niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 No, to może zawczasu większe łóżko kupić? Nie wiem dlaczego, ale to towarzystwo śpi zawsze w poprzek. W łóżku ciasno i gdzie indziej też nie lepiej. Mnie nawet z mojego fotela wykwaterowano. :p Quote
Sabina02 Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 niteczka napisał(a):No, to może zawczasu większe łóżko kupić? Nie wiem dlaczego, ale to towarzystwo śpi zawsze w poprzek. W łóżku ciasno i gdzie indziej też nie lepiej. Mnie nawet z mojego fotela wykwaterowano. :p Przewidujac sytuacje, kupilam nawiekszy rozmiar lozka jaki mozna kupic w USA (wieksze to juz tylko sa na specjalne zamowienie). Ale niewiele to daje, bo nasze sunie sie do nas podsuwaja i sie w nas "wklejają"... a obok duzo miejsca... :razz:. Moj TZ mowi, ze sunie "kasują luz"... haha... Quote
niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Hi,hi, znamy to. Na dodatek jeszcze głośno chrapią. Nie wiem, kto głośniej TZ, czy suki. Taki mam chórek na trzy głosy:evil_lol: Quote
Basia1968 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 POMÓŻCIE DZIEWCZYNIE SPEŁNIĆ MARZENIA - TAK WIELE ROBI DLA ZWIERZĄT - A MOŻE WIĘCEJ ZDZIAŁAĆ http://www.dogomania.pl/forum/f402/pomocy-moge-wygrac-50-tys-na-pomoc-psom-143067/ Quote
halcia Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Moja sunka,tez zawsze w poprzek,i jeszce na poduszce,musza byc zawsze targi bym sie zmiesciła.Kasowanie luzu bardzo mi sie podoba.Pozdrawiam:loveu: Quote
Ulka18 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Jak tam postępy Kasienki w socjalizacji i przekonywaniu sie do spania w łozku z Panciami ? Quote
Sabina02 Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ulka18 napisał(a):Jak tam postępy Kasienki w socjalizacji i przekonywaniu sie do spania w łozku z Panciami ? Kasia jeszcze nie chce spac z nami w lozeczku, ale robi bardzo duze postepy! :multi: Juz podchodzi do mnie gdy ja wolam i daje sie poglaskac. Robi to niepewnie i gdy zrobie jakis gwaltownieszy ruch to ucieka, ale przedtem wogole nie dawala sie poglaskac. Malo tego - gdy glaskam Daisy albo Maje, to Kasia podbiega, bo tez chce byc glaskana! :eviltong: A dzisiaj mnie totalnie powalila z nog! Gdy bralam dziewczynki na spacerek, Kasia byla na ogrodku (na drugim koncu). Gdy wyszlam ze smycza za nia, to Kasia momentalnie pobiegla do mnie i dala sobie obroze zalozyc! :multi: Na smyczce nie ciagnie juz wogole. Wrecz przeciwnie - pomimo, ze smycz jest dluga (taka naciagana), to idzie spokojnie obok mnie choc jej do tego nie zmuszam. :lol: Mysle, ze tak jeszcze z poltora miesiaca i zaczne ja puszczac luzem na spacerach, poczatkowo ze smycza. I rzecz najwazniejsza - Jej wystraszony wzrok zamienil sie we wzrok milosci! Ahhh, jak ona cudnie zaczela sie we mnie wpatrywac! :loveu: Nawet jak idzie obok mnie na spacerku, to tak czule zerka na mnie. Wiecie o czym mowie, nie? :cool3: Obserwujac Kasie sadze, ze chyba kiedys dawno temu mogla miec dom. Nie jest wcale dzika - byla tylko przerazona nowa sytuacja. I z ulga stwierdzam, ze raczej nie byla nigdy bita ani w inny sposob krzywdzona fizycznie przed trafieniem do schroniska, bo nie ma takich typowych zachowan psa, ktory byl kiedys skrzywdzony. Mowie wam, beda z Kaski jeszcze "ludzie". :cool3: :evil_lol: PS. Wkrotce beda nowe fotki. :lol: Quote
halcia Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Sabinko,jak cudownie to czytac,z Kasi juz sa "ludzie":multi:malutka Ci ufa,chce głasków,wielki Wasz sukces.Wiem jak ogromnie to cieszy,nas równiez!:loveu: Quote
Reno2001 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Sabinko, cudnie sie to czyta. Wiedziałam, że Kasia zacznie się szybko aklimatyzowac. Mądra sunieczka. Ona już wie, że jest U SIEBIE :multi::multi::multi:. Quote
Ulka18 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ja tez :bigcry: Cudnie sie czyta opowiadania Sabinki i wyobraza szczęsliwa malizne, ktora zaczyna kochać swoją Pancie i Domek :loveu: Kazdy z nas pamieta Kasię ze schroniska, wystraszoną, wciśnięta w kąt. Szkoda, ze Sabinek jest tak mało na tym swiecie :roll: Quote
agusiazet Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bardzo trafnie ujęłaś - z Kasi będą jeszcze ludzie!!! Quote
Sabina02 Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 Obiecane fotki z dnia dzisiejszego. :lol: Kasiulek sie cieszyl i machal do mnie ogonkiem, ale tylko dopoki nie wzielam aparatu do reki... :razz: a potem to jak widzicie bylo zdziwienie co ta pancia wyprawia z jakims dziwactwem w rekach... :crazyeye: :diabloti: Ale i tak mam dowod, ze Kasia juz nie zwiewa przede mna. :cool3: Po męczacej sesji zdjęciowej chcę isc w koncu spac, a pancia wciaz mi kaze pozowac do zdjec. :nono: Quote
Sabina02 Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 A tu Kasia w ogrodku: (Kurcze, musze zrobic porządek z tą trawą :oops:) Quote
halcia Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cudne zdjęcia,cudna Kasia,zadbana lsniaca,a pamietam poczatki ,jak ją zaklepałas,to nie wierzyłam....ze psiak poleci.Potem tak,a jak Cie poznałam to tez wiedziałam ,ze dasz rade,bo Ty byłas tego pewna, nie miałaś zadnych watpliwosci,ze Kasia wyjdzie na ludzi....:loveu::loveu:A z drugiej strony dalej trudno uwierzyc,ze jest aż tam nasza "zaoceanka":evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Wzrok Kasienki juz calkiem inny, taki bardziej ciekawy. Troche jeszcze smutnawy, ale bez strachu. Dziewczyny robia dobra robote i Kasia je nasladuje nawet idac po murku. Kasia piekna, blyszcząca, wyszczuplała :lol: Zupelnie inny pies niz w boksie nr 10 :p Quote
eloise Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Kasia wygląda cudnie :loveu: czy tylko ja nie potrafię odchudzić swojego mielczaka? :hmmmm: Quote
Reno2001 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Bossskie fotki. Sabinko, zdziałałaś cuda z Kasieńką. Widac juz, ze się dobrze czuje. Ona wie, że to jest jej dom. Super. Basenik też niczego sobie :diabloti:. Buziaki dla Was. Quote
anciaahk Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Zupełnie inny wzrok, taki spokojny... Cudowna przemiana biednej Kasiulki, super. Quote
Sabina02 Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Cioteczki, dziekuje wam wszystkim za mile slowa! :loveu: Dzisiaj bylismy z suniami w takim parku, gdzie jest specjalny zagrodzony wybieg dla psow. Tak sie moje dziewczyny tam zabawialy: :lol: Quote
halcia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Sabinko,druga tura malowania,a Ciebie nie ma:placz:Kasienka cudna.Pa Quote
eloise Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 superowe zdjecia :loveu: ale mialy dziewczyny zabawe :) Quote
Reno2001 Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Ależ fantastyczny uśmiech zagościł na kasinym pysiu :loveu:. I te susy w pełnym biegu ... CUD I MIÓD :loveu::loveu::loveu:. Quote
Recommended Posts