Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koosiek napisał(a):
Nie byłam, ciągle coś mi wypada. W niedzielę będę na chwilę.

To jak będziesz miała chwilkę to wyściskaj od nas Dusie i zapytaj proszę czy były jakieś telefony;)

Posted

tak, tak koosiek, wytarmoś od nas Duśkę i szepnij jej na uszko, że my tu wszystkie o niej myślimy i trzymamy kciuki za jej wymarzony domek ;)

Posted

A ja wam mówię ponownie,że z Dusią może być tak samo -jak z dziką wcześniej Lenką : teraz wyleguje się na poduchach i jaka śliczna z niej panna:

http://www.dogomania.pl/threads/141742-Przera%C5%BCona-dzika-sunia-o-imieniu-Lena...-MA-DOM-!!!!!-%29/page71
zajrzyjcie tylko ..a kiedys byla dzikim .ślicznym czupiradelkiem na lancuszku ,bo gryzla smycze i uciekala ..
Dziś pytalam Grubbą Rybbę ,bo chwalila się nam ,że studiuje beahawiorystykę - czy nie pomogla by Dusi wyrwać się ze schronu i tak ogolnie też ..

To Lenka -z wątku Myrkurdagur . W swym obecnym domku -szczęsliwa i piękna .

A taka byla Lenka przedtem :

Sunia otrzymała imię LENA

Posted

[quote name='__Lara']olga7, jestem tego samego zdania :)

I gdyby tak Dusia doczekala niedlugo takich ludzi ,jakich doczekala ta śliczna -kiedyś dzikuska Lenka- to będziemy mogli odetchnąć. A to jest realne -jak okazuje się na przykladzie Lenki . A Lenka byla chyba jeszcze trudniejszym przypadkiem niż Dusia .

Posted

Mam obiecane filmiki z Duśką, wstawię jutro. Ogólnie powiem Wam, że ona się faktycznie zmieniła. No, nie nazwałabym jej normalnym, wesołym psem, nadal jest wystraszona i unika obcych ludzi, ale jest lepiej, niż było. Może ma na to wpływ kochaniutki Misiek, z którym teraz siedzi, a może częstotliwość spacerów... W każdym razie - oby tak dalej :)

Posted

Filmiki:

[video=youtube;xcS6XgRccqg]http://www.youtube.com/watch?v=xcS6XgRccqg[/video]

[video=youtube;jfb6nIY45MA]http://www.youtube.com/watch?v=jfb6nIY45MA[/video]

A strachulec Brutus, z którym Dusia siedziała wcześniej, pojechał wczoraj do nowego domu :)

Posted

oj Duśka, Duśka... taka fajna dziewczyna z ciebie, a nikt cię nie chce...
A może - dziewczyny, zrobimy jej ogłoszenia papierowe i porozwieszacie gdzieś w okolicy u siebie, ja też mogę u siebie, i może do gazety jakiejś damy??
może to zwiększy szansę Dusi na nowy domek?

Posted

to niestety tylko będą mogły dziewczyny z Warszawy porozwieszać i do jakiejś lokalnej gazety ogłoszenie dać...
ja już nie mam pomysłów, a ona tak długo już w schronie siedzi, taka ślicznotka...

Posted

Masz rację -no i my od dawna pisalyśmy ,aby na silę nie trzymać i nie szuakć Dusi pod W-wą czy w stolicy ,bo tak to nie znajdzie domu nigdy .
Chyba i tak nikt by nie jezdzil ciagle odwiedzać Dusię ,bo dośc roboty jest w Psim Aniele -a i wolont. też mają co robić -a wystarczy mieć konatkt i po adopcji co jakis czas wyslać kogoś tam do Dusi ,kto mieszka blisko -prawda ? Jeśli by sunia trafila w moje strony -to mogę co jakiś czas odwiedzać Dusię -gdyby taka byla potrzeba . To nie Sląsk jest -zaznaczam -a blizej woj.Mazowieckiego -Cz-wa.
Nie pamiętam już -czy Dusia jest na NK i Facebooku ..?

Posted

[quote name='AgusiaP']No tak Akrum, ale Taubi powiedział, że Dusia może byc wydana tylko w Warszawie...

A Taubi i tam by nie mial czasu jezdzić odwiedzać Dusi ani też by jej nie zabierał -gdyby tak się zdarzylo -prawda ? On ma dosć swej pracy i obowiazkow rodzinnych też -bo chyba musi zajmować się dzieckiem -o ile wiemy ... Dusia -musi pojsc w ślady Brutusia !! Domek -może trafić się poza W-wą -bo inaczej Dusia tam w Azylu zostanie następne lata . I będzie coraz brzydsza i starsza .....

Posted

też mi się tak wydaje, tyle psiaków wycofanych, zdziczałych trafia do super domków porozsiewanych po całej Polsce i jest dobrze, więc czemu akurat Duśka musi mieć domek w Wa-wie lub okolicach?

Posted

Dziewczynki mam straszne problemy z Dogo. Mogę tylko odpisywac po skasowaniu na cytowane posty i to nie zawsze.
Praktycznie to wogóle nie mogę...
Nie wiecie co moge zrobic??? Wychodzi mi gotowe, ale wystąpiły błędy na stronie. Nie wiem czy to problem z Dogo czy z internetem...

Mam zapłacony następny bazarek ogłoszeniowy na Dusie. Jak przyjdzie moja koleka to dam znac.
Tylko mam prośbę czy mogę podac dane do aktywacji ogłoszeń na którąś z Was? Bo Taubiego i tak nie ma na Dogo... a ja do tego mam teraz tylko internet w pracy...

Jestem cały czas z Tobą Dusieńko...

Posted

Agusia a masz przeglądarkę Mozilla? bo na niej chodzi super i wiem, że cioteczki, które miały taki sam problem co Ty, instalują sobie Mozille, zresztą ja w domku też już nie mogę odpowiadać, bo tam mam inną przeglądarke, a TZ nie chce mi Mozilli zainstalować... :(

Posted

Kurcze teraz jakoś mogę. Jestem w szoku...Mam Mozile, ale wcześniej nie działało a teraz działa. Mam nadzieje, że już tak zostanie. Ślicznie dziękuje za zainteresowanie Akrum ;)

Posted

Tylko mam prośbę czy mogę podac dane do aktywacji ogłoszeń na którąś z Was? Bo Taubiego i tak nie ma na Dogo... a ja do tego mam teraz tylko internet w pracy...

Maile na adres azylowy odbiera chyba nie tylko Taubi. Ale może w takim razie poproście Bumel, ona dobrze zna Dusię?