Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilkę jestem z Wami i Dusią. Będę dopiero w poniedziałek.
Mam nadzieję, że Olga dodzwoni się do pani Agnieszki ;) a azyl wyrazi zgodę na hotelik u zuziM. Będę trzymac mocno kciuki. Oby Dusia dostała taką szansę...

Posted

AgusiaP napisał(a):
Dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilkę jestem z Wami i Dusią. Będę dopiero w poniedziałek.
Mam nadzieję, że Olga dodzwoni się do pani Agnieszki ;) a azyl wyrazi zgodę na hotelik u zuziM. Będę trzymac mocno kciuki. Oby Dusia dostała taką szansę...

Sprobuję dodzwonić się do p.Agnieszki-mam nadzieję ,że lada dzień uda się skontaktować ,bo p.Agnieszka jest b.zajęta zazwyczaj i ma dużo ważnych spraw na głowie.

Posted

Powiem szczerze, że raczej nie ma szans by p. Agnieszka zgodziła się na zabranie Dusi do hoteliku.
Za to muszę Wam napisać, że do azylu przyjeżdża bardzo fajna osoba, która chce adoptować Dusie. :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to Dusieńka pod koniec września pojedzie do domu.

Posted

O, a skąd ten dom? Trzymam mocno kciuki! :)

olga7 napisał(a):
A i Mariolki -wolont. -też chyba już nie ma na dogo ani w Azylu ...??:shake:
To z nia chyba rozmawialam XI/XII 2008 r. w sprawie Dusi -wypytywalam o nią ..

Mariolka jest na dogo, ale działa teraz w innej fundacji.

Posted

siekowa napisał(a):
Powiem szczerze, że raczej nie ma szans by p. Agnieszka zgodziła się na zabranie Dusi do hoteliku. Za to muszę Wam napisać, że do azylu przyjeżdża bardzo fajna osoba, która chce adoptować Dusie. :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to Dusieńka pod koniec września pojedzie do domu.

Jejku aż się boję cieszyc, żeby nie zapeszyc. Byłoby wspaniale.
Siekowa błagam napisz coś więcej;)

Posted

pani która chce ją adoptować ma psa i mieszka w bloku w warszawie i teraz przyjeżdża do dusi a później przeprowadza się do domu z podwórkiem w Bieszczady i dopiero ją adoptuje.

Posted

tak, tak...piszcie nam tu więcej informacji, jak Dusia na panią reaguje, jak Pani na Dusie, że to taki strachulec.
Skąd w ogóle Pani o Dusi się dowiedziała, czy to domek już po wizycie jest...

Posted

Wybaczcie cioteczki ,że nie pisalam ostatnie dni,nie mialam za bardzo czasu te 2 dni .Bardzo ,bardzo mnie cieszy nowina ,że Dusia ma szansę na adopcję do tych państwa i mam nadzieję,że to będzie już pewna adopcja a ludzie nie rozmyślą się i Dusia doczeka w koncu swych dobrych ludzi,gdzie będzie kochana i spokojna.