Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Był 1 telefon w sprawie Kostusia. Niestety- wieś okolice Siedlec- Kostuś miałby stać na łańcuchu :angryy: i pilnowac obejścia. Więc nie ma nawet o czym mówić. Odpada

Posted

evita. napisał(a):
Był 1 telefon w sprawie Kostusia. Niestety- wieś okolice Siedlec- Kostuś miałby stać na łańcuchu :angryy: i pilnowac obejścia. Więc nie ma nawet o czym mówić. Odpada

niech sie sami przypna :angryy: nie po to ratowalas psa, zeby na lancuch; watpie czy ta mentalnosc kiedys sie zmieni :roll:
ale moze to poczatek zainteresowania - oby!

Posted

kasikitd napisał(a):
Tyle dobrego, ze chociaż szczerze w swej głupocie powiedzieli, do czego miałby służyć im Kostuś...., ale Kostuś nadal nie ma domku :shake:

No to nie do końca tak było, że facet od razu przyznał że chce Kostka na łańcuch. Jak usłyszałam jakiego rodzaju to człowiek może być- to go trochę w rozmowie "podeszłam" i wtedy właśnie wyszło, że łańcuch, uczepiony itp. Ta mentalnośc na wsi się chyba nigdy nie zmieni :shake:

Posted

jotpeg napisał(a):
tymczasem podniose.

dziekujemy!
proszę nie zapomniajcie o Kostusiu, z urody niepozorny ale serce ma wielkie i czułe:loveu:

Posted

evita. napisał(a):
No to nie do końca tak było, że facet od razu przyznał że chce Kostka na łańcuch. Jak usłyszałam jakiego rodzaju to człowiek może być- to go trochę w rozmowie "podeszłam" i wtedy właśnie wyszło, że łańcuch, uczepiony itp. Ta mentalnośc na wsi się chyba nigdy nie zmieni :shake:

No tak, przy tym wszystkim, oprócz ostrożności i wyczucia, trzeba być psychologiem i mieć intuicję, są tacy ludzie niestety, co nie wiedzą, że psiaki ( zwierzęta ) są stworzone do kochania.Taki feler, sama nie wiem czy zazdrościć takim czy ich żałować.
Kostuniu, gdzie twój domek?

Posted

Mam zgłoszenie domku w Inowrocławiu, pani szuka towarzysza lub towarzyszki dla swojego psiaka shih tzu czyli niedużego psiaka. Jak duży jest Kostuś i czy wysłać jego fotki?
Domek nie jest sprawdzony i trzeba będzie sprawdzić :roll:

Posted

paros napisał(a):
Mam zgłoszenie domku w Inowrocławiu, pani szuka towarzysza lub towarzyszki dla swojego psiaka shih tzu czyli niedużego psiaka. Jak duży jest Kostuś i czy wysłać jego fotki?
Domek nie jest sprawdzony i trzeba będzie sprawdzić :roll:

Jolu, a wiesz może czy ten shih tzu to piesek czy suczka ? Bo Kostuś do samców nastawiony niestety bojowo :roll:. A Kostus sięga tak przed kolano i jest szczupłej budowy ciała. Jakbyś mogła to wyślij proszę fotki. Zobaczymy.

Posted

paros napisał(a):
shih tzu to piesek :cool3:

oj Kostuś niedobry dla piesów:cool3:
Jolu ,a może Alutka od Pipi? taka super delikatniusia sunieczka drobna........
by sie dziewczyne odciążyło.......

Posted

O tak- domek z koleżanką byłby wymarzony dla Kostusia. Na pewno zakochałby się na zabój, pilnował jej, bronił, bawił się itp. To jest taki typ psiego gentelmana :gent:

Posted

jotpeg napisał(a):
maly/bojowy moze chyba miec domek z kolezanka, ale z kolezka - nie :cool3:

a gdyby miał kilka koleżanek to byłby:iloveyou: bawidamek jeden:lol:
i dzieci starsze lubi:loveu:

Posted

Niestety sytuacja z Kostkiem się komplikuje :shake:. Są skargi innych mieszkańców, że Kostek szczeka i wyje gdy zostaje sam w domu. Ile w tym prawdy tak do końca nie wiadomo- czy Kostek tylko piszczy kilka minut po wyjściu czy cały czas gdy jest sam. Sąsiedzi też mogą wszystko wyolbrzymiac. Tak czy inaczej wszystko nie wygląda ciekawie, a telefon milczy jak zaklęty (nie licząc 1 zainteresaowaego, który znowu chciał Kostka na wieś na łańcuch :shake:)

Posted

Czy ja mogę być niegrzeczny !? :lol!:
Kostuś ma taką słodką mordkę i minkę :loveu::calus:

Sąsiedzi wyolbrzymiają , tak myślę - ale łatwo to sprawdzić , stojąc pod domem chwilę lub prosząc o skontrolowanie kogoś obiektywnego , a sąsiedzi raczej obiektywni nie będą...

Co biedny Kostuś musiał przeżyć..:-(
Najlepiej byłoby aby Kostuś trafił do domku z ogrodem :thumbs:

Posted

jotpeg napisał(a):
trzeba by pokrecic sie chwile przed domem, zeby sprawdzic, co za bajki sasiedzi opowiadaja... :cool1:

pewnie, że bajki- ludzie są okropni, on ciut popiszczy a tu wielkie halo:angryy:

Posted

evita. napisał(a):
No niestety jeśli shih tzu to piesek to Kostuś mógłaby rozpętać III wojnę światową :roll:

Wyślę link do wątku Kostusia do pani, która chciała adoptować pieska małego ale on już znalazł domek :lol: