AgusiaP Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Tak tak a ja trzymam kciuki, żeby to było jak najszybciej :lol: Quote
Andzike Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ale cudowne wieści :) :) :) Już niedługo Dusieńka wyląduje w swoim domu :) Quote
Olga7 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ktos pisal niedawno ,że w azylu jest kilku takich "dzikusków" jeszcze i jest kilka fot. nawet z Azylu chyba tez ..To pewnie następną trzeba będzie oglaszać - po Dusi ..? Quote
Olga7 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 koosiek napisał(a):Skoro Dusia ma w perspektywie fajny dom, to zaproszę może wszystkie jej fanki na wątek innej ślicznej, szorstkiej suni Avy, która w Azylu już od dawna czeka na dom :( Zabrana z krężlowskiej mordowni, miała chorą skórę. Wcześniej, trochę jak Dusia, była strachulcem, nie potrafiła chodzić na smyczy, teraz jest całkiem fajną sunieczką. Na jej wątek kompletnie nikt nie zagląda :( http://www.dogomania.pl/threads/124626-Kr%C4%99%C5%BClowski*****-w-PSIM-ANIELE Ten post mialam na myśli -to Koosiek pisala . Quote
AgusiaP Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Olga my tam juz jesteśmy ;) Zapraszamy Ciebie również cioteczko :cool3: Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 tak tak, my już się przeniosłyśmy do Avy i tego drugiego psiaka na wątek :) Quote
Olga7 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A dzięki ,ale Dusia jeszcze chyba nie pojechala do swego domu albo ja nie jestem już na bieżąco ..? Na ten drugi wątek tylko zajrzalam b.pobieżnie,co widac i wynika z postu. Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 olga7 napisał(a):A dzięki ,ale Dusia jeszcze chyba nie pojechala do swego domu albo ja nie jestem już na bieżąco ..? Na ten drugi wątek tylko zajrzalam b.pobieżnie,co widac i wynika z postu. nie nie, Dusia jeszcze nie pojechała... dlatego cały czas u Dusi też jesteśmy i pilnujemy spraw :) W końcu to nasza kochana Dusieńka :) Quote
koosiek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 A ciekawa jestem, kiedy dokładniej Dusia ma opuścić Azyl? Quote
AgusiaP Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja też jestem ciekawa. Ale chyba pod koniec miesiąca Quote
Akrum Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 też tak coś kojarzę,że to miało być na koniec września. Quote
Gabs_on Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Widzę, że słusznie zajrzałam na forum - otóż niestety, do 26 września (włącznie) jestem na szkoleniu. W związku z tym 27 wracam do domu, a po Dusię przyjedziemy 28 września. Dobre nowiny są takie, że Dusia coraz bardziej lubi spacerki i wychodzi ostatnio ze mną nawet bez innego psa! Ostatecznie zdecydowałam, że najpierw sprawdzimy jak w jej przypadku egzamin zdadzą wspomniane przez mnie pasy bezpieczeństwa - na Żoliborz z Falenicy droga zajmie nam jakieś pół godziny, ja będę z Dusią siedziała z tyłu, więc będę mogła kontrolować jej wybryki i w razie czego ją uspokoić choć trochę. Jeśli okaże się, że to nie będzie dobre rozwiązanie a Dusia zniesie tę podróż kiepsko, w Bieszczady zostanie przewieziona w klatce. Quote
Gabs_on Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A, i jeszcze jedno: bardzo Was proszę o usunięcie Duśki z sygnatur, bo a nóż widelec jeszcze ją ktoś inny wypatrzy i będzie chciał mi ją sprzatnąc sprzed nosa :) Tak serio to może miejsca Dusi w Waszych sygnaturach potrzebuje ktoś inny - proponuję i proszę Was o umieszczenie tam TIK TAKA - psa z Azylu, z którym czasem wychodzę podczas wizyt u Duśki i który jest piękny i kochany, ale z wizyty na wizytę w coraz gorszym stanie - ostatnio zauważyłam, że poważnie łysieje mu nawet koniec ogona. Przez stres robi się makabrycznie chudy, ma matową sierść i jest cały czas odwodniony (ze względu na biegunki). Nie mam możliwości zabrania go, bo po pierwsze najpierw musimy Dusię poddać socjalizacji, a po drugie Amok jest agresywny w stosunku do innych samców. Dlatego może znajdzie się jednak ktoś, kto mógłby się zaopiekować TIK TAKIEM. Dziewczyny z Azylu mówią, że przed przyjściem do nich wyglądał dużo lepiej - czas coś z tym zrobić. Tak więc proszę Was o zamianę Dusi na TIK TAKA. Tym bardziej, że Dusi już niedługo niczego nie będzie brakowało - będzie miała nas, Amoka, dom i spacery po bieszczadzkich łąkach :) Z góry Wam dziękuję!!!! Quote
koosiek Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Oj tak, Tik Tak jest kochany i bardzo biedny :( Już od jakiegoś czasu myślę nad wątkiem dla niego... Quote
AgusiaP Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Teraz już wszystko wiemy :lol: Wielkie dzięki :loveu: Niestety nie mogę usunąc Dusi z sygnatury bo wtedy będę mogła miec tylko dwa banerki a nie pięc tak jak teraz :-( Nowe zasady Dogo nad którymi bardzo boleje :shake: Quote
Akrum Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 super, to jeszcze 2,5 tygodnia i Dusia wyjdzie z Azylu :) o matko, jak ja się nie mogę tej chwili doczekać :) jaka będzie jej reakcja, jak sie będzie zachowywać w domku, jak się zmieni... już bym chciała żeby był ten dzień :) Quote
monika55 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dusiu, trzymam mocno za ciebie i nową panią. Quote
Olga7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Oby jak najwięcej takich dobrych ludzi tym psom i nam trafialo się ! Jak najwięcej takich dobrych domów . Quote
Andzike Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 AgusiaP napisał(a):Teraz już wszystko wiemy :lol: Wielkie dzięki :loveu: Niestety nie mogę usunąc Dusi z sygnatury bo wtedy będę mogła miec tylko dwa banerki a nie pięc tak jak teraz :-( Nowe zasady Dogo nad którymi bardzo boleje :shake: Ja też nie ruszałam banerków, bo nie chciałam mieć tylko dwóch, ale czujny mod mnie dopadł i usunął wszystkie ;) Quote
koosiek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ja tam miałam problemy nawet ze wstawieniem i tych dwu :roll: Quote
aanka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Pozdrawiam Dusię i jej wspaniałych przyszłych właścicieli :Cool!::klacz:.................... Quote
Olga7 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 I ja też -i ja też !!! Pozdrawiam !! A Dusię ściskam mocno !!! Quote
AgusiaP Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Andzike napisał(a):Ja też nie ruszałam banerków, bo nie chciałam mieć tylko dwóch, ale czujny mod mnie dopadł i usunął wszystkie ;) No to pięknie myślałam, że jak nie będę ruszac to nie usuną :shake: Na razie nie ruszam ;) Quote
monika55 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Jak ruszysz to Ci obetną. Mizianka dla Dusi. Quote
Akrum Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 AgusiaP napisał(a):No to pięknie myślałam, że jak nie będę ruszac to nie usuną :shake: Na razie nie ruszam ;) tylko żeby cię mod nie złapał, bo i tak Ci usunie, tylko że wtedy wszystkie... Dusieńko, jeszcze tylko trochę i pojedziesz do domku :) Quote
Recommended Posts