Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekuje cioteczkom za mile slowa! :loveu:

Dzisiaj mamy chlodny deszczowy dzien... Suczynki (jak i my) troche znudzone ta pogoda.

Fotorelacja z przedpoludniowej siesty: :lol:

Oto co Majka ma do powiedzenia na temat dzisiejszego deszczu:

a co mi tam... chyba do niej dołączę

zzzzzzz... :sleep:

zzzzzzz... :sleeping:

Daisy w koncu też dołączyła lecz chyba zamierza stróżować...

Posted

Ulka18 napisał(a):
Super zdjecia :loveu:

Sabinko, 'obstrzyglas' dziewczynki ? Fajnie wygladaja :lol:

Tak, moje Hawanki byly u fryzjera, bo jesienia mnostwo roznych farfocli sie czepia w lesie do ich wlosow (rzepy, liscie, patyki, itp.), wtedy ciezko jest to wszystko wyciagnac, a one nie przepadaja za takimi zabiegami. :roll: Z krotkimi wlosami jesienia jest duzo latwiej. :p

Posted

niteczka napisał(a):
Czy mogę jeszcze zarezerwować miejsce na tej kanapie? Chyba się zmieszczę:kociak:

No jasne Niteczko! Ale pod warunkiem ze zgodzisz sie byc w nastepnej sesji zdjeciowej. :p

Posted

Sabina02 napisał(a):
No jasne Niteczko! Ale pod warunkiem ze zgodzisz sie byc w nastepnej sesji zdjeciowej. :p

Nie ma sprawy, mogę pozować :p Na kanapie też się zmieszczę, bom w takich akcjach wyćwiczona. Na swojej kanapie ciągle coś przesuwam:wolfie::kociak:

Posted

niteczka napisał(a):
Nie ma sprawy, mogę pozować :p Na kanapie też się zmieszczę, bom w takich akcjach wyćwiczona. Na swojej kanapie ciągle coś przesuwam:wolfie::kociak:

Haha, wiem cos o tym! :p

Posted

To jakas"zaczarowana"Kasia,bo całkiem inna:loveu:Jutro Sabinko maja przyjechac nowe budy,te w których miałas duzy udział finansowy:loveu:Bardzo się ciesze,ze przed zimnem.

Posted

Kasia bardzo slodko spala w lozku i chcialam uchwycic ten moment. Niestety nie udalo sie, bo Kasia jest jeszcze troche lekliwa i czujna i jak uslyszala ze nastawiam aparat do zdjecia, to momentalnie podniosla glowe.

Halciu, ogromnie sie ciesze, ze psiaki beda mialy te budy. Ciagle myslami wracam do moich odwiedzin w schronisku w lipcu i tak mi zal tych bid. One wszystkie zasluguja na cieplutkie, mieciutkie lozka... :-( Dobrze, ze chociaz maja Was i pana Kierownika...

Posted

Z doskoku...bo na codzień przerazliwie same:shake::-(porzucone,zaginione,niechciane,a przeciez takie wspaniałe i kochane.Oby wszystkie kiedys miały tyle szczescia co Twoja Kasia:loveu:

Posted

Kasia jest teraz taka szczęśliwa, jednej z wielu się poszczęściło, że ją Sabinka wypatrzyła:p

sabinka czy Kasia za Tobą chodziła jak ją zabrałaś krok w krok? bo mój Ambo mnie nie odstępuje i nawet do kibelka się za mną pcha:evil_lol: a to już troszkę męczące zaczyna byc czasem:shake:muszę go popychac cały czas bo zawsze jest za mna i w niego wdeptuję:roll:

Posted

[quote name='kaskadaffik']
sabinka czy Kasia za Tobą chodziła jak ją zabrałaś krok w krok? bo mój Ambo mnie nie odstępuje i nawet do kibelka się za mną pcha:evil_lol: a to już troszkę męczące zaczyna byc czasem:shake:muszę go popychac cały czas bo zawsze jest za mna i w niego wdeptuję:roll:[/QUOTE]
Kasiu, to jest normalne, on sie boi, ze Cie straci, wiec musi Cie pilnowac. Moze jak idziesz wiesz gdzie, to daj mu jakas kosc czy ucho do obgryzania. Do jego poslania daj mu jakis swoj stary t-shirt, bedzie mu razniej. Powinien mu ten lęk przejsc za kilka tygodni.

Sabinko, dzieki wielkie za wplate na budy :calus: Sa naprawde porzadne, cieple i solidne.