Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A, faktycznie, myślałam, że chodzi o allegro azylowe. Ja bym dodała jeszcze tą fotkę, która wstawiłam na szorstkowłose, moim zdaniem Dusia wygląda na niej najładniej.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylam dzisiaj w azylu, specjalnie poszlam zobaczyc jak ma sie Dusia...i uwaga Dusia zyje i ma sie zajebiscie...szczerze jakos nie zauwazylam nie takiego futerka-ona puchata nigdy nie bedzie bo jest szorstkowlosa...

Posted

Kostek, to nie o to biega, żeby ona była puchata. Chodzi o to, że w azylu psów nie wyczesuje się regularnie, nie kąpie i nie chodzi z nimi do psiego fryzjera czy innego SPA - bo na to nie ma czasu i kasy i nikt o to pretensji nie ma.
Będzie to miała natomiast w nowym domu, a w dotarciu do nowego domu pomogą jej fotki, na których ładnie wygląda... A najlepiej wygląda na tych najstarszych, na której nie jest jeszcze tak zapuszczona.

Dusje... przystopuj trochę.

Posted

koosiek napisał(a):
Kostek, to nie o to biega, żeby ona była puchata. Chodzi o to, że w azylu psów nie wyczesuje się regularnie, nie kąpie i nie chodzi z nimi do psiego fryzjera czy innego SPA - bo na to nie ma czasu i kasy i nikt o to pretensji nie ma.
Będzie to miała natomiast w nowym domu, a w dotarciu do nowego domu pomogą jej fotki, na których ładnie wygląda... A najlepiej wygląda na tych najstarszych, na której nie jest jeszcze tak zapuszczona.

wczoraj nie wyglądała na zapuszczoną, wychudzona też nie(specjalnie macałam)...koosiek polecam wyprawę do azylu żebyś sama sprawdziła i zobaczyła w jakim Duśka jest teraz naprawdę dobrym stanie...zarówno psychicznym jak i fizycznym...na spacerach inny psiak...może wtedy nikt nie będzie chciał jej wykradać cichaczem ;)

Posted

Kostek napisał(a):
wczoraj nie wyglądała na zapuszczoną, wychudzona też nie(specjalnie macałam)...koosiek polecam wyprawę do azylu żebyś sama sprawdziła i zobaczyła w jakim Duśka jest teraz naprawdę dobrym stanie...zarówno psychicznym jak i fizycznym...na spacerach inny psiak...może wtedy nikt nie będzie chciał jej wykradać cichaczem ;)

Na najnowszych zdjęciach wygląda na zapuszczoną, a to zdjęcia wstawia się do ogłoszeń, nie żywą Duśkę... Po prostu uważam, że na starszych zdjęciach wygląda ładniej.
A na wychudzoną faktycznie nie wygląda ;)

Posted

hehe nie żywą Duśke :D fajnie sie czyta
masz racje na starszych zdjeciach wyglada ladniej bo sa z lata a te z zimy szare i takie ble
teraz trzeba bedzie jej jakas sesja walnac bo ma byc bardzo ladnie

Posted

Wygląda na to ,że Dusia prędzej jednak by znalazła dom ,gdyby byla zadbana ,wykąpana i oglaszana z DT czy hoteliku -bo większość ludzi chętniej adoptuje takie psy -niż takie bidy ,mniej zadbane ze schronów. Niestety-taka jest prawda.

Inny stan fizyczny i psychiczny psa -ciekawsze fot. z Dt czy hoteliku -to robi jednak lepsze wrażenie na ludziach szukających psa do adopcji .

Posted

szkoda, na prawdę szkoda, że nikt się Dusią nie zainteresował, tyle ogłoszeń i nic...
bez dt i bez metamorfozy domku raczej nie znajdzie... :(

Posted

AgusiaP napisał(a):
No właśnie nawet nie wiemy czy były jakieś telefony:shake::shake::shake:

Były trzy telefony, ale nic ciekawego - zresztą Taubi chyba już je opisał na wątku :(