__Lara Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Czekamy na decyzję, co z Dusią i jej wydaniem przez azyl. Quote
Akrum Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 olga7 kontaktowałaś się z p. Agnieszką z Azylu w sprawie hoteliku u ZuziM? Quote
AgusiaP Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilkę jestem z Wami i Dusią. Będę dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję, że Olga dodzwoni się do pani Agnieszki ;) a azyl wyrazi zgodę na hotelik u zuziM. Będę trzymac mocno kciuki. Oby Dusia dostała taką szansę... Quote
Olga7 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 AgusiaP napisał(a):Dziewczynki ja dzisiaj tylko na chwilkę jestem z Wami i Dusią. Będę dopiero w poniedziałek. Mam nadzieję, że Olga dodzwoni się do pani Agnieszki ;) a azyl wyrazi zgodę na hotelik u zuziM. Będę trzymac mocno kciuki. Oby Dusia dostała taką szansę... Sprobuję dodzwonić się do p.Agnieszki-mam nadzieję ,że lada dzień uda się skontaktować ,bo p.Agnieszka jest b.zajęta zazwyczaj i ma dużo ważnych spraw na głowie. Quote
siekowa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Powiem szczerze, że raczej nie ma szans by p. Agnieszka zgodziła się na zabranie Dusi do hoteliku. Za to muszę Wam napisać, że do azylu przyjeżdża bardzo fajna osoba, która chce adoptować Dusie. :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to Dusieńka pod koniec września pojedzie do domu. Quote
malagos Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No to by była bomba, najlepsze z możliwych rozwiązanie ! Quote
koosiek Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 O, a skąd ten dom? Trzymam mocno kciuki! :) olga7 napisał(a):A i Mariolki -wolont. -też chyba już nie ma na dogo ani w Azylu ...??:shake: To z nia chyba rozmawialam XI/XII 2008 r. w sprawie Dusi -wypytywalam o nią .. Mariolka jest na dogo, ale działa teraz w innej fundacji. Quote
Akrum Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 o jej... jaka wiadomość... a skąd ten domek się wziął? z ogłoszeń ktoś zadzwonił? Quote
zuziaM Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 To i ja sie ciesze, bo w tym kojcu od wtorku beda 3 sunie ... szczeniaczki, ale duze beda ... Quote
AgusiaP Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 siekowa napisał(a):Powiem szczerze, że raczej nie ma szans by p. Agnieszka zgodziła się na zabranie Dusi do hoteliku. Za to muszę Wam napisać, że do azylu przyjeżdża bardzo fajna osoba, która chce adoptować Dusie. :) Jeśli wszystko dobrze pójdzie to Dusieńka pod koniec września pojedzie do domu. Jejku aż się boję cieszyc, żeby nie zapeszyc. Byłoby wspaniale. Siekowa błagam napisz coś więcej;) Quote
gosia1701 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 pani która chce ją adoptować ma psa i mieszka w bloku w warszawie i teraz przyjeżdża do dusi a później przeprowadza się do domu z podwórkiem w Bieszczady i dopiero ją adoptuje. Quote
AgusiaP Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dzięki Gosia :lol: Czyli pani przyjeżdża do Dusi i wie jaką sunią jest Dusia tzn. że to strachulec? Quote
malagos Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No własnie, a jak Dusia reaguje na panią, da sie wyprowadzic na spacer? Quote
AgusiaP Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dziewczynki napiszcie coś więcej :lol: Jesteśmy bardzo ciekawe;) Quote
Akrum Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 tak, tak...piszcie nam tu więcej informacji, jak Dusia na panią reaguje, jak Pani na Dusie, że to taki strachulec. Skąd w ogóle Pani o Dusi się dowiedziała, czy to domek już po wizycie jest... Quote
aanka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No, własnie chcielibyśmy coś więcej wiedzieć , domek jest sprawdzony np......................... Quote
AgusiaP Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dziewczynki 100 strona wątku. Mam nadzieję, że teraz pójdzie już z górki. Ja trzymam mocnoooo kciuki i czekam na dużoooo informacji :cool3::cool3::cool3: Quote
AgusiaP Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Czekamy czekamy na te informacje...:cool3: Quote
Akrum Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 z niecierpliwością czekamy :) Czy to w ogóle domek sprawdzony i czy Pani wie, że Dusia jest taka "szalona" i może uciec? Quote
monika55 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 To trzymam z całych sił za Dusie i jej pania. Quote
Olga7 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Wybaczcie cioteczki ,że nie pisalam ostatnie dni,nie mialam za bardzo czasu te 2 dni .Bardzo ,bardzo mnie cieszy nowina ,że Dusia ma szansę na adopcję do tych państwa i mam nadzieję,że to będzie już pewna adopcja a ludzie nie rozmyślą się i Dusia doczeka w koncu swych dobrych ludzi,gdzie będzie kochana i spokojna. Quote
malagos Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ciekawe też, kiedy sie czegos wiecej dowiemy..............:) Quote
Recommended Posts