zerwana...
Pavlik przylepił z 50 od Pyr do Piaseczna wzdłuż Puławskiej i na przyległych uliczkach... Oby ogłoszenia powisiały dłużej niż dzień. :shake:

Posted

Wiedziałam, że z przystanków będą zrywać. Ale plakaty znikły też ze zwykłych drewnianych słupów i ze śmietników. ehhhhh... Muszę polubić autobus 709... Będziemy się bawić w kotka i myszkę ze służbami oczyszczania miasta....

Posted

e bo oni sie drukują na takich fajnych kartonikach i przyczepiają sie do latarń takimi linkami tnącymi ręce przy próbie zerwania :evil_lol:

ale wiecie no, na Stegnach słowo daję - nie zrywają tak!

u mnie strasznie zrywają :roll: przym kościele najbardziej... :/