evita. Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Kasikitd- mail już do Ciebie poszedł. Dzięki :lol: Quote
Alex78 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Widziałam w "Lokalnej" ogłoszenie ze zdjeciem. Mam nadzieję, ze poskutkuje :) Quote
jotpeg Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 trzymam kciuki zeby zadzwonil ktos z sercem i rozsadny. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
evita. Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 No na razie niestety telefon milczy jak zaklęty :shake:. A Kostuś po prostu rozkwita :loveu:. Uwielbia spacerki. Wypuszcza się już na coraz dłuższe. Staje się coraz odważniejszy. No i z kupki nieszcześcia przemienił się w kupkę radości :multi:. Ktoś powiedział o nim, że dopiero teraz kiedy ma pełną miskę, ciepłe posłanko (chociaz i tak śpi w łóżku ;)) i jest bezpieczny może pozwolić sobie na to, żeby być wesołym i beztroskim szczeniakiem. I to prawda. Kostuś zachowuje sie jak szczeniaczek- wiecznie chętny do zabawy, rozrabiania, "mordowania" kolejnych maskotek :p. Poza tym Kostuś zaczął szczekać kiedy ktoś puka do drzwi. No i wczoraj obszczekał na spacerze jakąś grupkę rozkrzyczanych dzieciaków. Widocznie wg niego zachowywali się zbyt hałaśliwie :evil_lol:. Kostek ma troszku problemy z zostawaniem sam w domu. Przeraźliwie piszczy i skacze na drzwi. Mam nadzieję, że jakoś sie tego oduczy :roll:. A własnie- macie może jakieś rady na tą "przypadłość" ? A tak poza tym to Kostuś jest słodkim przytulakiem i bardzi pilnie szuka domu !!! A to Konstatnty we własnej osobie : ;) P.S. Niestety nie udało mi się uchwycić na fotach jego "pełnego" uśmiechu ;), a śmieje się cudnie i tylko błyska tymi swoimi bielutkimi ząbkami :lol: Quote
enia Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Kostuś jesteś śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
haliza Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Małe cudo :loveu: tylko psiak może odrzucić wszystkie krzywdy za siebie:cool3: i znowu zaufać człowiekowi .Trzymam kciuki za domek ... Quote
wanda szostek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='evita.'] Kostek ma troszku problemy z zostawaniem sam w domu. Przeraźliwie piszczy i skacze na drzwi. Mam nadzieję, że jakoś sie tego oduczy :roll:. A własnie- macie może jakieś rady na tą "przypadłość" ? A tak poza tym to Kostuś jest słodkim przytulakiem i bardzi pilnie szuka domu !!! A to Konstatnty we własnej osobie : ;) P.S. Niestety nie udało mi się uchwycić na fotach jego "pełnego" uśmiechu ;), a śmieje się cudnie i tylko błyska tymi swoimi bielutkimi ząbkami :lol: Czyli występuje u niego lek separacyjny? W takim przypadku dziewczyny zawsze polecały stopniowe pozostawianie psa zaczynając od minuty i wydłużając czas. Wychodzimy po słowie zostań bez pożegnań. Quote
enia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 i po powrocie czule witać się też nie można:cool3: jeśli Kostuś taki histeryk rozstaniowy;) Quote
kasikitd Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 I przed wyjściem mozna dać Kostusiowi mały smakołyk, kawałek kostki albo taką prasowaną kość ze sklepu zoologicznego lub to co bardzo lubi. Ależ on ma urok, nic tylk kochać Kostusia :loveu: Quote
enia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 nikt nie dzwoni o Kostusia...nikt go nie chce:placz: co tu robić........ Quote
kasikitd Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 A Kostuś jest taki kochany, może dać dużo radości. Quote
jotpeg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 enia napisał(a):nikt nie dzwoni o Kostusia...nikt go nie chce:placz: co tu robić........ moze napisac, np. do KamilaS o umieszczenie go na naszej klasie. podobniez to ostatnio pomaga :p Quote
Kamila_s Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jotpeg napisał(a):moze napisac, np. do KamilaS o umieszczenie go na naszej klasie. podobniez to ostatnio pomaga :p juz jest juz jest na moim profilku;);) Quote
jotpeg Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 super. to zwiększa szanse, ze ktos go zobaczy. Kamila_s :Rose: Quote
enia Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Kamila_s napisał(a):juz jest juz jest na moim profilku;);) bardzo dziękuje w imieniu Kostka:loveu: Quote
evita. Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Kamilko- jeszcze raz serdeczne dzięki za umieszczenie Kostka na naszej-klasie :lol:. Miałam stamtąd kilka telefonów, ale raczej ze słowami wsparcia itp., nikt nie oferował stałego domu, ale to mimo wszystko bardzo miłe, że są wrażliwi ludzie, którzy się martwią, interesują itp. A tak swoją drogą jak można dotrzeć do ogłoszenie Kostka na naszej-klasie ? Bo próbowałam, ale prawdę mówiąc nie mam pojęcia jak go szukać ;). A tak w ogóle mimo, że Kostuś jest "reklamowany" w wielu miejscach zainteresowanie jest zupełnie zerowe :shake:. Może macie jakies pomysły gdzie go jeszcze można promować ? Ma już wyróżnioną aukcję na allegro, kilka ogłoszen w necie (m.in. alegratka, gumtree, kupiepsa itd), w piątek jego ogłoszenia mają się ukazać w Wyborczej i Ofercie no i plakatuję Mińsk wizerunkiem Kostka gdzie tylko mogę (wczoraj miałam nawet "miłą" rozmowę ze Strażą Miejską :evil_lol:). Co jeszcze można zrobić bo brakuje już pomysłów :roll: A sam Kostek "łobuzuje" już na całego. Okazał się troszkę bojowym psem. Nie da sobie w kasze dmuchać :evil_lol:. Na spacerach zdarza mu się obszczekać inne psy ;), ale jest karny i można go łatwo przywołac do porządku. Niestety rozpacza jak zostaje sam. Próbuje wskakiwać na meble, parapety itp. Mam nadzieję, że w końcu zrozumie, że nikt go nie zostawia. Quote
Kamila_s Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dziewczyny wysylam Wam link do mojego profilku...Jak ktoras z Was mam tam konto to zapraszam ;) Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
evita. Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Kamila_s']Dziewczyny wysylam Wam link do mojego profilku...Jak ktoras z Was mam tam konto to zapraszam ;) Logowanie do nasza-klasa.pl Dzięki za linka :lol: Zaraz się zaloguję ;) A tak w ogóle to Wam powiem, że z Kostusia to bardzo kochliwa bestyjka jest :loveu:. Na spacerkach węszy za suczkami i ogólnie widać, ze chłopak ma wielkie serducho ;) Chyba kastracja go nie ominie ;) Quote
enia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 evita. napisał(a):Dzięki za linka :lol: Zaraz się zaloguję ;) A tak w ogóle to Wam powiem, że z Kostusia to bardzo kochliwa bestyjka jest :loveu:. Na spacerkach węszy za suczkami i ogólnie widać, ze chłopak ma wielkie serducho ;) Chyba kastracja go nie ominie ;) nie ma rady, trzeba kastrować, bo będzie uciekał za suczkami :shake: zrobię bazarek książkowy na ten cel;) Quote
wanda szostek Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 enia napisał(a):nie ma rady, trzeba kastrować, bo będzie uciekał za suczkami :shake: zrobię bazarek książkowy na ten cel;) Może i w ten sposób się zagubił? Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Śliczny Kostuś szuka domku - :loveu: jak można było skrzywdzić pieska ?:shake: Quote
enia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 wanda szostek napisał(a):Może i w ten sposób się zagubił? wszędzie są ogłoszenia i plakaty, więc jeśli się zgubił to właściciele mają szanse go odszukać......:roll: Quote
Recommended Posts