Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak podziw Goniu?
To chyba normalne, że troszczymy się o istoty, które kochamy...
Bez różnicy czy to Brat, Mama, Tata, Mąż, czy Mikuś bądź Sara.
Cieszę się,że zdążyliśmy z operacją...
Mikuś wieczorem sporo dyszał...
Teraz jeszcze spaceruje obok Sary.
Dziwi mnie bardzo fakt,że Sarcia pozwala Mikusiowi leżeć obok...
Sara to straszna indywidualistka.
Nawet Pani dr. Jej nie spasiła i Ją dziabła :evil_lol:
Żaden inny pies nie może nawet na Nią popatrzeć...

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikuś dzisiaj troszkę słabszy. Więcej poleguje - mniej spaceruje.
Ale zjadł śniadanko i tableteczki i teraz krąży po polku.
Sara dalej słabiutka. niewiele je i cały czas śpi.

Posted

Mikuliński , będę monotematyczna , ale jesteś przecudowny , pysio masz do zeżarcia , uwielbiam twoje spojrzenie , no i tak ciebie kocham , więc wiesz.....

Posted

kurczę, a ja nie wiedziałam, że są tam jakieś dźwięki i obejrzałam tak, bez głosu :splat: ale ciapa ze mnie :oops:
zaraz oglądam Was jeszcze raz ...

Posted

O Boziunciunciu....:loveu::loveu::loveu:Ake mi się dobrze zrobiło, jak zobaczyłam Mikusia "na żywo" niemalże....normalnie tak jakos..mmmmmm...strasznie cieplutko na sercu...pychol mi sie śmiał do monitora jakbym tam była...a w tle ten śpiew ptaków...Klauduś...Ty mieszkasz a jakimś raju chyba....:loveu::loveu:
Mijuś widzę, troszkę kuleje chyba na prawą łapeczkę...:-(..no akle na fotkach to nie widac za to, jaki to maly słonik jest...no...piękniy brzusio- niczym cioteczka Gonia...:lol::lol::lol:A w ogole prawdziwa niespodzianka faktycznie...dziękujemy:multi::multi::multi:

Posted

A no Mikuś wczoraj taki słabszy był.
Dużo spał na polku w cieniu. Gorzej też chodził.
Ale czekoladowe jajeczka to Mu smakowały [ zresztą i On i Sara czekały na jajca jak sępy :evil_lol:] ... :mad:
A niech chłopak je na co tylko Mu ochota przyjdzie.
Teraz jeszcze śpi. Ale mam nadzieję,że dzisiaj jak wstanie to będzie lepiej...

Posted

[quote name='Klaudus__']
Ale czekoladowe jajeczka to Mu smakowały [ zresztą i On i Sara czekały na jajca jak sępy :evil_lol:] ... :mad:
A niech chłopak je na co tylko Mu ochota przyjdzie.

Uważajcie z czekoladą, bo ponoć dla psów jest bardzo szkodliwa, a w większych dawkach nawet śmiertelna :oops:

Posted

[quote name='izzie1983']Uważajcie z czekoladą, bo ponoć dla psów jest bardzo szkodliwa, a w większych dawkach nawet śmiertelna :oops:
Wiem wiem ;) W środku był krem, a poza tym takie maleńkie były i niewiele ich zjadły :razz:

Posted

izzie1983 napisał(a):
Uważajcie z czekoladą, bo ponoć dla psów jest bardzo szkodliwa, a w większych dawkach nawet śmiertelna :oops:

Faktycznie, jest trująca, ale musiałyby zjeść jej całą tabliczkę, aby im zaszkodziła. A tak, myślę sobie, że jedno małe jajeczko Mikusiowi nie zaszkodzi :cool3:.
Mizianka dla obu cudnych kochanych piesków :loveu: