Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

orpha napisał(a):
a ja bede bardziej drastyczna
odpalic Oświecim , zatrudnic cos w typie dr mengele i tam ich

...wiesz, Orpha, mieszkam niedaleko Oświęcimia, bywam tam 2-3 razy w tygodniu, ostatnio kiedy przejeżdżałam obok KL Auschwitz, na jednej z narożnych wieżyczek wartowniczych paliło się światło...Oczywiście, może ktoś przeprowadzał prace konserwacyjne przed zimą w muzeum, a może...

Psiaku, dobrze, że ktoś usłyszał Twój płacz i wołanie o pomoc... Życzę wszystkiego najgorszego, chorób, nieszczęścia i ogromnego pecha zwyrodnialcom oraz żeby w Sylwestra poślizgnęli się na gów..ie i połamali co tylko można:diabloti::mad::diabloti::angryy::angryy::angryy:

Posted

MagdaH napisał(a):
...wiesz, Orpha, mieszkam niedaleko Oświęcimia, bywam tam 2-3 razy w tygodniu, ostatnio kiedy przejeżdżałam obok KL Auschwitz, na jednej z narożnych wieżyczek wartowniczych paliło się światło...Oczywiście, może ktoś przeprowadzał prace konserwacyjne przed zimą w muzeum, a może...

nooo mooozeee , mozeeee :diabloti:

Psiaku, dobrze, że ktoś usłyszał Twój płacz i wołanie o pomoc... Życzę wszystkiego najgorszego, chorób, nieszczęścia i ogromnego pecha zwyrodnialcom oraz żeby w Sylwestra poślizgnęli się na gów..ie i połamali co tylko można:diabloti::mad::diabloti::angryy::angryy::angryy:
alez piekne zyczenia :multi: ,przyłaczam sie do nich !!!

Posted

O BOZE, BOZE ,
zeby mu tylko serce nie peklo, zeby zdazyl poznac co to znaczy dobre zycie.
Przepraszam CIE PIESKU za to co CI zrobil czlowiek-bydlak.
Bardzo smutne. Trzymam kciuki za znalezienie nowych opiekunow, dobrych ludzi..

Posted

Promyczku, chłopaczku, 3mam kciuki żebyś znalazł najwspanialszy dom na świecie.
A twoim exwłascicielom życzę z całego serca żeby zostali potraktowani tak samo w nadchodzącym roku:mad::angryy:. W przypadku takich typków kodeks Hammurabiego sam się nasuwa...

Posted

Promyczku nie byłeś szczęśliwym psem, bo mieszkałeś z bardzo nieszczęśliwymi ludźmi:shake:.Teraz czujesz się niepewny swego losu,może i samotny w tych Orzechowcach,ale musisz uwierzyć ciotkom dogomaniaczkom,że potrafią to odmienić na lepsze:roll:.Ja im wierzę:multi:.

Posted

słuchajcie, jak szybko nic sie nie wykroi dla promyka, to tzreba będzie myślec o hoteliku lub płatnym dt. to pies wyjątkowej troski, nie moze zalec na dlugo w schronie.
proponuje stałe deklaracje nawet małe, 5, 10 zł - i zmiane tytułu watku. jak się pisze, że 5 zł,a nie "potrzeba 450" to to łatwiejsze jest do wyobrażenia i ogarnięcia finansowego. więcej ludzi wpłaci...
ale to myslę, po weekendzie, bardzo wierzę, ze cos sie wydarzy dobrego dla promyczka...

Posted

MagdaH napisał(a):

Zostawmy osąd Wyższej Instancji. Nie życzmy nikomu tego co nam nie miłe, bo takie życzenia często obracają się przeciw nam. My pomagajmy ile możemy.

Posted

TAk..jak najszybciej zabrać Promyczka ze schronu...jak najszybciej..moze tez cegielki na Allegro by się przydały??/Trzeba zbierać pieniążki jak najszybciej a Promyczek niech juz świeci w jakimś cieplutkim i milutkim miejscu..najlepiej byłoby aby to było Jego miejsce..Jego domek...TYLKO JEGO...ale poki co, trzeba wyrwać go ze schronu i to z pewnością jest priorytet...Promyczku..teraz już może być tylko lepiej..dostałeś się pod skrzydła Aniołow..One już Cie nie wypuszczą...już nigdy nie będzie Ci się działa krzywda...tego jestem pewna...:lol:

Posted

bonsai, my wiemy tylko, jaki promyczek ejst w stosunku do sadystów...
do psów to ze schronu sie okaże, ale dzieci koty? taka wiedza jeszcze przed nami. to jest teraz wrak psa i nie jest sobą...

aukcje koniecznie. pwoiedziałabym - uderzamy do isadory, ale ona i tak ma dobę 30godiznna conajmniej. na mapie dogo trzeba zobaczyć, kto ładne robi. majqa kiedys mówiła, kto naprawde fajne aukcje robi. cegiełkowa na promyka na pewno nie zaszkodzi... nie dość, że kasy mało, to jeszcze świeta nadwyrężaja zawsze budżet...

Posted

... nasze instancje werujace wyroki dadza oprawcy 50 zl kary i pol roku w zawieszeniu , dlatego tez im zycze tego co najgorsze moze ich spotkac
schroniska dla ludzi z klatka 2 na 2 raz dziennie splesnialy chleb i kubek stechlej wody i trzy razy dziennie oprawic zeby mial zajecie i lizal rany jeden z drugim

Posted

wanda szostek napisał(a):
Zostawmy osąd Wyższej Instancji. Nie życzmy nikomu tego co nam nie miłe, bo takie życzenia często obracają się przeciw nam. My pomagajmy ile możemy.

Może to niedyplomatyczne i politycznie niepoprawne, ale nie wyręczam się Wyższą Instancją w takich sprawach. Ona ma dosyć roboty i bez tego. Nie dość, że na Dogo co wejdę, to nowe biedne znaleziska, to jeszcze w realu gdzie nie nadepnę, potrzebujące futro wynajdę:angryy:. Im mniej szukam, tym więcej ich znajduję:shake:, a potem coraz bardziej nie lubię bliźnich. Ja nie wiem jakim prawem ustawiamy się na samym szczycie hierarchii gatunków:shake: "Człowiek - to brzmi dumnie..." napisał Fryderyk Nietsche. No ale miał ostre zaburzenia psychiczne, więc go usprawiedliwiam...A moje życzenia, zarówno te najlepsze,serdeczne (takich jest na szczęście zdecydowana większość) jak i "te nie miłe", trafiają do adresatów. My sobie musimy uchwały rządowe o ochronie zwierząt uchwalać, a potem przy pomocy policji przepisy egzekwować, bo jełopowi i uchlejmordzie nie przejdzie przez zapijaczony mózg, że pies/kot/jakiekolwiek zwierzę tak samo odczuwa emocje, głód, pragnienie i ból. Sama kazałbym zżerać knotowi wym...ciny i nie tłumaczcie mi, proszę, że to biedni ludzie, bo piją...pierwszy w życiu kieliszek człowiek pije dobrowolnie, to jego wybór, nikt mu do gardła na siłe nie wlewa...a potem jest już z górki...