Sabina02 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 halcia napisał(a):Tylko inna bida zmarła w klinice,zrobiła mu miejsce.Ale juz nie cierpi...... :-( :-( :-( Wlasnie czytalam o niej na watku Loriego... Quote
Sabina02 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Cioteczki, nie mam dzisiaj fotek, ale napisze wam co nieco o Kasience... :p Tak wiec Kasia ostanio mysli ze jest szczeniakiem! :eviltong: Wczesniej to sobie pobiegala po trawce, ale teraz??? Po prostu szaleje! Skacze i biega po trawie, zaczepia do zabawy Daisy i Maje. Poszczekuje, piszczy z radosci! Susły to daje takie ze jestem w szoku!!! :crazyeye: Musze to w koncu nagrac na filmik. :p Trudno mi uwierzyc, ze to 8-9 letnia "starsza pani" :evil_lol:. Super sie dziewczyna trzyma! Jest zdrowa, radosna i lubi drapanko za uszkami i po brzusiu... Jest Boska i bardzo ją kocham! To nie ona wygrala los na loterii (jak ktos kiedys pisał), tylko ja! :loveu: Quote
Reno2001 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Cudownie Sabinko, że tak ślicznie Kasia zadomowiła się u Was. Widac, tylko kochającego dmoku jej było potrzeba :loveu:. Quote
Ulka18 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Kasia sobie odbija te wszystkie lata niewoli spędzone w boksie, gdzie przemykala chylkiem za bude, zeby jej nikt nie zobaczyl. Teraz może sie cieszyc prawdziwym Domem, Miloscia i Szczesciem. Na pewno Pancia Sabinka tez jest przeszczesliwa, bo nie ma nic lepszego niz patrzec na olbrzymia przemiane takiej bidulki jaka byla Kasia. Czekamy zatem na filmik z brykanka Kasiowego :loveu: Quote
niteczka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ulka18 napisał(a):Kasia sobie odbija te wszystkie lata niewoli spędzone w boksie, gdzie przemykala chylkiem za bude, zeby jej nikt nie zobaczyl. Teraz może sie cieszyc prawdziwym Domem, Miloscia i Szczesciem. Na pewno Pancia Sabinka tez jest przeszczesliwa, bo nie ma nic lepszego niz patrzec na olbrzymia przemiane takiej bidulki jaka byla Kasia. Czekamy zatem na filmik z brykanka Kasiowego :loveu: Ech, jak miło czytać. Ja też wiem, jak wygląda taka przemiana:multi: Quote
halcia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Ja tez,ja tez,z tym ze mój był młody tylko bardzo sponiewierany przez ludzi i zagłodzony.Więc wiem jak mozna sie cieszyc szczesciem uratowanej bidy.Czekamy na koziołki Kasi:loveu:Wierzyłaś w nia,długo czekałas,masz nagrode:lol:Pozdrawiam serdecznie. Quote
kaskadaffik Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zaglądam i zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/f99/szelki-damskie-firmowe-skarpetki-cieple-ciuszki-dla-dzieci-do-25-10-a-147958/ Quote
halcia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Sabinko,przy odrobinie czasu rozwesel nas "koziłkami"Kasi.Trzeba balsamu ,bo tylko" doły"dookoła....:shake: Quote
Sabina02 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 halcia napisał(a):Sabinko,przy odrobinie czasu rozwesel nas "koziłkami"Kasi.Trzeba balsamu ,bo tylko" doły"dookoła....:shake: Ahhh Halciu, niestety... sa ludzie i taborety. :shake: Dzisiaj kupilam plyte do kamery, wiec sprobuje nagrac Kasi filmik, moze jutro. :p Quote
halcia Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 OK,czekamy,bo to jak bajka o sierocie,która dom znalazła...:lol: Quote
Sabina02 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Witajcie cioteczki! :p Bardzo chcialam pokazac wam filmik z Kasia i nawet go nagralam, ale ja zacofana baba nie potrafie wrzucic go na kompa. :oops: Podlaczylam kabelek z kamery do kompa, ale cos mi sie nie chce filmik otworzyc. Jak przyjdzie do mnie kuzyn, to go poprosze o pomoc, bo on bardziej kumaty niz ja. :razz: A u Kasi wszystko ok. Spi juz w łóżeczku jak na psa przystalo, przychodzi do mnie na mizianko i cieszy sie zyciem. Ale niestety mojej corki i TZa nadal sie boi, ufa tylko mi. :sad: Kasia uwialbia spacerki, jest taka szczesliwa gdy jestesmy w lesie lub w parku i spuszczam ja ze smyczy! :loveu: Gdybyscie slyszaly te odglosy radosci i widzialy te szalenstwa na trawie i machanie dupinka! A zreszta, przy pomocy mojego kuzyna mam nadzieje, ze w koncu same zobaczycie. Chodzimy do parku lub do lasu codzienie na godzine, tam oczywiscie sunie biegaja luzem. :p Widac, ze Kasia uczy sie zycia na nowo i cieszy sie kazda chwila. :lol: Dzisiaj Kasiulek byl wyczesywany, bo okropnie gubi siersc. :shake: Troche sie tego bala i byla spieta, chociaz dziwie sie bo raczej sa to przyjemne zabiegi. Jak bylam w Polsce to kupilam jej taka super rekawice do wyczesywania psow i ja uzywam. Dzisiaj w lesie porobie jej nowe fotki i wrzuce na dogo pozniej. :lol: Quote
halcia Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Super ,cieszymy sie....ale najbardziej teraz czekamy na kuzyna..:evil_lol::eviltong: Quote
Sabina02 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Obiecane fotki z dzisiejszego spacerku: :lol: Quote
Sabina02 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 A tu to tylko zabawa z Daisy :evil_lol: Quote
Murka Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 NIESAMOWITE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I to ma być ta wystraszona trzęsąca się suczynka, która od nas wyjechała??? Quote
Sabina02 Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Murka napisał(a):NIESAMOWITE :crazyeye::crazyeye::crazyeye: I to ma być ta wystraszona trzęsąca się suczynka, która od nas wyjechała??? Dokladnie ta sama. :loveu: Quote
Reno2001 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Gdybym nie wiedziała, że to Kasia, to nigdy bym jej nie poznała :crazyeye:. Niesamowita metamorfoza!!! Quote
Ulka18 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zajefajne zdjecia usmiechnietej Kasienki. Kto jej nie poznal, moze mysli, ze bylo tak zawsze, my wiemy ile pracy wlozyla Murka, a potem Pancia Sabinka, zeby Kasia wyszla na prosta :p Quote
halcia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 :multi::multi::multi:Nawet aparatu Kasia sie nie boi:multi:Rozhulała sie na całego.Tak trzymaj Kasiu!Sabinko,tu słów zachwytu brakuje!!! Quote
kaskadaffik Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 SSSSSSSSSSSSUUPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!! Nie wiadomo nawet co tu napisać, taka uśmiechnięta suczynka, gratulacje Sabinko za Twoją cudowną robotę:multi::loveu: Quote
anciaahk Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Sabinko, kawał ciężkiej roboty, ale jaka satysfakcja:D. Cudnie Kasia wygląda:). Quote
Bjuta Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Kasia jest wspaniała!!! Co za energia! I pewność siebie!! :loveu: Quote
agusiazet Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja tam tylko dorzucę, że Kasia ma uwielbienie dla Pańci w oczach:) Quote
Recommended Posts