enia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 jotpeg napisał(a):bardzo fajniasty psiaczek! a umie juz zostac sam?? z tym zostawaniem jest różnie:cool3: ale rokuje dobrze, przy odpowiednim właścicielu. Quote
enia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 asiamm napisał(a):aaalee lizuuuus :eviltong: jest bardzo przytulaśny i cały czas piszczy i miauczy śmiesznie żeby go pieszczochać:loveu: Quote
evita. Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 No straszny słodziak z tego Kostusia- to fakt :loveu: Ale nikt się nim nie interesuje, nie pyta, nie dzwoni... :shake: Quote
enia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 hopaj Konstanty:multi: aaa zapomniałam napisać, że psiul przytył i żebra mu już nie sterczą, widziałam i macałam;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Evita ta fotka jest słodka ! Kostuś - który nie znał podobno ( nie wiemy...) domu , stał się przytulaśny jak miś! On całym sobą mówi - " zobaczcie jaki jestem kochany , a jaki jestem grzeczny ! ". :loveu: To będzie słodka pocieszka dla tych ludzi , którzy zdecydują się zabrać tą psią miłość i dać mu domek na zawsze. Oby tak się stało , że niedługo Kostuś zamieszka w swoim wymarzonym domku , po cierpieniach jakich doznał od " ludzi ". Kostuś jest prześliczny ! :loveu::eviltong: Quote
Alex78 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wrzućcie ogłoszenie na www.minskmaz.com.pl trzeba się tam zalogować, aby dodać ogłoszenie ja wrzucam takie ogłoszenia w rubrykę "Kupie, sprzedam" ---- "Oddam zadarmo" Quote
enia Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Kostusiowe serce wybaczyło ludziom, cierpienie ,ból, poniewierkę....... on jest już gotowy iść do swoich ludzi i kochać mocno na całe życie....... pokochajcie Kostka proszę.......:modla::modla::modla: Quote
evita. Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 enia napisał(a):Kostusiowe serce wybaczyło ludziom, cierpienie ,ból, poniewierkę....... on jest już gotowy iść do swoich ludzi i kochać mocno na całe życie....... pokochajcie Kostka proszę.......:modla::modla::modla: Święte słowa ... Quote
evita. Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Byłam dziś u Kostka. Straszny z niego słodziak. Cieszy się, chce się bawić, popiskuje z radości. Tylko czemu nikt go nie chce ? :shake: Quote
kasikitd Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kostuś to sama radość i słodycz, musi znależć dobry domek, Ludziu znajdź się w końcu i pokochaj Kostuńkę. Quote
jotpeg Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 enia napisał(a):Kostusiowe serce wybaczyło ludziom, cierpienie ,ból, poniewierkę....... on jest już gotowy iść do swoich ludzi i kochać mocno na całe życie....... pokochajcie Kostka proszę.......:modla::modla::modla: pieknie powiedziane Eniu. Pięknie. Quote
evita. Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kostuś wczoraj na spacerze obsikał radiowóz :cool1: :evil_lol: Quote
enia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 evita. napisał(a):Kostuś wczoraj na spacerze obsikał radiowóz :cool1: :evil_lol: aresztowali was?:eviltong: Quote
evita. Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 enia napisał(a):aresztowali was?:eviltong: Oczywiście :eviltong: Fajnie, że w tym areszcie chociaż necik mamy :evil_lol: ;) Quote
wanda szostek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 evita. napisał(a):Kostuś wczoraj na spacerze obsikał radiowóz :cool1: :evil_lol: A co on tak negatywnie do władzy nastawiony? Quote
evita. Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 wanda szostek napisał(a):A co on tak negatywnie do władzy nastawiony? Może ma cosik na sumieniu :p :evil_lol: Quote
Recommended Posts