Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 892
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehe to ja wiem czemu ludzie nie dzwonia, bo za duzo wymagan dalam dla przyszyly opiekunow wlacznie z dobra karma - a nie marketowa :roll: no ale nic szczyli robią się coraz większe to trochę zlagoodzą te wymagania ;)

Posted

wczoraj dowiozlam biance fure gazet od poker. oraz 35zl z jeszcze nie otwartego bazarku ;)
beda teraz jak znalazl kiedy te male potworki przeobrazaja sie w zarloki :-o

Posted

GoskaGoska napisał(a):
hehehe to ja wiem czemu ludzie nie dzwonia, bo za duzo wymagan dalam dla przyszyly opiekunow wlacznie z dobra karma - a nie marketowa :roll: no ale nic szczyli robią się coraz większe to trochę zlagoodzą te wymagania ;)

Dlaczego masz łagodzić . Ja i tak w rozmowie powiem , ze karma ma byc dobra , ze nie oddam psa ludziom , których nie stac na ewentualne leczenie . Jeden pan mi powiedział , ze go denerwuje tymi pytaniami . To go zapytałam , czy oddał by swoje dziecko pierwszej osobie jaka by chciała je wziąć . Po zastanowieniu przyznał mi rację . Kota i tak nie dostał :evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Ja właśnie nie wiem dlaczego tak jest , ale wyjadają z misek po kolei . Wszystkie z jednej , potem z drugiej ...................tumany takie :roll:

Bo szczeniaki tak mają,że zawsze lecą tam gdzie już któryś je.

Posted

ryzyk fizyk z tym podpisem, goskagoska ma wysoki podpis, na bank wyzszy niz 100 pikseli, wiec i kluchy moznaby wsadzic. nie wiedzialam, ze nie moze byc migajacy! nie moze przekraczac pewnej pojemnsci, niektore ciotki maja migajace podpisy.

Posted

Chyba podlinkowałam - wczoraj się uczyłam :);)

Tylko właśnie nie wiem co z tymi miganiem, tzn czy wolno mieć taki w podpisie, a na tej stronce nie ma takiej opcji, żeby zrobić zdjęcie bez migających elementów...
Natomiast w żaden inny sposób nie potrafię jeszcze robić banerków...