Jump to content
Dogomania

Kielce - tragedia - Erki psy czekają na domki...Dinguś juz nie czeka [*][*][*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kika22 napisał(a):
Dzis bede rozmawiać najpoźniej jutro z sąsiadką:loveu:
Jęsli tylko nie bedzie pracować, to powinna się zgodzić:roll:
Ja z nią pojade jak coś;)

to czekamy na wieści...

ale w razie co proszę, szukajcie transportu, zeby się nie okazało, że go ni ma a będą suki połapane...

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Jeśli nic wcześniej się nie znajdzie na sobotę jest transport do krakowa :loveu:

to jeszcze do Murki i mamy towarzystwo rozlokowane:p

A kto pojedzie do K-wa? mógłby zabrać jeszcze malucha?:cool3:

Posted

Cześć dziewczyny jak to dobrze ,że tu samemiłe wieści , ja dziś jestem bardzo skołowana , coś pech mnie przesladuje i dlatego zupełnie brak mi energii. Do jutra. oby lepszego.

Ps. Ciesze się,że Erka wraca do domu.

Posted

Betelku, mam podobnie... i doła...
ale cieszę sie, że Erka wraca do domu! życzymy Erce jak najszybszego powrotu do zdrowia i pełnej sprawnosci! i niech troche odpocznie!

powtarzam prośbę o podanie numeru konta na pv!

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Pisała jakaś babka chcąca adoptowac Lenkę..ale to dzikus, myślicie, że odnalazła by sie w bloku?:roll:

ona była w domu po sterylizacji i bardzo ładnie się w nim odnajdywała - nawet wiedziała do czego łózko służy:lol:

Posted

[quote name='Rybka_39']Pisała jakaś babka chcąca adoptowac Lenkę..ale to dzikus, myślicie, że odnalazła by sie w bloku?:roll:

Rybka, jeśli tej Pani zalezy na Lence, to może warto ją skontaktować z Erką? Erka chyba zna Lenkę najlepiej :roll:
Może ta pani byłaby zdeterminowana z sunią pracować?
A jeśli ma obawy, to zapytaj czy nie poczekałaby tak ze dwa-trzy tygodnie. Jak Lenka do nas trafi poobserwujemy ją pod kątem takiego domu (zachowywanie czystości, chodzenie na smyczy itp.).

Jutro powinniśmy mieć już drugą budę :cool3:

Posted

justynavege napisał(a):
zakończył się moj bazarek jak dojdzie wpłąta z dopiskiem balsam bazarej justynyvege czy cos w tym stylu proszę o info :)

doszło 20 zł od Patrycji K z dopiskiem bazarek Justynyvegi na psiaki Erki:lol:

Posted

Dobrze dobre wieści czytać :)
Berka ładnie mi na kotki reagować i Liryki proszę i będziesz mogła doopkę na święta w swoim łóżiu grzać :)

Murka to dobry pomysł żeby sprawdzić najpierw u Ciebie zachowanie Lenki , z własneggo doświadczenia wiem że do takich dzikusków trzeba miec wiele cierpliwości i najlepiej jeśli ososba decydująca się na takiego psa wie czego może się spodziewać ( ja od Erki usłyszałam że Biana chciała przez okno wyskakiwać :evil_lol: wtedy nie było mi do śmiechu )

No a najważniejsze że Erka do domu wraca :multi::multi::multi:
( udało się coś z łóżkiem załatwić ? )

Posted

]do tej chwili (dane od 28.11) na moje konto wpłynęły pieniążki od:

Emili2280:loveu:
KubyP:loveu:
Poker:loveu:
Kika22:loveu:
Saphira:loveu:

Slapcio:loveu:
Betel:loveu:
Supergoga:loveu:
Ewatr:loveu:
Pixie:loveu:
Radek:loveu:
Maja75:loveu:
Miśka79:loveu:
Rudzia-Bianca:loveu:
Eva2406:loveu:

Ewa Bartosik:loveu:
tesciowa Betelka:loveu:
Arrakis:loveu:
Gonia13:loveu:
bazarek Moniki083 - Niufa:loveu:
bazarek Moniki083 - Lechu_Siwy:loveu:

Lulka:loveu:
Ulka1812:loveu:
EwelinkaM:loveu:
bazarek Gamety - Lena Sz.-K :loveu:
bazarek Moniki083 - Magda B.:loveu:
bazarek Justynyvegi - Patrycja K.:loveu:

(przy dzisiejszych wpłatach z bazarków nie doszukałam się nicków więc wpisałam imie i pierwsze literki nazwisk/a)

Razem do tej pory wpłynęło 1277zł:multi::multi:

ps. czy mam wpisywać ile kto wpłacił???????????????????? nigdy nie prowadziłam buchalterii - pytam bo z jednej strony tak powinno być, a z drugiej strony może ktoś sie głupio poczuć jesli wpłacił np. 5 zł....a kto inny np. 200 zł...a przecież wszyscy wiemy, że nawet 1 zł może uratować zycie...ale wiecie jak jest:cool1:

Posted

justynavege napisał(a):
pati jesteś jak błyskawica :evil_lol::loveu:

a co się będe szczypać :evil_lol:

wiecie co a moze by tak w 1 poscie wstawić linki do bazarków a moze sa tylko nie zauważyłam.

Posted

Dziewczyny cieszę się,że jest transport do Krakowa:loveu:
Mi niestety nie udało się wczoraj skontaktować z sąsiadką, nie było jej w domu i nie odbierała telefonów;) Dziś bede próbować znowu:roll: Mam nadzieje, ze się uda:oops:

Andziu moim zdaniem wystarczy,że wpisane są osoby od których przyszły wpłaty, chyba że ktoś woli inaczej:roll:

Posted

Mnie sie wydaje ze nie zaszkodzi jesli bedzie lista osob ktore sie zdeklarowaly. Nie musi byc na pierwszej stronie, tylko gdzies sobie tutaj bedzie krazyc. Jak sie jeszcze ktos zdeklaruje to dopisze do listy i wstawie ja jako kolejny post. ta lista to byla tak tylko roboczo zrobiona, zeby wiedziec ile pieniazkow uda nam sie zebrac ;)

Posted

Słuchajcie, niestety nie mogę dłużej gościć u siebie Frania (jeden z podopiecznych Erki). Franio nie potrafi zachować w domu czystości. Najprawdopodobniej nie jest to kwestia wychowania lecz jego problemów z żołądkiem. Franio nigdy nie nasikał w mieszkaniu, ale zdarza mu się co parę dni narobić (zwłaszcza w nocy). Wie, że źle robi. To go zwyczajnie przerasta. Proszę o pomoc w znalezieniu miejsca przy domku dla niego lub kojca na dalszy DT. Franio ma czas do 30-12-2008. Gdyby nie to, to Franek byłby ideałem. Jest posłuszny, łagodny jak baranek, towarzyski (w stosunku do ludzi i innych zwierząt), przyjacielski, uwielbia dzieci, szybko się uczy, a ma zaledwie ok 11 miesięcy. Jestem bezsilna :-(

http://www.dogomania.pl/forum/f28/franio-blaga-o-miejsce-przy-domku-pilne-czas-do-30-12-2008-a-122424/#post11034139