akucha Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ślicznota :loveu: Widać, że cwaniucha z niego, ale urocza. Kocha wolność, młody, ciagnie go poznawać zycie. Quote
Pipi Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 I jeszcze jedno/strasznie powoli dzisiaj chodzi dogo/ Quote
karina1002 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 enia napisał(a):brązowa, ale Pipi pisała,że on ucieka i "wychodzi" z każdej obroży:shake: o ile dobrze kojarze, też pomyslalam ,że w kolczatce mu okropnie......nie wiem może szelki jakieś? Obrożę półzaciskową. Jak się wyrywa zaciska się do pewnego momentu. Z szelek też wyjdzie, skoro wychodzi z obroży. Quote
Weronia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedno-serce-nie-da-rady-serce-pipi-podopieczni-w-potrzebie-posty-inf-1-6-a-133467/#post11954498 1 strona gotowa prawie, zobaczcie czy czegoś nie dodać. Quote
magda222 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Zakupiłam i wysłałam do Ciebie Pipi 30 kg karmy. Powinno przyjść w tym tygodniu. Quote
enia Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 może znajdzie sie jeszcze ktoś kto dołączy do pomocy psiakom Pipi.......... Quote
Iza. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Julie napisał(a):a bazarek też wchodzi w grę czy tylko karma? Oczywiście, każda pomoc się przyda : ) Quote
Patisa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Jej, Pipi, jesteś wspaniała!:multi: I tak naprawdę, gdyby nie determinacja Pipi, gdyby ta kobiet nie uparła się przy tym, aby pomóc tym zwierzetom, to prawdopodobnie byłyby one już dawno martwe, boi jakoś zadna fundacja nie paliła się do pomocy...:angryy: Pipi jesteś WIELKA!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Dzięki Julie trafiłam tu...i dobrze!:lol: Wątku nie czytałam ,lecz kilka ostatnich postów pokazało,że potrzebujecie pomocy ,i że pomoc ta będzie dobrze wykorzystana!:loveu: Dzięki takim ludziom jeszcze można chcieć pomagać! Dziękuję! Julie podesłała rzeczy na bazarek...dla Was! Już go robię!:multi: Quote
evita. Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kto jeszcze przyłączy się do pomocy ? :cool3: Quote
zuzlikowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Bazarek na potrzeby piesków Pipi http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiedzma_czekoladki-ferrero-kolczyki_korale_myjka-dla-psow-pipi-do-25-03-a-133851/#post11986466 Zapraszamy i prosimy także o podnoszenie! Quote
enia Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='zuzlikowa']Bazarek na potrzeby piesków Pipi http://www.dogomania.pl/forum/f99/wiedzma_czekoladki-ferrero-kolczyki_korale_myjka-dla-psow-pipi-do-25-03-a-133851/#post11986466 Zapraszamy i prosimy także o podnoszenie! podnosze-każda pomoc na wagę złota.. dziekujemy w imieniu psiaków!!!!:lol: Quote
Asiaczek Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Pipi- czy możesz mi potwierdzic, że moja wpłata doszła? pzdr. Quote
agaciaaa Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczku, Pipi pisała na tym drugim wątku: Pipi napisał(a):Byłam dzisiaj w mieście i sprawdziłam stan konta,więc tak: 50 zł Asiaczek 100 -Lz Przyjaciel koni 50 Akucha 70 Koss 200 Andzia69 75 Gosia17 ---------------- razem 545 zł Quote
Pipi Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 magda 222,dzwonił dzisiaj Pan,że ma dla mnie karmę i że jutro ktoś przywiezie ok 13:00 Asiaczku,otrzymałam od Ciebie 50 zł,bardzo dziękuję Agata,masz bardzo dobrą pamięć,bo ja szukałam gdzie są te dane o wpłatach i nie pamiętałam gdzie - dziękuję. Proszę Was kochane o wsparcie jeszcze na kilka sterylek.Potrzeba jeszcze na sześć sterylek.Cztery suczki i dwa pieski.Bardzo bardzo prosimy. Może któraś Fundacja? - PROSZĘ/chociaż "grosik" Dzięki Waszej pomocy stajemy się silniejsi,chce się żyć.DZIĘKUJEMY I PROSIMY JESZCZE. Bardzo bym chciała,żeby chociaż część z nich znalazła dobre domki.Telefon jednak milczy jak zaklęty.Klątwa jakaś czy co? Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 agaciaaa napisał(a):Asiaczku, Pipi pisała na tym drugim wątku: A, tam nie wchodziłam. Sorki za zamieszanie i dzięki za info. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='Pipi'] Proszę Was kochane o wsparcie jeszcze na kilka sterylek.Potrzeba jeszcze na sześć sterylek.Cztery suczki i dwa pieski.Bardzo bardzo prosimy. Może któraś Fundacja? - PROSZĘ/chociaż "grosik" Dzięki Waszej pomocy stajemy się silniejsi,chce się żyć.DZIĘKUJEMY I PROSIMY JESZCZE. Bardzo bym chciała,żeby chociaż część z nich znalazła dobre domki.Telefon jednak milczy jak zaklęty.Klątwa jakaś czy co? Ja gdzieś słyszałam, że w marcu jest akcja bezpłatnych sterylek. Tylko nie wiem, gdzie... Czy może ktoś uściślić tę informację? Na pewno macie swoje sposoby... pzdr. Quote
enia Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Asiaczek napisał(a):Ja gdzieś słyszałam, że w marcu jest akcja bezpłatnych sterylek. Tylko nie wiem, gdzie... Czy może ktoś uściślić tę informację? Na pewno macie swoje sposoby... pzdr. w marcu jest akcja tańszych kastracji i sterylizacji, ale czy zupełnie bezpłatnych? chyba nie....... Pipi ile płacisz za jedną sunie? Quote
Asiaczek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 enia napisał(a):w marcu jest akcja tańszych kastracji i sterylizacji, ale czy zupełnie bezpłatnych? chyba nie....... Pipi ile płacisz za jedną sunie? A może chodziło o tańsze zabiegi...? Cholibka, nie wiem. Ale to i tak dobra wiadomośc, prawda? pzdr. Quote
Pipi Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Za jedną małą suczkę płacę 100 zł,za dużą 130zł.Wiem,że w Białymstoku taniej robią sterlizację dla tych osób,które odprowadziły 1% z podatku na TOZ,ale ja nie pracuję i nie rozliczam się z podatku.Ale w Bielsku Podlaskim,tam gdzie będę dzisiaj wiozła suczki zrobią taniej/ za100zł/,niż w Białym ze zniżką/150zł/.I do bielska mam o połowę krótszą drogę.Do Białegostoku 50km w jedną stronę,a do Bielska 25km. Quote
Recommended Posts