evita. Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Tak myślę, że ta wersja z zagubieniem jest mało prawdopodobna. Kostuś był albo wolno zyjącym wiejskim psiakiem, albo ktos go po prostu wyrzucił. A maluch doszedł już zupełnie do siebiei okazało się, że jak widzi innego psa to nie jest potulny tylko obszczekuje i z lekka się stawia ;). Suczki oczywiście bardzo kocha i myślę, że dom z suczką lub suczkami (po sterylce oczywiście) byłby dla niego wymarzony. Kostuś pewnie pilnowałby swego haremu :p Niestety telefon milczy jak zaklęty :shake: Jakieś fatum czy co... Quote
paros Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 W weekend zrobiłam Kostusiowi mnóstwo ogłoszeń w necie :multi: musi ktoś go zauważyć :cool3: Quote
evita. Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 paros napisał(a):W weekend zrobiłam Kostusiowi mnóstwo ogłoszeń w necie :multi: musi ktoś go zauważyć :cool3: Wielkie dzięki Jolu :Rose::Rose::Rose:. Ja tez ogłosiłam chłopaka na kilku portalach, ale od przybytku w tym przypadku na pewno głowa nie boli ;). No i Kostuś jest też w Tygodniku Siedleckim :razz: Quote
wanda szostek Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Adopcje po prostu stoją w miejscu. O moją Dajtusię też ani jednego zapytania. Quote
evita. Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 wanda szostek napisał(a):Adopcje po prostu stoją w miejscu. O moją Dajtusię też ani jednego zapytania. No właśnie. Cosik się chyba w ogóle w adopcjach zakorkowało :roll: Quote
evita. Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Dzięki ogłoszeniu na naszej-klasie zgłosiła się do mnie Pani, która postanowiła dołożyć się do kastracji Kostka. Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose:. Na ten cel wystawimy też wkrótce z Enią bazarek ciuszkowy. Z góry zapraszamy ;). Jak tylko będzie gotowy wkleję linka ;) Quote
enia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Konstanty szykuj ty się na kastrację....... a pni sponsorce bardzo dziękujemy!!!!!!!! Kamilko to dzięki Twoim ogłoszeniom na NK:loveu: oby dobry dom też się odezwał w końcu....... Quote
evita. Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Podrzucę Kostusia, on nadal wypatruje swojego domku ... Quote
enia Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 evita. napisał(a):Podrzucę Kostusia, on nadal wypatruje swojego domku ... no niestety, marne zainteresowanie Kostkiem:-( Quote
wanda szostek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zróbcie mu filmik i wklejcie w ogłoszenia, może wtedy coś drgnie. Quote
evita. Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 wanda szostek napisał(a):Zróbcie mu filmik i wklejcie w ogłoszenia, może wtedy coś drgnie. Postaram się nakręcić filmik w najbliższym czasie, ale Kostuś jest baaardzo żywym modelem ;). Zobaczymy co z tego wyjdzie :razz: Quote
evita. Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Kostuś zaprasza na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ciuszkowy-dla-duzych-dziewczynek-na-kastracje-pobitego-kostka-do-4-03-a-132414/ Quote
enia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='evita.']Kostuś zaprasza na bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-ciuszkowy-dla-duzych-dziewczynek-na-kastracje-pobitego-kostka-do-4-03-a-132414/ ja równiez zapraszam na bazarek;) Quote
enia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 młody, wesoły, zabawowy, kocha ludzi i suczki:loveu: dlaczego nikt go nie chce??? Quote
jotpeg Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 zdjecie z parówką - bomba! i ten błysk w oku... :loveu::loveu::loveu: Quote
enia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jotpeg napisał(a):zdjecie z parówką - bomba! i ten błysk w oku... :loveu::loveu::loveu: stlasny parówkojad:loveu: Quote
jotpeg Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wiadomo, parówka jest dobra na wszystko :p Quote
enia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 witaj parówkożerco:loveu: tak bym chciała cię pomiziać........:lol: Quote
jotpeg Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 bardzo fajniasty psiaczek! a umie juz zostac sam?? Quote
Recommended Posts