enia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 wanda szostek napisał(a):A co on tak negatywnie do władzy nastawiony? to jest pies po przejściach;) Kostuś w górę! Quote
evita. Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Był 1 telefon w sprawie Kostusia. Niestety- wieś okolice Siedlec- Kostuś miałby stać na łańcuchu :angryy: i pilnowac obejścia. Więc nie ma nawet o czym mówić. Odpada Quote
kasikitd Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Tyle dobrego, ze chociaż szczerze w swej głupocie powiedzieli, do czego miałby służyć im Kostuś...., ale Kostuś nadal nie ma domku :shake: Quote
jotpeg Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 evita. napisał(a):Był 1 telefon w sprawie Kostusia. Niestety- wieś okolice Siedlec- Kostuś miałby stać na łańcuchu :angryy: i pilnowac obejścia. Więc nie ma nawet o czym mówić. Odpada niech sie sami przypna :angryy: nie po to ratowalas psa, zeby na lancuch; watpie czy ta mentalnosc kiedys sie zmieni :roll: ale moze to poczatek zainteresowania - oby! Quote
evita. Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 kasikitd napisał(a):Tyle dobrego, ze chociaż szczerze w swej głupocie powiedzieli, do czego miałby służyć im Kostuś...., ale Kostuś nadal nie ma domku :shake: No to nie do końca tak było, że facet od razu przyznał że chce Kostka na łańcuch. Jak usłyszałam jakiego rodzaju to człowiek może być- to go trochę w rozmowie "podeszłam" i wtedy właśnie wyszło, że łańcuch, uczepiony itp. Ta mentalnośc na wsi się chyba nigdy nie zmieni :shake: Quote
enia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jotpeg napisał(a):tymczasem podniose. dziekujemy! proszę nie zapomniajcie o Kostusiu, z urody niepozorny ale serce ma wielkie i czułe:loveu: Quote
kasikitd Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 evita. napisał(a):No to nie do końca tak było, że facet od razu przyznał że chce Kostka na łańcuch. Jak usłyszałam jakiego rodzaju to człowiek może być- to go trochę w rozmowie "podeszłam" i wtedy właśnie wyszło, że łańcuch, uczepiony itp. Ta mentalnośc na wsi się chyba nigdy nie zmieni :shake: No tak, przy tym wszystkim, oprócz ostrożności i wyczucia, trzeba być psychologiem i mieć intuicję, są tacy ludzie niestety, co nie wiedzą, że psiaki ( zwierzęta ) są stworzone do kochania.Taki feler, sama nie wiem czy zazdrościć takim czy ich żałować. Kostuniu, gdzie twój domek? Quote
evita. Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 kasikitd napisał(a): Kostuniu, gdzie twój domek? No właśnie- dobry domku znajdź się szybko, bo Kostuś czeka i czeka ... Quote
paros Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Mam zgłoszenie domku w Inowrocławiu, pani szuka towarzysza lub towarzyszki dla swojego psiaka shih tzu czyli niedużego psiaka. Jak duży jest Kostuś i czy wysłać jego fotki? Domek nie jest sprawdzony i trzeba będzie sprawdzić :roll: Quote
evita. Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 paros napisał(a):Mam zgłoszenie domku w Inowrocławiu, pani szuka towarzysza lub towarzyszki dla swojego psiaka shih tzu czyli niedużego psiaka. Jak duży jest Kostuś i czy wysłać jego fotki? Domek nie jest sprawdzony i trzeba będzie sprawdzić :roll: Jolu, a wiesz może czy ten shih tzu to piesek czy suczka ? Bo Kostuś do samców nastawiony niestety bojowo :roll:. A Kostus sięga tak przed kolano i jest szczupłej budowy ciała. Jakbyś mogła to wyślij proszę fotki. Zobaczymy. Quote
enia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 paros napisał(a):shih tzu to piesek :cool3: oj Kostuś niedobry dla piesów:cool3: Jolu ,a może Alutka od Pipi? taka super delikatniusia sunieczka drobna........ by sie dziewczyne odciążyło....... Quote
evita. Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 No niestety jeśli shih tzu to piesek to Kostuś mógłaby rozpętać III wojnę światową :roll: Quote
jotpeg Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 maly/bojowy moze chyba miec domek z kolezanka, ale z kolezka - nie :cool3: Quote
evita. Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 O tak- domek z koleżanką byłby wymarzony dla Kostusia. Na pewno zakochałby się na zabój, pilnował jej, bronił, bawił się itp. To jest taki typ psiego gentelmana :gent: Quote
enia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 jotpeg napisał(a):maly/bojowy moze chyba miec domek z kolezanka, ale z kolezka - nie :cool3: a gdyby miał kilka koleżanek to byłby:iloveyou: bawidamek jeden:lol: i dzieci starsze lubi:loveu: Quote
evita. Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Niestety sytuacja z Kostkiem się komplikuje :shake:. Są skargi innych mieszkańców, że Kostek szczeka i wyje gdy zostaje sam w domu. Ile w tym prawdy tak do końca nie wiadomo- czy Kostek tylko piszczy kilka minut po wyjściu czy cały czas gdy jest sam. Sąsiedzi też mogą wszystko wyolbrzymiac. Tak czy inaczej wszystko nie wygląda ciekawie, a telefon milczy jak zaklęty (nie licząc 1 zainteresaowaego, który znowu chciał Kostka na wieś na łańcuch :shake:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Czy ja mogę być niegrzeczny !? :lol!: Kostuś ma taką słodką mordkę i minkę :loveu::calus: Sąsiedzi wyolbrzymiają , tak myślę - ale łatwo to sprawdzić , stojąc pod domem chwilę lub prosząc o skontrolowanie kogoś obiektywnego , a sąsiedzi raczej obiektywni nie będą... Co biedny Kostuś musiał przeżyć..:-( Najlepiej byłoby aby Kostuś trafił do domku z ogrodem :thumbs: Quote
wanda szostek Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Oj Kostuś ty siedź cicho i ciesz się, że nie na ulicy. Quote
jotpeg Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 trzeba by pokrecic sie chwile przed domem, zeby sprawdzic, co za bajki sasiedzi opowiadaja... :cool1: Quote
enia Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 jotpeg napisał(a):trzeba by pokrecic sie chwile przed domem, zeby sprawdzic, co za bajki sasiedzi opowiadaja... :cool1: pewnie, że bajki- ludzie są okropni, on ciut popiszczy a tu wielkie halo:angryy: Quote
paros Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 evita. napisał(a):No niestety jeśli shih tzu to piesek to Kostuś mógłaby rozpętać III wojnę światową :roll: Wyślę link do wątku Kostusia do pani, która chciała adoptować pieska małego ale on już znalazł domek :lol: Quote
jotpeg Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 trzymaj sie, Kostus, jestem pewna, ze nie jestes malym szczekaczem! Quote
Recommended Posts