gameta Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziewczyny, polecam wam wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/pani-ela-scipien-arturuwek-pod-jej-opieka-20-psow-nikt-nie-chce-pomoc-125923/ Może jest ktoś z aparatem z okolic Łodzi, kto by porobił fotki i potworzył wątki? Przecież p. Ela to taka "Erka"... i też bardzo potrzebuje pomocy :roll: Quote
Saphira Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Dziewczyny znalazłam fajny hotelik w mojej okolicy. Wiem, że juz macie miejsca, ale moze zainteresuje to innych : http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/#post11356684 Quote
andzia69 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 do tej chwili (dane od 28.11) na moje konto wpłynęły pieniążki od: Emili2280:loveu: KubyP:loveu: Poker:loveu: Kika22:loveu: Saphira:loveu: Slapcio:loveu: Betel:loveu: Supergoga:loveu: Ewatr:loveu: Pixie:loveu: Radek:loveu: Maja75:loveu: Miśka79:loveu: Rudzia-Bianca:loveu: Eva2406:loveu: dzisiejsze wpłaty: Ewa Bartosik:loveu: tesciowa Betelka:loveu: Arrakis:loveu: Gonia13:loveu: bazarek Moniki083 - Niufa:loveu: bazarek Moniki083 - Lechu_Siwy:loveu: Razem do tej pory wpłynęło 1140zł:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Poker Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 wpłaciłam 12 zł na konto Anity za mój bazarek ,na którym zakupy zrobiła gameta.Jak dojdą pieniądze,to proszę dajcie znać tu ,na wątku. Quote
Bambino Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 andzia69 napisał(a):Oskarek z dziką rudą sunią - mają budy. Zawiezione były przez tz jednej pani. Ale to co dostają do jedzenia to ohydztwo - ostatnio widziałam tam sucha kaszę z ziemniakami a na tym leżały surowe rapki:angryy: Dziewczyny, a może jeśli koleżanki Erki z pracy stwierdziły, że karmiły by psy, którymi do tej pory opiekowała się Erka, to może dla Oskara i tego małego rudzielca zostawić im jakiś większy worek z karmą? Choć wiem, że Oskar jest podobno psem firmowym, to jakoś go karmią biednie :angryy: A tak a propos-co to są "rapki"? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ja stawiam na kurze łapki :) ( w temacie - rapki ) Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Rapki to sa kurze lapki... wiesz, ta dolna czesc z pazurkami ;) Quote
kika22 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Zapraszamy na zakupy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-czyli-misz-masz-na-psy-erki-z-kielc-do-10-12-a-126293/#post11358873 rapki to kurze łapki;) Quote
Bambino Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='kika22']Zapraszamy na zakupy:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-czyli-misz-masz-na-psy-erki-z-kielc-do-10-12-a-126293/#post11358873 rapki to kurze łapki;) U nas ta część sie nazywa pazurki :evil_lol: Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ale rozbieznosc w nazewnictwie...rapek :evil_lol: Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Andzia, a ktos moze pytal o lozko dla Erki w wypozyczalni sprzetu u nas w Kielcach na ul. Karczowkowskiej? Moj TZ mi wczoraj mowil, ze jak kiedys pozyczal kule stamtad to widzial tam najrozniejszy sprzet i ze byc moze maja tez takie lozka ortopedyczne. to jest ponoc z tej strony karczowkowskiej gdzie jest Biedronka, niedaleko stacji benzynowej. na allegro materac przeciwodlezynowy mozna kupic za niecale 200 zl. Quote
kika22 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Chciałam Mefi podziekować za paczkę na bazarek oraz obrożę i kaganiec dla naszych kieleckich psiaków:loveu: Dary przekaże Ewelince:lol: Quote
GoskaGoska Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 :pkurze łapki to kurze łapki - z niektorymi nazwami nigdy się nie spotkałam :cool1: Quote
Iv_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 GoskaGoska napisał(a)::pkurze łapki to kurze łapki - z niektorymi nazwami nigdy się nie spotkałam :cool1: u mnie też kurze łapki to kurze łapki :p a "rapetki" to wieprzowe nóżki ;) ale co region to inne nazewnictwo chyba :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Liryka mogłaby Bercię wziaść do siebie od piątku (Kraków)- ma u siebie kota - więc sprawdziłaby jak Bera do kotów - jeśli będzie ok to zawiozłaby ją do Szczecina do domku stałego!:multi: Jadzie kto do Krakowa?????:cool3: Nie wiem co u Erki bo sie nie mogę dodzwonić...zgłasza się poczta:shake: Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Moze telefon jej padl? Ja nie dam rady w tym tygodniu juz nigdzie jechac. jestem uziemiona caly weekend niestety...:shake: A u Liryki chyba na tymczasie jest Pongo? Kurcze, nie wiadomo czy Bera byla na wirusowki szczepiona... Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Linssi napisał(a):Moze telefon jej padl? Ja nie dam rady w tym tygodniu juz nigdzie jechac. jestem uziemiona caly weekend niestety...:shake: A u Liryki chyba na tymczasie jest Pongo? Kurcze, nie wiadomo czy Bera byla na wirusowki szczepiona... Pongo jedzie w piątek do domku;) Do Krakowa pojechałyby 2 psiaki - Bera i jeden kielecki szczeniaczek do ds:p No i dalej problem z transportem do Murki:placz::placz::placz: Dodzwoniłam się do Erki - jutro ma być już w domu:multi::multi::multi: Quote
liryka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Ponguś w piątek jedzie do siebie:Cool!::Cool!:, spokojnie, nie ryzykowałabym chłopaka ;) Quote
Od-Nowa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Liryka czy to pewne na 100%? muszę w takim razie powiadomić Jaagę żeby nie martwiła się o miejsce ;) Wspaniałe wieści o Erce. Zawsze to lepiej w domu leżeć niż w szpitalnym wyrku. Oby tylko nie próbowała wstawać :mad: i jeszcze jedna wazna sprawa bezpośrednio związana z tematem. Od jakiegoś czasu jeden z psów z zakładu Erki przebywa na tymczasie u zuluguli w Warszawie. Bardzo potrzebny byłby tymczas na czas od 30 grudnia do 2 stycznia. Zulugula od razu zastrzegała,że w tym czasie nie będzie mogła się nim zajmować ale jak na razie nikt się nie zgłosił do pomocy. Czy ktoś z osób z Warszawy byłaby w stanie na te 4 dni Franka przetymczasować? jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/kto-zaprosi-frania-na-sylwester-30-12-08-02-01-09-a-122424/ Quote
Linssi Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Do siebie tzn gdzie??? Do DS??? :crazyeye: No to super ze Bera pojedzie... Z tym transportem do Murki to moze Kika22 bedzie cos wiedziala, bo miala zapytac sasiadke. Andziu, a czy platne transport wchodzi w rachube? Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Linssi napisał(a): Z tym transportem do Murki to moze Kika22 bedzie cos wiedziala, bo miala zapytac sasiadke. Andziu, a czy platne transport wchodzi w rachube? na razie dalej nic nie wiemy...płatne transporty - jak najbardziej - po tp min. zbieramy kasę - na hoteliki, transport - cokolwiek, byle doprowadzic psiaki do domków!!! No i do Murki dobrze by było, gdyby ktoś z kierowcą dał radę pojechać... Quote
kika22 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dzis bede rozmawiać najpoźniej jutro z sąsiadką:loveu: Jęsli tylko nie bedzie pracować, to powinna się zgodzić:roll: Ja z nią pojade jak coś;) Quote
Recommended Posts