gonia66 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Klaudus__ napisał(a):Mikuś dzisiaj był na kontroli u Pani doktor... Niestety Jego serduszko jest bardzo bardzo słabiutkie... Pani doktor powiedziała, że jest niestety w dużo gorszym stanie niż w zeszłym tygodniu... Trochę lekarstw dołożyła i zobaczymy w przyszły wtorek co i jak :roll: Ogólnie to Mu apetyt dopisuje, spaceruje z ogonkiem w górze, ale jest duże prawdopodobieństwo,że coś się dzieje w tych płuckach... :bigcry: Nie...ja tam tego do wiadomości nie przyjmuje w ogole...nie nie nie.....Mikuś- nie daj si e chlopie zadnym pluckom- musi byc dobrze..no kurcze pieczone...musi:roll::roll::roll: Quote
halbina Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :-( smutno... żeby chociaż trochę tego wiosennego słoneczka już... mógłby sie pogrzać... mógłby spacerować... tak to przecież lubi... Quote
Wet-siostra Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kurcze,no... Niezbyt dobre wiadomości...:-(:-(:-( Mikusiu,trzymaj się,psiaku...:oops: Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ta huśtawka nadziei i strachu związana ze zdrowiem mikusia mnie kiedys zabije.... :shake: Quote
togaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 To prawda , emocji z Mikusiem nie brakuje.......Istny roller coaster.....:shake: Quote
Niuni&Pupi Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 MUSI być dobrze!!!! Niedawno przechodziłam dramaty ze swoją sunią, w grudniu się z nią żegnałam, a teraz babina grzeje dooopeczkę na posłanku i tylko czeka na jakis smakołyk. Mikuś tez da radę, niedopuszczam innej myśli do świadomosci!!! Trzymam kciuki!!! Quote
Niuni&Pupi Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Dogo07']a gdzie jest piesek ? nadal w schronisku ? Z tego co się orientuję, to Miuś jest u klaudus na tymczasie;) Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Buziaczki dla Przystojniaczka!!!! Mikusiu nie martw juz nas Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ej, kto z was kojarzy i zalinkuje mi watek tej suni, co sie bez nóg tylnich urodziła? Quote
peate Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='sleepingbyday']ej, kto z was kojarzy i zalinkuje mi watek tej suni, co sie bez nóg tylnich urodziła? chodzi Ci może o Ogryzię? http://www.dogomania.pl/forum/f85/ogryzia-bez-stopek-juz-w-nowym-domku-116837/ a jak tam miewa się królewicz Miki i królewna Sara? dalej śpią razem? Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Niuni&Pupi']Z tego co się orientuję, to Miuś jest u klaudus na tymczasie;) ...dożywotnim...:loveu: Quote
Smyku Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Haaallloooo Mikuniu , oddali Wam internet ? Daj Klaudii buziaka niech coś skrobnie Quote
Klaudus__ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Mikuś czuje się całkiem, całkiem... Tzn. tak się wydaje... A to serduszko takie słabiutkie... Chłopak chłonie życie jak tylko potrafi... Chciałam podziękować Ihabe [Pani Iwonce] która czytała o Mikusiu i postanowiła wesprzeć Go finansowo. Podarowała Michałowi pieniążek na Mikusia. Bardzo bardzo dziękujemy :Rose: ; Haniu... :Rose: dla Ciebie też... A oto Pan Miki - z chorym serduchem... Czy widzicie ten galop ?? :evil_lol: Na kolejnym zdjęciu Mikuś przygląda się ogromnemu wykopalisku, które stworzyła Sara :evil_lol: Na wysokość to dwa i pół Mikusia by tam weszło :evil_lol: Quote
Ajula Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 nieustannie zachwyca mnie ta jego grzywa :loveu: Quote
Onaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 słodki piesek - naprawdę - wspaniale że ma dobrego opiekuna :) Quote
Wet-siostra Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Dobrze czytać lepsze wiadomości!:loveu: Quote
gonia66 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jesoooo..jakie cudne zdjęcia...jaki cudny Mikuś...KLauduś.....dziekujemy....już nic wiecej nie pisze..Ty już wiesz dlaczego:eviltong::lol::lol: Quote
togaa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Cudny jest... Zauważyliście że Mikus nie ma mordki??? Mikus ma twarz...!!:lol: Quote
ihabe Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ja nie jestem żadną Panią Iwonka:shake: Normalnie Iwona:loveu: Wiek nie gra roli liczy się miłość i chęć pomocy zwierzaczkom. Patrząc na Was wszystkich jak to robicie aż samemu chce się działać:loveu: Quote
Klaudus__ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='ihabe']Ja nie jestem żadną Panią Iwonka:shake: Normalnie Iwona:loveu: Wiek nie gra roli liczy się miłość i chęć pomocy zwierzaczkom. Patrząc na Was wszystkich jak to robicie aż samemu chce się działać:loveu: Michał mi kazał napisać "PANI" :evil_lol: ale nie chciałam Cię moja droga urazić :loveu: Quote
Niuni&Pupi Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Serce rośnie jak patrze na zdjęcia Mikusia. taki dzielny dziadeczek, a jakie On ma spojrzenie :loveu: Duże buziaki dla Mikusia i jego Pańci :loveu: Quote
ihabe Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Widziałam wczoraj Lulusia, jest przepiękny ale bał się mnie i nawet warczał :evil_lol: Quote
Ajula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 togaa napisał(a):Cudny jest... Zauważyliście że Mikus nie ma mordki??? Mikus ma twarz...!!:lol: prawda, jak go zobaczyłam po raz pierwszy, to pomyslałam, że on ma taki ludzki wyraz twarzy :lol: Klaudus, przyznaj się, czeszesz Mikusia włoski? bo ta grzywka tak ładnie mu się układa :loveu: Quote
Recommended Posts