Linssi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Panca']czy Dingo jest na tymczasie? bede mu szukac domu stlaego obiecuje! po za tym prosze o numer konta na pw[/quote] Dane do przelewu wyslane :) Dziekujemy Panca! :loveu: Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja tez poprosze nr konta bo beda przelewy z mojego bazarku:p Quote
ewelinka_m Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja również proszę o pw ;) póki co będzie to jednorazowa wpłata, bo nie wiem jak tam z kasą u mnie :oops: Quote
Linssi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Spoko spoko Ewelinka... kto ile moze! ;) Quote
Ulka18 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A mozna wplacic na konto hoteliku u Murki jak juz psiaki tam beda ? Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='Ulka18']A mozna wplacic na konto hoteliku u Murki jak juz psiaki tam beda ?[/quote] ja myślę, że jak najbardziej:lol: nawet nie wiem co powiedzieć... [SIZE=5][COLOR=Red][B]JESTEŚCIE KOCHANI!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu: Quote
arrakis Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 To i ja poproszę nr konta na pw - 50 zł jednorazowo ( na razie ,ale postaram się coś wykombinować jeszcze;)). Quote
andzia69 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='arrakis']To i ja poproszę nr konta na pw - 50 zł jednorazowo ( na razie ,ale postaram się coś wykombinować jeszcze;)).[/quote] wysłałam:lol: Arrakis - czy to nie ty przypadkiem robiłaś takie ładniutkie portreciki piesów z bazarku DuDziaczka? Quote
monika083 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='andzia69']wysłałam:lol: Arrakis - czy to nie ty przypadkiem robiłaś takie ładniutkie portreciki piesów z bazarku DuDziaczka?[/quote] a ja tez prosilam o numer konta.... dzisiaj zakonczyl sie moj bazarek i beda wplaty,uzbieralo sie 90zl Quote
Lulka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ja tez czekam na konto na pw, bo w 1 poscie nie znalazlam :shake: Quote
arrakis Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='andzia69'] Arrakis - czy to nie ty przypadkiem robiłaś takie ładniutkie portreciki piesów z bazarku DuDziaczka?[/quote] No ja :cool1:. Właśnie się zastanawiam , czy czasowo się wyrobię;). Quote
maarit Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Czy ktoś mógłby mi podać nr konta i dane na pw (miałam ale skasowałam przez przypadek) Quote
betel Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Andziu przed chwiką przesłałam pieniadze na Twoje konto przez IPKO więc powiny być jutro. Co tam u psiaków???? Quote
shirrrapeira Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zapraszam bardzo serdecznie na bazarek, który wystawiłam dla Psiaków Erki. [url=http://www.dogomania.pl/forum/f99/zakrecona-bizuteria-fajne-buciki-na-psy-erki-126150]Zakręcona biżuteria i fajne buciki na psy Erki. - Dogomania Forum[/url] Quote
Linssi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [I]supergoga - 50zł (jednorazowo) agusiazet - 50zł (miesięcznie)[/I] [I]Bazyliah - 100zł (miesięcznie)[/I] [I]EVA2406 - 20zł (jednorazowo)[/I] [I]Od-Nowa - 20zł (jednorazowo)[/I] [I]Rudzia-Bianca - 20zł (miesięcznie)[/I] [I]kika22 - 40zł (miesiecznie do lutego)[/I] [I]Maja 75 - 50zł (jednorazowo)[/I] [I]ewatr - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Saphira - 100zł (jednorazowo)[/I] [I]Pixie - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Miska79 - 40 zł (jednorazowo)[/I] [I]Basia1968 - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Ewelinka_m - 20 zł (jednorazowo)[/I] [I]Bambino - 30 zł (miesięcznie)[/I] [I]Betel - 30 zł (miesięcznie)[/I] [I]emilia2280 - 200 zł (jednorazowo)[/I] [I]mtf zalesie - 50 zł (miesięcznie)[/I] [I]Poker + znajomi - 50 zł + 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]halbina - 20 zł (miesięcznie)[/I] [I]beka - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Lulka - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Maryla Audycka - 50 zł (miesiecznie przez 4 m-ce)[/I] [I]KubaP - 100 zł (miesiecznie)[/I] [I]ewab - 50 zł (miesiecznie)[/I] [I]Radek - 50 zł (miesiecznie)[/I] arrakis - 50 zł (jednorazwo) monika083 - 90 zł (bazarek) [I][B]w sumie [SIZE=5][COLOR=red]1580[/COLOR][COLOR=red] zł [/COLOR][/SIZE][/B][/I] z czego mamy [B]590 zł[/B] zadeklarowanych miesiecznych wplat!! [I]Dziekujemy!! :loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=5]JESTEŚCIE WIELCY!![/SIZE][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bardzo prosze wszystkich o zweryfikowanie deklaracji, poniewaz niektorzy nie powiedzieli, czy chca pomoc jednorazowo czy co miesiac. [/COLOR][/B][/I] Do listy dopisuje osoby ktore zadeklarowaly okreslona kwote, poniewaz tylko tak moge zapanowac nad tymi deklaracjami ;-) Quote
agusiazet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Przepraszam, nie wiem na jakie konto wpłacić pieniążki, więc prześlijcie mi dane do przelewu na PW:) Quote
shirrrapeira Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zajrzyjcie na bazarek i od czasu do czasu podnieście proszę. Quote
slapcio Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Na liście nie ma mojej wpłaty, przelałam w piątek wieczorem - nie dotarła jeszcze? jak tylko będe mogla, postaram się więcej :oops: Quote
Linssi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Slapcio, moze Andzia jeszcze nie sprawdzila. A na jaka kwote byl przelew? Bo dopisalabym Cie do listy naszych fantastycznych "wspomagaczy" :loveu: Quote
Linssi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [I]supergoga - 50zł (jednorazowo) agusiazet - 50zł (miesięcznie)[/I] [I]Bazyliah - 100zł (miesięcznie)[/I] [I]EVA2406 - 20zł (jednorazowo)[/I] [I]Od-Nowa - 20zł (jednorazowo)[/I] [I]Rudzia-Bianca - 20zł (miesięcznie)[/I] [I]kika22 - 40zł (miesiecznie do lutego)[/I] [I]Maja 75 - 50zł (jednorazowo)[/I] [I]ewatr - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Saphira - 100zł (jednorazowo)[/I] [I]Pixie - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Miska79 - 40 zł (jednorazowo)[/I] [I]Basia1968 - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Ewelinka_m - 20 zł (jednorazowo)[/I] [I]Bambino - 30 zł (miesięcznie)[/I] [I]Betel - 30 zł (miesięcznie)[/I] [I]emilia2280 - 200 zł (jednorazowo)[/I] [I]mtf zalesie - 50 zł (miesięcznie)[/I] [I]Poker + znajomi - 50 zł + 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]halbina - 20 zł (miesięcznie)[/I] [I]beka - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Lulka - 50 zł (jednorazowo)[/I] [I]Maryla Audycka - 50 zł (miesiecznie przez 4 m-ce)[/I] [I]KubaP - 100 zł (miesiecznie)[/I] [I]ewab - 50 zł (miesiecznie)[/I] [I]Radek - 50 zł (miesiecznie)[/I] [I]arrakis - 50 zł (jednorazwo) monika083 - 90 zł (bazarek)[/I] [I]slapcio - 20 zł (jednorazowo) [/I] [I][B]w sumie [SIZE=5][COLOR=red]1600[/COLOR][COLOR=red] zł [/COLOR][/SIZE][/B][/I] z czego mamy [B]590 zł[/B] zadeklarowanych miesiecznych wplat!! [I]Dziekujemy!! :loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=5]JESTEŚCIE WIELCY!![/SIZE][/B][/I] [I][B][COLOR=red]Bardzo prosze wszystkich o zweryfikowanie deklaracji, poniewaz niektorzy nie powiedzieli, czy chca pomoc jednorazowo czy co miesiac. [/COLOR][/B][/I] Do listy dopisuje osoby ktore zadeklarowaly okreslona kwote, poniewaz tylko tak moge zapanowac nad tymi deklaracjami ;-) Quote
EVA2406 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='emilia2280']Nie bij Andzi, wisi na telefonie caly dzien. Przerzucé Ci na pw, co mi wyslala Andzia.[/quote] Dzięki. Jak złożyłam reklamację to zadziałałyście obydwie błyskawicznie, dostałam dwa razy :evil_lol:. Przelewik dzisiaj poszedł. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak się czuje Erka ? Czy wiadomo już kiedy wychodzi ze szpitala ? Quote
betel Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Erka czuje się tak , jak może sie czuć poobijany i połamany człowiek:cool3: , ale jest dobrej myśli. Wyrażnie kamień spadł jej z serca, że nad "jej psami" ktoś czuwa. :lol:Nie wiadomo , kiedy wyjdzie ze szpitala, bo dziś nie było z kim rozmawiać. W każdym razie poszukuje nadal łóżka oropedycznego takiego z trójkątem do podciągania. Chilowo w wypożyczalniach niestety nic nie ma. Na pewno inaczej czułaby się w domu w swoich pieleszach , ale o tym musi zdecydować ordynator , który obecnie jest poza zasięgiem. :diabloti: Quote
Dorothy Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ale byla tu mowa o pozyczeniu lozka ze szpitala, moze znajdzie sie wlasnie takie? Quote
Recommended Posts