Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Jeżeli masz konto na allegro, to możesz. Logujesz się, wchodzisz na jakąkolwiek aukcję i kilkasz na "dodaj tę aukcję do obserowanych". W ten sposób zapisujesz link do niej w swoim profilu.
Wet-siostra Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Mniej więcej załapałam...:roll: Tylko nie wiem,w którym profilu pojawi się link do aukcji???:oops: Kumpelku,w górę...
Cekinka13* Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Ja również nie wiem. Wie to tylko osoba, która obserwuje aukcję.
EVA2406 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Tylko nie obserwuj, bo wzbudzasz nadzieję. I tak nie wierzę w tych obserwatorów. Jak ktoś się zakochuje w piesku, to go chce mieć już, a nie obserwuje na allegro.
Wet-siostra Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Nie chodziło mi o obserwację Kumpla,on jest po pierwsze za duży dla mnie,a po drugie i tak pewnie bym go nie dostała-nawet,gdybym baaaaaaaaardzo chciała...(jestem"zadżumiona"...:eviltong:) Chodziło mi raczej o to,że kupiłam cegiełkę i chciałabym obserwować tą aukcję bo jestem ciekawa,kto jeszcze pomoże bocianom...:oops: Kumpel,w górę!:loveu:
pati Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 cekinko czy przelałas pieniedze na moje konto? co ze szczepenieniami?
Doda_ Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 w gore piesku po domek! /pati-c czy masz juz link do watku Kory?/
__Lara Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 No szkoda, że Kumplowi się nie poszczęściło...szukamy więc nadal domku. Dziewczyny, trzeba będzie opłacić prowizję za allegro Kumpla, aukcja kończy się za 5h, nie wiem czy mam z tych 30zł opłacić co Miki przysłała (14,45zł poszło już z tego na wystawienie aukcji) czy znajdzie się ktoś kto to opłaci i z reszty z 30zł wystawię kolejne wyróżnione allegro. Zdecydujcie.
Cekinka13* Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 A ile wynosi ta prowizja? Pati, już przelewam to, co do tej pory udało się nam zebrać, czyli 315 zł. Podaj mi tylko nr. konta, bo skasowałam :oops:
__Lara Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Cekinko, prowizja z allegro wyszła: 4,60zł. Teraz nie wiem, bo na koncie kumpla jest jeszcze 15zł na nową aukcję, przeleje ktoś za tą prowizję? to wystawię psiakowi kolejną aukcję cegiełkową.
__Lara Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nowa aukcja Kumpla: Porzucony Kumpel ma znowu trafić na ulicę? pies (573588580) - Aukcje internetowe Allegro Opłata: 14,45zł (już zapłacone przez Miki )
Cekinka13* Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Laro, dziękuję :loveu: Zaraz porozsyłam link do aukcji znajomym ;)
Cekinka13* Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Na bierząco aktualizuję pierwszy post, kto ile wpłacił.
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 [LEFT]Dzwoniła pani w sprawie Kumpla, nie bardzo mogła rozmawiać, obiecała, że zadzwoni wieczorem. Trzymajcie kciuki. [/LEFT]
Cekinka13* Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Pani oddzwoniła. Jest na 100% zdecydowana na adopcję Kumpla. Chce dużego psa. Pani powiedziała, że nie ma problemu ze sprawdzeniem jej domu. Myślę, że możemy od razu wydać jej Kumpla, później robić wizyty poadopcyjne. Zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Być może będzie mogła przyjechać po niego w piątek bądź czwartek. Mieszka w Krakowie.
Doda_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ooo, Kraków? :) Nie wiem czy od razu wydanie Kumpla do nowego domku bez spr to dobry pomysł, ale nie ma innego wyjścia.. noto wizyta poadopcyjna musi być jak najszybciej.
pati Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a dlaczego bez wizyty pzredadopcyjnej? duzo dogomaniakow jest z Krakowa na pewno mogli by pomoc a do piatku to jeszcze kupa czasu na sprawdzenie domu
Recommended Posts