Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tym modom najwyrazniej chodzi o to by wszystkich zmuszać do oglądania przede wszystkim ich reklam /za które dostają sporą kasę/ - zamiast banerkow mobilizujących do pomocy psom czy kotom albo udzialu w innych akcjach pomocy .
Pewnie w miejsce po zabranych 3 banerkach wcisną nam jeszcze więcej reklam ,bo chyba nie chodzi im o ulepszenie pracy serwera.A potem by każdy z nas wykupywał abonament za 50zl/rok za dogo bez reklam.
Wolę juz tę kasę dać na pomoc psom czy innym zwierzętom /choć te reklamy też utrudniają nieraz życie/.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
tylko żeby cię mod nie złapał, bo i tak Ci usunie, tylko że wtedy wszystkie...
Dusieńko, jeszcze tylko trochę i pojedziesz do domku :)

Kurcze trudno :-( ja nie wiedziałabym z której bidy mam zrezygnowac;)

Posted

Też czekam na wieści od Dusi -może już jest zabrana ,czy też nowi państwo jeszcze odbywają wizyty a Dusienka szaleje z radości wokol swych nowych wlaścicieli ? Tak wierzylam ,że Dusia będzie mieć szczęsliwy dom i bedzie mogla biegać po wlasnym podwórku i umilać życie w domu swym kochanym wlaścicielom -swej rodzinie .-jak ta Lena ,ktorą cytowalam az dwukrotnie na wątku .

Posted

No tak -bylo to podane wcześniej na wątku ,że wpierw będzie w W-wie chyba a potem razem z panstwem wyjeżdza w Bieszczady -do nowego domu rodziny -juz jako czlonek rodziny :).

Posted

Jak już pisałam, Dusię zabieramy 28 września (wczoraj rozmawiałam z Panią Agnieszką i się zgodziła, więc Dusia na 100% może być zabrana :) ). Jeśli chodzi o jej "skakanie wokół nowych właścicieli" to niestety, z Duśką nie jest tak łatwo... Póki co doszła do etapu chowania się za moje nogi w momencie kiedy się czegoś bardo boi (duże samochody itp.), przedwczoraj zakopała też kupę (niczego takiego wcześniej nie robiła na spacerach, tylko natychmiast po załatwieniu się uciekała dalej), oprócz tego coraz mniej zatacza koła wokół mnie podczas spaceru (normalnie idzie się z nią jak z koniem na lonży - cały czas krąży wokół człowieka) tylko z coraz większym zainteresowaniem węszy dookoła. Wącha też moje spodnie - co prawda wyciąga przy tym szyję jak najdalej może, ale to już zawsze coś... Ostatecznie ustaliłyśmy też z Panią Agnieszką, że Dusia pojedzie do domu w klatce.

Posted

Jak przeczytałam, że na 100% Dusieńka pojedzie do Was do domku to teraz dopiero spadł mi tak naprawdę kamień z serca.
Gabs_on nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę. To wspaniale, że odwiedzasz nas na wątku Dusieńki. Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja wiem Marto ,że Dusia nie jest jeszcze aż tak ufna i dostępna -napisalam tak na wyrost sporo -tak w przenośni jakby .:p
Ale i tak jest bardzo duża poprawa w jej zachowaniu ...

Posted

Nasz Dusieńka moze już pakować swoje walizy,bo jedną nogą jest już na wolności chyba:p . Jakoś wspolnymi silami chyba wymodlilyśmy Dusi nareszcie swych ludzi i swoj dom ..Gdyby nie byla pokazywana na stronach Azylu ani na dogo to pewnie dlugo jeszcze by czekala na swoj dom albo do konca życia żyla w Azylu .Chyba ,że jednak te Dt by ją ratowal ,ale to nie bylo takie proste wyjscie ... Chyba Dusia tak chowala się przed ludzmi kilka lat ,bo czekala na tę wlasnie Martę i jej rodzinę .:razz::loveu: