Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki, nie mam dzisiaj fotek, ale napisze wam co nieco o Kasience... :p

Tak wiec Kasia ostanio mysli ze jest szczeniakiem! :eviltong: Wczesniej to sobie pobiegala po trawce, ale teraz??? Po prostu szaleje! Skacze i biega po trawie, zaczepia do zabawy Daisy i Maje. Poszczekuje, piszczy z radosci! Susły to daje takie ze jestem w szoku!!! :crazyeye: Musze to w koncu nagrac na filmik. :p Trudno mi uwierzyc, ze to 8-9 letnia "starsza pani" :evil_lol:. Super sie dziewczyna trzyma! Jest zdrowa, radosna i lubi drapanko za uszkami i po brzusiu...

Jest Boska i bardzo ją kocham! To nie ona wygrala los na loterii (jak ktos kiedys pisał), tylko ja! :loveu:

Posted

Kasia sobie odbija te wszystkie lata niewoli spędzone w boksie, gdzie przemykala chylkiem za bude, zeby jej nikt nie zobaczyl. Teraz może sie cieszyc prawdziwym Domem, Miloscia i Szczesciem. Na pewno Pancia Sabinka tez jest przeszczesliwa, bo nie ma nic lepszego niz patrzec na olbrzymia przemiane takiej bidulki jaka byla Kasia.

Czekamy zatem na filmik z brykanka Kasiowego :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Kasia sobie odbija te wszystkie lata niewoli spędzone w boksie, gdzie przemykala chylkiem za bude, zeby jej nikt nie zobaczyl. Teraz może sie cieszyc prawdziwym Domem, Miloscia i Szczesciem. Na pewno Pancia Sabinka tez jest przeszczesliwa, bo nie ma nic lepszego niz patrzec na olbrzymia przemiane takiej bidulki jaka byla Kasia.

Czekamy zatem na filmik z brykanka Kasiowego :loveu:

Ech, jak miło czytać. Ja też wiem, jak wygląda taka przemiana:multi:

Posted

Ja tez,ja tez,z tym ze mój był młody tylko bardzo sponiewierany przez ludzi i zagłodzony.Więc wiem jak mozna sie cieszyc szczesciem uratowanej bidy.Czekamy na koziołki Kasi:loveu:Wierzyłaś w nia,długo czekałas,masz nagrode:lol:Pozdrawiam serdecznie.

Posted

halcia napisał(a):
Sabinko,przy odrobinie czasu rozwesel nas "koziłkami"Kasi.Trzeba balsamu ,bo tylko" doły"dookoła....:shake:

Ahhh Halciu, niestety... sa ludzie i taborety. :shake:

Dzisiaj kupilam plyte do kamery, wiec sprobuje nagrac Kasi filmik, moze jutro. :p

Posted

Witajcie cioteczki! :p

Bardzo chcialam pokazac wam filmik z Kasia i nawet go nagralam, ale ja zacofana baba nie potrafie wrzucic go na kompa. :oops: Podlaczylam kabelek z kamery do kompa, ale cos mi sie nie chce filmik otworzyc. Jak przyjdzie do mnie kuzyn, to go poprosze o pomoc, bo on bardziej kumaty niz ja. :razz:

A u Kasi wszystko ok. Spi juz w łóżeczku jak na psa przystalo, przychodzi do mnie na mizianko i cieszy sie zyciem. Ale niestety mojej corki i TZa nadal sie boi, ufa tylko mi. :sad: Kasia uwialbia spacerki, jest taka szczesliwa gdy jestesmy w lesie lub w parku i spuszczam ja ze smyczy! :loveu: Gdybyscie slyszaly te odglosy radosci i widzialy te szalenstwa na trawie i machanie dupinka! A zreszta, przy pomocy mojego kuzyna mam nadzieje, ze w koncu same zobaczycie. Chodzimy do parku lub do lasu codzienie na godzine, tam oczywiscie sunie biegaja luzem. :p Widac, ze Kasia uczy sie zycia na nowo i cieszy sie kazda chwila. :lol:

Dzisiaj Kasiulek byl wyczesywany, bo okropnie gubi siersc. :shake: Troche sie tego bala i byla spieta, chociaz dziwie sie bo raczej sa to przyjemne zabiegi. Jak bylam w Polsce to kupilam jej taka super rekawice do wyczesywania psow i ja uzywam.

Dzisiaj w lesie porobie jej nowe fotki i wrzuce na dogo pozniej. :lol:

Posted

Zajefajne zdjecia usmiechnietej Kasienki. Kto jej nie poznal, moze mysli, ze bylo tak zawsze, my wiemy ile pracy wlozyla Murka, a potem Pancia Sabinka, zeby Kasia wyszla na prosta :p