Olga7 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Tym modom najwyrazniej chodzi o to by wszystkich zmuszać do oglądania przede wszystkim ich reklam /za które dostają sporą kasę/ - zamiast banerkow mobilizujących do pomocy psom czy kotom albo udzialu w innych akcjach pomocy . Pewnie w miejsce po zabranych 3 banerkach wcisną nam jeszcze więcej reklam ,bo chyba nie chodzi im o ulepszenie pracy serwera.A potem by każdy z nas wykupywał abonament za 50zl/rok za dogo bez reklam. Wolę juz tę kasę dać na pomoc psom czy innym zwierzętom /choć te reklamy też utrudniają nieraz życie/. Quote
AgusiaP Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Akrum napisał(a):tylko żeby cię mod nie złapał, bo i tak Ci usunie, tylko że wtedy wszystkie... Dusieńko, jeszcze tylko trochę i pojedziesz do domku :) Kurcze trudno :-( ja nie wiedziałabym z której bidy mam zrezygnowac;) Quote
AgusiaP Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Życzę miłego dnia Dusieńko i Wam dziewczynki oczywiście ;) Quote
Akrum Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a dziękujemy pięknie :) i wzajemnie Tobie też Aguś miłego dzionka życzymy :) Quote
malagos Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 a coś nowego słychac u dusi? Jak postępy? Quote
Olga7 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Też czekam na wieści od Dusi -może już jest zabrana ,czy też nowi państwo jeszcze odbywają wizyty a Dusienka szaleje z radości wokol swych nowych wlaścicieli ? Tak wierzylam ,że Dusia będzie mieć szczęsliwy dom i bedzie mogla biegać po wlasnym podwórku i umilać życie w domu swym kochanym wlaścicielom -swej rodzinie .-jak ta Lena ,ktorą cytowalam az dwukrotnie na wątku . Quote
Akrum Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Dusia ma być zabrana 28 września o ile się nie mylę :) Quote
Olga7 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 No tak -bylo to podane wcześniej na wątku ,że wpierw będzie w W-wie chyba a potem razem z panstwem wyjeżdza w Bieszczady -do nowego domu rodziny -juz jako czlonek rodziny :). Quote
AgusiaP Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Dusieńko już niedługo będziesz miała swój kochający domek ;) Quote
Gabs_on Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jak już pisałam, Dusię zabieramy 28 września (wczoraj rozmawiałam z Panią Agnieszką i się zgodziła, więc Dusia na 100% może być zabrana :) ). Jeśli chodzi o jej "skakanie wokół nowych właścicieli" to niestety, z Duśką nie jest tak łatwo... Póki co doszła do etapu chowania się za moje nogi w momencie kiedy się czegoś bardo boi (duże samochody itp.), przedwczoraj zakopała też kupę (niczego takiego wcześniej nie robiła na spacerach, tylko natychmiast po załatwieniu się uciekała dalej), oprócz tego coraz mniej zatacza koła wokół mnie podczas spaceru (normalnie idzie się z nią jak z koniem na lonży - cały czas krąży wokół człowieka) tylko z coraz większym zainteresowaniem węszy dookoła. Wącha też moje spodnie - co prawda wyciąga przy tym szyję jak najdalej może, ale to już zawsze coś... Ostatecznie ustaliłyśmy też z Panią Agnieszką, że Dusia pojedzie do domu w klatce. Quote
AgusiaP Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Jak przeczytałam, że na 100% Dusieńka pojedzie do Was do domku to teraz dopiero spadł mi tak naprawdę kamień z serca. Gabs_on nie masz pojęcia jak bardzo się cieszę. To wspaniale, że odwiedzasz nas na wątku Dusieńki. Wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ja wiem Marto ,że Dusia nie jest jeszcze aż tak ufna i dostępna -napisalam tak na wyrost sporo -tak w przenośni jakby .:p Ale i tak jest bardzo duża poprawa w jej zachowaniu ... Quote
Akrum Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Dusieńko, ja już się nie mogę doczekać pierwszych twoich chwil w nowym domku, ciekawe jak się będziesz zachowywać... Quote
AgusiaP Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja też. Mam nadzieje, że będziesz grzeczną dziewczynką Quote
Olga7 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Bedzie dobrze !! A nawet bardzo dobrze !!! Tylko troche czasu Dusia musi mieć . Quote
Akrum Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dusia jeszcze kilka dni i jedziesz do domku :) Quote
Olga7 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Odliczamy dni do szczęsliwego wyjscia Dusieńki na wolność -w objęcia jej wybawicieli -rodziny p.Marty !!! Quote
monika55 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Zaglądam tu z radością. Doczekać sie nie moge. Quote
Akrum Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 i ja czekam z niecierpliwością na ten dzień :) Quote
malagos Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Zajrzycie, cioteczki, do mojej nadprogramowej bidulki.... http://www.dogomania.pl/threads/193261-Skopana-ma%C5%82odziuta-su%C5%84ka-zn%C3%B3w-moja-wie%C5%9B............... Quote
Akrum Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dosia, o ile się nie mylę, to jutro wychodzisz na wolność :) Quote
Olga7 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Nasz Dusieńka moze już pakować swoje walizy,bo jedną nogą jest już na wolności chyba:p . Jakoś wspolnymi silami chyba wymodlilyśmy Dusi nareszcie swych ludzi i swoj dom ..Gdyby nie byla pokazywana na stronach Azylu ani na dogo to pewnie dlugo jeszcze by czekala na swoj dom albo do konca życia żyla w Azylu .Chyba ,że jednak te Dt by ją ratowal ,ale to nie bylo takie proste wyjscie ... Chyba Dusia tak chowala się przed ludzmi kilka lat ,bo czekala na tę wlasnie Martę i jej rodzinę .:razz::loveu: Quote
Recommended Posts