Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ktos pisal niedawno ,że w azylu jest kilku takich "dzikusków" jeszcze i jest kilka fot. nawet z Azylu chyba tez ..To pewnie następną trzeba będzie oglaszać - po Dusi ..?

Posted

koosiek napisał(a):
Skoro Dusia ma w perspektywie fajny dom, to zaproszę może wszystkie jej fanki na wątek innej ślicznej, szorstkiej suni Avy, która w Azylu już od dawna czeka na dom :( Zabrana z krężlowskiej mordowni, miała chorą skórę. Wcześniej, trochę jak Dusia, była strachulcem, nie potrafiła chodzić na smyczy, teraz jest całkiem fajną sunieczką. Na jej wątek kompletnie nikt nie zagląda :(

http://www.dogomania.pl/threads/124626-Kr%C4%99%C5%BClowski*****-w-PSIM-ANIELE

Ten post mialam na myśli -to Koosiek pisala .

Posted

A dzięki ,ale Dusia jeszcze chyba nie pojechala do swego domu albo ja nie jestem już na bieżąco ..? Na ten drugi wątek tylko zajrzalam b.pobieżnie,co widac i wynika z postu.

Posted

olga7 napisał(a):
A dzięki ,ale Dusia jeszcze chyba nie pojechala do swego domu albo ja nie jestem już na bieżąco ..? Na ten drugi wątek tylko zajrzalam b.pobieżnie,co widac i wynika z postu.

nie nie, Dusia jeszcze nie pojechała... dlatego cały czas u Dusi też jesteśmy i pilnujemy spraw :)
W końcu to nasza kochana Dusieńka :)

Posted

Widzę, że słusznie zajrzałam na forum - otóż niestety, do 26 września (włącznie) jestem na szkoleniu. W związku z tym 27 wracam do domu, a po Dusię przyjedziemy 28 września. Dobre nowiny są takie, że Dusia coraz bardziej lubi spacerki i wychodzi ostatnio ze mną nawet bez innego psa! Ostatecznie zdecydowałam, że najpierw sprawdzimy jak w jej przypadku egzamin zdadzą wspomniane przez mnie pasy bezpieczeństwa - na Żoliborz z Falenicy droga zajmie nam jakieś pół godziny, ja będę z Dusią siedziała z tyłu, więc będę mogła kontrolować jej wybryki i w razie czego ją uspokoić choć trochę. Jeśli okaże się, że to nie będzie dobre rozwiązanie a Dusia zniesie tę podróż kiepsko, w Bieszczady zostanie przewieziona w klatce.

Posted

A, i jeszcze jedno: bardzo Was proszę o usunięcie Duśki z sygnatur, bo a nóż widelec jeszcze ją ktoś inny wypatrzy i będzie chciał mi ją sprzatnąc sprzed nosa :) Tak serio to może miejsca Dusi w Waszych sygnaturach potrzebuje ktoś inny - proponuję i proszę Was o umieszczenie tam TIK TAKA - psa z Azylu, z którym czasem wychodzę podczas wizyt u Duśki i który jest piękny i kochany, ale z wizyty na wizytę w coraz gorszym stanie - ostatnio zauważyłam, że poważnie łysieje mu nawet koniec ogona. Przez stres robi się makabrycznie chudy, ma matową sierść i jest cały czas odwodniony (ze względu na biegunki). Nie mam możliwości zabrania go, bo po pierwsze najpierw musimy Dusię poddać socjalizacji, a po drugie Amok jest agresywny w stosunku do innych samców. Dlatego może znajdzie się jednak ktoś, kto mógłby się zaopiekować TIK TAKIEM. Dziewczyny z Azylu mówią, że przed przyjściem do nich wyglądał dużo lepiej - czas coś z tym zrobić. Tak więc proszę Was o zamianę Dusi na TIK TAKA. Tym bardziej, że Dusi już niedługo niczego nie będzie brakowało - będzie miała nas, Amoka, dom i spacery po bieszczadzkich łąkach :) Z góry Wam dziękuję!!!!

Posted

Teraz już wszystko wiemy :lol: Wielkie dzięki :loveu:
Niestety nie mogę usunąc Dusi z sygnatury bo wtedy będę mogła miec tylko dwa banerki a nie pięc tak jak teraz :-( Nowe zasady Dogo nad którymi bardzo boleje :shake:

Posted

super, to jeszcze 2,5 tygodnia i Dusia wyjdzie z Azylu :)
o matko, jak ja się nie mogę tej chwili doczekać :)
jaka będzie jej reakcja, jak sie będzie zachowywać w domku, jak się zmieni...
już bym chciała żeby był ten dzień :)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Teraz już wszystko wiemy :lol: Wielkie dzięki :loveu:
Niestety nie mogę usunąc Dusi z sygnatury bo wtedy będę mogła miec tylko dwa banerki a nie pięc tak jak teraz :-( Nowe zasady Dogo nad którymi bardzo boleje :shake:

Ja też nie ruszałam banerków, bo nie chciałam mieć tylko dwóch, ale czujny mod mnie dopadł i usunął wszystkie ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Ja też nie ruszałam banerków, bo nie chciałam mieć tylko dwóch, ale czujny mod mnie dopadł i usunął wszystkie ;)

No to pięknie myślałam, że jak nie będę ruszac to nie usuną :shake: Na razie nie ruszam ;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
No to pięknie myślałam, że jak nie będę ruszac to nie usuną :shake: Na razie nie ruszam ;)

tylko żeby cię mod nie złapał, bo i tak Ci usunie, tylko że wtedy wszystkie...
Dusieńko, jeszcze tylko trochę i pojedziesz do domku :)