Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klaudus__ napisał(a):
Mikuś dzisiaj był na kontroli u Pani doktor...
Niestety Jego serduszko jest bardzo bardzo słabiutkie...
Pani doktor powiedziała, że jest niestety w dużo gorszym stanie niż w zeszłym tygodniu...
Trochę lekarstw dołożyła i zobaczymy w przyszły wtorek co i jak :roll:
Ogólnie to Mu apetyt dopisuje, spaceruje z ogonkiem w górze, ale jest duże prawdopodobieństwo,że coś się dzieje w tych płuckach... :bigcry:

Nie...ja tam tego do wiadomości nie przyjmuje w ogole...nie nie nie.....Mikuś- nie daj si e chlopie zadnym pluckom- musi byc dobrze..no kurcze pieczone...musi:roll::roll::roll:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MUSI być dobrze!!!!
Niedawno przechodziłam dramaty ze swoją sunią, w grudniu się z nią żegnałam, a teraz babina grzeje dooopeczkę na posłanku i tylko czeka na jakis smakołyk.
Mikuś tez da radę, niedopuszczam innej myśli do świadomosci!!!
Trzymam kciuki!!!

Posted

Mikuś czuje się całkiem, całkiem... Tzn. tak się wydaje... A to serduszko takie słabiutkie... Chłopak chłonie życie jak tylko potrafi...

Chciałam podziękować Ihabe [Pani Iwonce] która czytała o Mikusiu i postanowiła wesprzeć Go finansowo. Podarowała Michałowi pieniążek na Mikusia. Bardzo bardzo dziękujemy :Rose: ;
Haniu... :Rose: dla Ciebie też...

A oto Pan Miki - z chorym serduchem... Czy widzicie ten galop ?? :evil_lol:

Na kolejnym zdjęciu Mikuś przygląda się ogromnemu wykopalisku, które stworzyła Sara :evil_lol:
Na wysokość to dwa i pół Mikusia by tam weszło :evil_lol:

Posted

Ja nie jestem żadną Panią Iwonka:shake: Normalnie Iwona:loveu: Wiek nie gra roli liczy się miłość i chęć pomocy zwierzaczkom. Patrząc na Was wszystkich jak to robicie aż samemu chce się działać:loveu:

Posted

[quote name='ihabe']Ja nie jestem żadną Panią Iwonka:shake: Normalnie Iwona:loveu: Wiek nie gra roli liczy się miłość i chęć pomocy zwierzaczkom. Patrząc na Was wszystkich jak to robicie aż samemu chce się działać:loveu:
Michał mi kazał napisać "PANI" :evil_lol: ale nie chciałam Cię moja droga urazić :loveu:

Posted

togaa napisał(a):
Cudny jest...
Zauważyliście że Mikus nie ma mordki???
Mikus ma twarz...!!:lol:

prawda, jak go zobaczyłam po raz pierwszy, to pomyslałam, że on ma taki ludzki wyraz twarzy :lol:

Klaudus, przyznaj się, czeszesz Mikusia włoski? bo ta grzywka tak ładnie mu się układa :loveu: