gameta Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ruda do domu :mad: Murko może jakieś nowe foto ? Niekoniecznie rozjechanej Rudzi :evil_lol: Quote
anciaahk Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Murki teraz pewnie głowy nie mają do fotek, tylko łapią Loriego. Podnosimy Rudkę:). Quote
betel Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Oja ta Rudzia, taka ładna z niej psica i jakoś nie ma szczęścia do domków:cool1: Quote
Radek Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Już niebawem mam wypłatę, więc niedługo zrobię kolejny przelew. Quote
andzia69 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Radek napisał(a):Już niebawem mam wypłatę, więc niedługo zrobię kolejny przelew. Radku - dziekuję za poprzenią i za następną:loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ode mnie własnie poszedł za październik Quote
Od-Nowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ruda Rudka jak jesienny liść kto się skusi na najpiękniejszą suńkę świata ?? Quote
Murka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Przyszedł niestety czas na kolejne rozliczenie... minął 10-ty miesiąc Rudzi w hoteliku :-( Stan konta na 2 wrzesień wynosił +17,90 zł Wpłaty: 300 zł andzia69 Razem: 317,90 zł Koszty: 300 zł hotelowanie 6 zł odrobaczenie (odrabaczaliśmy cały hotelik, bo u jednego z psiaków pojawiły się glisty) Razem: 306 zł 317,90 zł - 306 zł = 11,90 zł Stan konta na 2 październik wynosi +11,90 zł. U Was też dogomania taka "rozjechana"?? Quote
Od-Nowa Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ależ ten czas zleciał... wydawało się to tak niedawno... co będzie z naszą Rudzinką :-( Quote
Rudzia-Bianca Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 erka napisał(a):10 miesiąc i nic:-(, co tu robić? Niby nic a nie nic, domku niby nie ma nadal ale Rudzinka z dnia na dzień coraz bardziej ufa człowiekowi , robi się szczęśliwa myślę że suńka wie co robi jeszcze potrzebuje trochę czasu na dojście do siebie u Murki ( bo gdziez jej będzie lepiej ) a potem jak będzie gotowa domki się pojawią , bo Rudzia będzie ślicznym bezproblemowym psem.:loveu: Ja oczywiście deklaruję swoje wpłaty ( niestety marne :( ) dotąd póki Rudka będzie w hoteliku . Quote
Murka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rudzia oswaja się nadal, malutkie postępy są widoczne cały czas. Kiedyś np. gdy ktoś obcy wchodził do domu, to chowała się za lodówką, a teraz sobie spokojnie leży przy stole. Coraz częściej pojawia się na tapczanie, coraz więcej pozwala się głaskać i czesać. Jest płochliwa, ma specyficzny charakter i dlatego nie można jej oddać do każdego domu. Pamiętajmy, że chętni byli, tylko zdecydowaliśmy że poczekamy na inny dom - jeśli z ogrodem to ze szczelnym ogrodzeniem. Nasza Rudzia dostała wczoraj piękne posłanie, które od razu przypadło jej do gustu :cool3: Rudzia boi się Hani i ucieka od niej jak od obcego człowieka. Ale nie jest to już lęk paniczny. Zdarzają się już momenty jak ten poniżej. Quote
betel Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Rudzia fantastyczna, a zdjęcie z Waszym maluszkiem powala na kolana. Dogo bzikuje do kwadratu , mogę wejśc na wątki tylko przez operę. Pozdrówka. Ps. Nie mogę niestety z powodu obecnej sytuacji płacić na Rudzię systematycznie ( tak jak do czerwca), ale gdyby zaszła taka potrzeba jednorazowo zawsze się dorzucę. Trzeba mi tylko dać znać - najlepiej na priva. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Murka napisał(a): Jest płochliwa, ma specyficzny charakter i dlatego nie można jej oddać do każdego domu. Pamiętajmy, że chętni byli, tylko zdecydowaliśmy że poczekamy na inny dom - jeśli z ogrodem to ze szczelnym ogrodzeniem. Święta racja, Biana była chyba w lepszej kondycji niż Rudzia ale mimo że jest u mnie 2, 5 roku to wiele wiele jej zachowań jest nieobliczalnych , nieprzewidywalnych , nie wiadomo czego może się wystraszyć i jak zareaguje na nową dla niej sytuację . Taki pies jak Rudzinka wymaga kogoś stanowczego ale i cierpliwego dla wybryków dzikusek, bo one pewnie już na zawsze będą inne co oczywiście nie znaczy że gorsze. Mimo wielu bardzo wielu problemów z Bianulą nie oddałabym jej za nic w świecie ale jestem w stanie wyobrazić sobie że ktoś pozostawiony z takim psiakiem bez pomocy, bez wiedzy szybko może się zniechęcić bo nie są to pieszczoszki jakich ludzie by chcieli . Jednak jestem pewna że Rudzinka jak tylko będzie na to gotowa to znajdzie się dla niej domek i Murka nie będzie miała wątpliwości że to właśnie ten i Rudka będzie w nim szczęśliwa a co najważniejsze bezpieczna . Mureczko :loveu: Quote
erka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Rudzia-Bianca, szkoda, że to Ty nie możesz zaadoptować Rudzinki :razz:, miałabyś dwie kieleckie rude dzikuski, a Rudzia najlepszy domek na świecie. Wiem,że to niemożliwe:shake:, ale życzę Rudce właśnie takiego domku:p. Quote
Radek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a): Ja oczywiście deklaruję swoje wpłaty ( niestety marne :( ) dotąd póki Rudka będzie w hoteliku . Podobnie jak ja. Quote
betel Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Rudzia, podobnie jak Birma , jakoś nie ma farta. Quote
anciaahk Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nie ma szczęścia Rudzia, ale podmienimy zdjęcia przy odnawianiu allegro, może to coś da. Quote
kaskadaffik Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Rudzia do domku uciekaj ile można siedzieć:evil_lol: A my tymczasem na bazarek zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-ciuszki-dla-dzieci-dolozone-str-6-szelki-skarpetki-do-25-10-a-147958/ Quote
kika22 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Rudzia sliczna tylko domku brak:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 erka napisał(a):Rudzia-Bianca, szkoda, że to Ty nie możesz zaadoptować Rudzinki :razz:, miałabyś dwie kieleckie rude dzikuski, a Rudzia najlepszy domek na świecie. Wiem,że to niemożliwe:shake:, ale życzę Rudce właśnie takiego domku:p. Ech Erko wiesz że zakochałam sie w Rudzince, ale nie ma szans na to żeby była moja :( Druga dzikuska w domu to dla Biany byłoby za dużo, zaraz obie by siedziały pod łóżkiem i trzęsły się ze strachu i nakręcały się w obłędzie i strachu to jedno a po drugie tata nadal nieugięty:placz: Quote
Od-Nowa Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 jak jeszcze można tą Rudke zareklamować?? pies marzenie i tyle czeka :shake: Quote
anciaahk Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Wznowiłam, zmieniłam miniaturkę, ale nie wiem, czy na dobrą. Co myślicie? Piękna ruda suczka szuka domu (774132847) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Recommended Posts