Sabina02 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dziekuje cioteczkom za mile slowa! :loveu: Dzisiaj mamy chlodny deszczowy dzien... Suczynki (jak i my) troche znudzone ta pogoda. Fotorelacja z przedpoludniowej siesty: :lol: Oto co Majka ma do powiedzenia na temat dzisiejszego deszczu: a co mi tam... chyba do niej dołączę zzzzzzz... :sleep: zzzzzzz... :sleeping: Daisy w koncu też dołączyła lecz chyba zamierza stróżować... Quote
Sabina02 Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 hmmm... chyba zmieniła zdanie :hmmmm: A kto tam do jasnej anielki nas budzi? :mad: ehhh, niech młode pilnują porządku... ja tam wolę spać Quote
halcia Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cały filmik w stop-klatkach:evil_lol:rewelacja.U nas tez pogoda taka sobie,ma byc lepiej.Ale oczy nam nacieszyłas:multi: Quote
Murka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Superowa historyjka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Reno2001 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Słodziaste to Twoje trio Sabinko :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Super zdjecia :loveu: Sabinko, 'obstrzyglas' dziewczynki ? Fajnie wygladaja :lol: Quote
Sabina02 Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Ulka18 napisał(a):Super zdjecia :loveu: Sabinko, 'obstrzyglas' dziewczynki ? Fajnie wygladaja :lol: Tak, moje Hawanki byly u fryzjera, bo jesienia mnostwo roznych farfocli sie czepia w lesie do ich wlosow (rzepy, liscie, patyki, itp.), wtedy ciezko jest to wszystko wyciagnac, a one nie przepadaja za takimi zabiegami. :roll: Z krotkimi wlosami jesienia jest duzo latwiej. :p Quote
kaskadaffik Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ale świetne zdjęcia:lol:takie laleczki tapczanikowe fajne trzy:loveu: Quote
niteczka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czy mogę jeszcze zarezerwować miejsce na tej kanapie? Chyba się zmieszczę:kociak: Quote
halcia Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 ale nie jest pewne,ze Cie wpuszczą:evil_lol::diabloti:[nie mysle o sabince,tylko suniach na kanapie!] Quote
Sabina02 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 niteczka napisał(a):Czy mogę jeszcze zarezerwować miejsce na tej kanapie? Chyba się zmieszczę:kociak: No jasne Niteczko! Ale pod warunkiem ze zgodzisz sie byc w nastepnej sesji zdjeciowej. :p Quote
niteczka Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Sabina02 napisał(a):No jasne Niteczko! Ale pod warunkiem ze zgodzisz sie byc w nastepnej sesji zdjeciowej. :p Nie ma sprawy, mogę pozować :p Na kanapie też się zmieszczę, bom w takich akcjach wyćwiczona. Na swojej kanapie ciągle coś przesuwam:wolfie::kociak: Quote
Sabina02 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 niteczka napisał(a):Nie ma sprawy, mogę pozować :p Na kanapie też się zmieszczę, bom w takich akcjach wyćwiczona. Na swojej kanapie ciągle coś przesuwam:wolfie::kociak: Haha, wiem cos o tym! :p Quote
Sabina02 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Kasia pozdrawia wszystkie cioteczki! :hand: Quote
Ulka18 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kasia madra dziewczynka okupuje łozko Panci :evil_lol: Widac, ze zima sie zbliza, gdzie bedzie cieplej niz pod koldra :p Quote
Reno2001 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A mnie powalją te jej postawione uszka :loveu:. Od razu widac, że koleżanka już się pewniej czuje :p. Quote
halcia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 To jakas"zaczarowana"Kasia,bo całkiem inna:loveu:Jutro Sabinko maja przyjechac nowe budy,te w których miałas duzy udział finansowy:loveu:Bardzo się ciesze,ze przed zimnem. Quote
Sabina02 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Kasia bardzo slodko spala w lozku i chcialam uchwycic ten moment. Niestety nie udalo sie, bo Kasia jest jeszcze troche lekliwa i czujna i jak uslyszala ze nastawiam aparat do zdjecia, to momentalnie podniosla glowe. Halciu, ogromnie sie ciesze, ze psiaki beda mialy te budy. Ciagle myslami wracam do moich odwiedzin w schronisku w lipcu i tak mi zal tych bid. One wszystkie zasluguja na cieplutkie, mieciutkie lozka... :-( Dobrze, ze chociaz maja Was i pana Kierownika... Quote
halcia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Z doskoku...bo na codzień przerazliwie same:shake::-(porzucone,zaginione,niechciane,a przeciez takie wspaniałe i kochane.Oby wszystkie kiedys miały tyle szczescia co Twoja Kasia:loveu: Quote
kaskadaffik Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kasia jest teraz taka szczęśliwa, jednej z wielu się poszczęściło, że ją Sabinka wypatrzyła:p sabinka czy Kasia za Tobą chodziła jak ją zabrałaś krok w krok? bo mój Ambo mnie nie odstępuje i nawet do kibelka się za mną pcha:evil_lol: a to już troszkę męczące zaczyna byc czasem:shake:muszę go popychac cały czas bo zawsze jest za mna i w niego wdeptuję:roll: Quote
halcia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 To sa uroki"mania"psa:evil_lol:SAbinko,nowe budy do obejrzenia na"Mielec-zbiór linków.....:multi:i inne dobre wieści:lol: Quote
Ulka18 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='kaskadaffik'] sabinka czy Kasia za Tobą chodziła jak ją zabrałaś krok w krok? bo mój Ambo mnie nie odstępuje i nawet do kibelka się za mną pcha:evil_lol: a to już troszkę męczące zaczyna byc czasem:shake:muszę go popychac cały czas bo zawsze jest za mna i w niego wdeptuję:roll:[/QUOTE] Kasiu, to jest normalne, on sie boi, ze Cie straci, wiec musi Cie pilnowac. Moze jak idziesz wiesz gdzie, to daj mu jakas kosc czy ucho do obgryzania. Do jego poslania daj mu jakis swoj stary t-shirt, bedzie mu razniej. Powinien mu ten lęk przejsc za kilka tygodni. Sabinko, dzieki wielkie za wplate na budy :calus: Sa naprawde porzadne, cieple i solidne. Quote
Recommended Posts