Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak myślę, że ta wersja z zagubieniem jest mało prawdopodobna. Kostuś był albo wolno zyjącym wiejskim psiakiem, albo ktos go po prostu wyrzucił. A maluch doszedł już zupełnie do siebiei okazało się, że jak widzi innego psa to nie jest potulny tylko obszczekuje i z lekka się stawia ;). Suczki oczywiście bardzo kocha i myślę, że dom z suczką lub suczkami (po sterylce oczywiście) byłby dla niego wymarzony. Kostuś pewnie pilnowałby swego haremu :p Niestety telefon milczy jak zaklęty :shake: Jakieś fatum czy co...

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paros napisał(a):
W weekend zrobiłam Kostusiowi mnóstwo ogłoszeń w necie :multi:

musi ktoś go zauważyć :cool3:

Wielkie dzięki Jolu :Rose::Rose::Rose:. Ja tez ogłosiłam chłopaka na kilku portalach, ale od przybytku w tym przypadku na pewno głowa nie boli ;). No i Kostuś jest też w Tygodniku Siedleckim :razz:

Posted

wanda szostek napisał(a):
Adopcje po prostu stoją w miejscu. O moją Dajtusię też ani jednego zapytania.

No właśnie. Cosik się chyba w ogóle w adopcjach zakorkowało :roll:

Posted

Dzięki ogłoszeniu na naszej-klasie zgłosiła się do mnie Pani, która postanowiła dołożyć się do kastracji Kostka. Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:. Na ten cel wystawimy też wkrótce z Enią bazarek ciuszkowy. Z góry zapraszamy ;). Jak tylko będzie gotowy wkleję linka ;)

Posted

Konstanty szykuj ty się na kastrację.......
a pni sponsorce bardzo dziękujemy!!!!!!!!
Kamilko to dzięki Twoim ogłoszeniom na NK:loveu:
oby dobry dom też się odezwał w końcu.......

Posted

wanda szostek napisał(a):
Zróbcie mu filmik i wklejcie w ogłoszenia, może wtedy coś drgnie.

Postaram się nakręcić filmik w najbliższym czasie, ale Kostuś jest baaardzo żywym modelem ;). Zobaczymy co z tego wyjdzie :razz: