Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niteczko, ale Kasia nie jest jamnikiem... i nawet go nie przypomina... :oops: :evil_lol:

Kasiulek dalej sie nas boi... Czuje sie bezpieczna tylko gdy jest schowana za telewizor albo za jakis inny mebel.. :sad: Wczoraj musialam ja wykapac, bo cala sie pobrudzila ziemia na podworku, nie pasowalo jej to ale coz zrobic. Teraz za to jest piekna i lsniaca. :loveu: Ale nie martwcie sie, moja sunia Majka byla w duzo gorszym stanie psychicznym i wyszla z tego. Same widzialyscie jak na filmiku pupina rusza! ;) Gdy Kasiulek juz nam zaufa, to dopiero bedzie radocha!

A dzisiaj gdy nikogo nie bylo w domu Kasia postanowila wyciagnac mojego TZ-a poduszke z lozka i zaciagnac ja na podloge przy samych drzwiach na podworko. Pewnie chciala sobie zrobic legowisko na podworku, ale sie nie udalo, bo drzwi sa rozsuwane i byly odsuniete tylko na tyle zeby psiaki mogly przejsc. Poducha juz nie dala rady. :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina02']Niteczko, ale Kasia nie jest jaminikiem... i nawet go nie przypomina... :oops: :evil_lol:
Oj tam Ciocia, sama mówiłaś, że ktoś się zachwycał pięknym jamnikiem :evil_lol: Niech tak zostanie - jamnikopodobna:lol: A zrób tam mniejsze poduszki, aby przez drzwi przeszły :lol: Pieskom trochę wgody też się należy;)

Posted

Cały tydzień myślałam jak to wszystko przebiegło w podróży, a tu proszę ... całkowicie bezproblemowo :multi:. Wierzę, że Kasieńka wkrótce zaufa Sabince w 100% i minąa jej lęki. To dopiero tydzień i to bardzo intensywny tydzień dla Kasi. Tyle się podziało, ze maleńka musi ochłonąc.

Sabinko, a jak z imieniem? Zmieniacie???

Posted

halcia napisał(a):
A!!!To Kasia całkiem zapobiegliwa:evil_lol:A kapiel spokojnie czy straszna panika?

Paniki duzej nie bylo. Weszlam z Kasia do kabiny prysznicowej i nie miala ucieczki. :evil_lol:

Posted

Reno2001 napisał(a):
Sabinko, a jak z imieniem? Zmieniacie???

Mielismy zmienic na Emi, ale sie nie przyjelo... :niewiem: i tak wolalismy na nia Kasia... Wiec niech juz tak zostanie... ;)