GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hehehe to ja wiem czemu ludzie nie dzwonia, bo za duzo wymagan dalam dla przyszyly opiekunow wlacznie z dobra karma - a nie marketowa :roll: no ale nic szczyli robią się coraz większe to trochę zlagoodzą te wymagania ;) Quote
irysek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 wczoraj dowiozlam biance fure gazet od poker. oraz 35zl z jeszcze nie otwartego bazarku ;) beda teraz jak znalazl kiedy te male potworki przeobrazaja sie w zarloki :-o Quote
irysek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 smieszne malce, 3 miski wolne, a one cisna sie przy jednej. a moze to wlasnie w niej byl ten schabowy z zasmazana kapucha ;) ? Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 GoskaGoska napisał(a):hehehe to ja wiem czemu ludzie nie dzwonia, bo za duzo wymagan dalam dla przyszyly opiekunow wlacznie z dobra karma - a nie marketowa :roll: no ale nic szczyli robią się coraz większe to trochę zlagoodzą te wymagania ;) Dlaczego masz łagodzić . Ja i tak w rozmowie powiem , ze karma ma byc dobra , ze nie oddam psa ludziom , których nie stac na ewentualne leczenie . Jeden pan mi powiedział , ze go denerwuje tymi pytaniami . To go zapytałam , czy oddał by swoje dziecko pierwszej osobie jaka by chciała je wziąć . Po zastanowieniu przyznał mi rację . Kota i tak nie dostał :evil_lol: Quote
figa33 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 warunki to mają u Ciebie , de luxe :lol:, jak to jest ,4 miski stoją , a one i tak jedzą z jednej:evil_lol:, śmieszne maluchy Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ja właśnie nie wiem dlaczego tak jest , ale wyjadają z misek po kolei . Wszystkie z jednej , potem z drugiej ...................tumany takie :roll: Quote
Diuna B. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ja właśnie nie wiem dlaczego tak jest , ale wyjadają z misek po kolei . Wszystkie z jednej , potem z drugiej ...................tumany takie :roll: Bo szczeniaki tak mają,że zawsze lecą tam gdzie już któryś je. Quote
agnieszkal2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 irysek napisał(a):wczoraj dowiozlam biance fure gazet od poker. oraz 35zl z jeszcze nie otwartego bazarku ;) w związku z tym czekasz teraz na podziękowania z kwiatami?:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 agnieszkal2 napisał(a):w związku z tym czekasz teraz na podziękowania z kwiatami?:evil_lol: Ja już wczoraj podziękowałam :lol: Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ŚLICZNE .:loveu: Ja tez umiem , tylko jeszcze podpisać nie potrafie :cool3: Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no i musimy znaleźć kogoś, kto nam banerki podlinkuje albo nauczy nas tego... :oops: Quote
Dorothy Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 grube kluski, z tymi gwiazdkami wykladaja jak wypasiony (doslownie) prezent od Swietego Mikolaja. Quote
BIANKA1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dorothy napisał(a): grube kluski, z tymi gwiazdkami wykladaja jak wypasiony (doslownie) prezent od Swietego Mikolaja. :loveu::evil_lol: Quote
Korenia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Podlinkowałam ;) Tylko do podpisu jest za duży (max 100 pixeli wysokości) ;) Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 chyba podpisie nie mozna miec migajacych:shake: dalam kluski na kupiepsa,.pl Quote
irysek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ryzyk fizyk z tym podpisem, goskagoska ma wysoki podpis, na bank wyzszy niz 100 pikseli, wiec i kluchy moznaby wsadzic. nie wiedzialam, ze nie moze byc migajacy! nie moze przekraczac pewnej pojemnsci, niektore ciotki maja migajace podpisy. Quote
GoskaGoska Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 no ja kiedys od moda dostalam info jak dalam migajacy, ze nie wolno z animacja , to dlatego tak pisze :roll: Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 nie może migać za szybko... z tego, co wiem... ale można zapytać moda... i nadaje się do wklejenia w post w "szukam psa" (dam dom)... Quote
halbina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a mnie sie już podświetla... :cool3: ale łączy z tym programem... Quote
fizia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Chyba podlinkowałam - wczoraj się uczyłam :);) Tylko właśnie nie wiem co z tymi miganiem, tzn czy wolno mieć taki w podpisie, a na tej stronce nie ma takiej opcji, żeby zrobić zdjęcie bez migających elementów... Natomiast w żaden inny sposób nie potrafię jeszcze robić banerków... Quote
Recommended Posts