ihabe Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 A Mikusia mam nadzieje, ze tez kiedyś poznam, bo jest cudowny. Quote
Klaudus__ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Ajula']Klaudus, przyznaj się, czeszesz Mikusia włoski? bo ta grzywka tak ładnie mu się układa :loveu: Tak, czeszę ten Jego rozwiany włos. Jakbym tego nie robiła to byłaby na zdjęciach jedna wielka plama :lol: Bo Miki to straszny brudas - je całą grzywą - tu Mu kapnie, tam Mu kidnie... :evil_lol: Quote
Ajula Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 wieczorne pozdrowienia dla Mikusia i jego towarzyszki :loveu: Quote
Klaudus__ Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Tak mi się zasnęło jak Klaudia mi łoże ścieliła :lol: A tak szybko na łąkę biegnę! Quote
Niuni&Pupi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jejku jaki on jest słodki :loveu: :loveu: :loveu: Cuuuuuuuuuuudny jesteś piesku i Ty klaudus, że dożywotni domek mu dałaś :loveu::loveu::loveu: Quote
ihabe Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jak się czuje kochany Mikuś? Dajcie znać jeśli coś możemy dla Was zrobić i pomóc.... Quote
halbina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Ajula']oj ta "zaśnięta" fotka przecudna :loveu: faktycznie... do zakochania! Zdrówka, Mikusiu! Miau Hau - TVS - Telewizja Silesia Kochani w imieniu prowadzacej Ani (zreszta naszej dogomaniaczki ) proszę o oglądanie HauMiau w internecie, od tego zalezy czy program utrzyma się na antenie, a Ania ma bardzo ambitne plany, wiec warto żeby sie utrzymał Quote
epe Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Znalazłam braciszka trochę młodszego,bo ok.10 letniego;): To jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/niczyj-leopold-podle-oszukany-w-dt-u-majuski-122083/ Ten też ma twarz,jak trafnie ktoś ujął:lol: Quote
_bubu_ Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Cudo !! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Michal__ Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jest PrzeKochany nasz Mikulinski :loveu::loveu::loveu: Quote
Ajula Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Leopold też piękny i rzeczywiscie podobny do MIkusia Quote
sleepingbyday Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 żeby nie było, ze jest poniedziałek, a sbd się nie odzywa :evil_lol: Quote
Smyku Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 haloooo , Klaudia znowu Was odcieło ? Trzymam mocno kciuki za jutro , będę o Was myśleć o 17,oo pozdrawiam Hanka Quote
magda222 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Na allegro Mikusia weszło ponad 1000 osób i ma jednego obserwatora. Quote
Michal__ Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Prawie jak solarium :evil_lol: Oto nasz Mikuliński dzisiaj na rehabilitacji z Lolusiem :lol: Miał tylko sollux i delikatny masaż :cool3: Nic wiecej niemoże jak narazie miec, ponieważ niejest jeszcze wyjaśniona sprawa z nowotworem płuc... Quote
togaa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 O jak fajnie!! A nic mi sie nie przyznaleś że Mikusiński też jedzie...!??? Przyda sie dziadziusiowi ciepełko ..Widac jak mu błogo??? Quote
gonia66 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ależ się nasz chłopczyk zrelaksował i odpręzył...hmmm..pozazdrościc normalnie..jak na Hawajach:eviltong::eviltong::eviltong:Mikusiu..Tobie należą się i Hawaje i Kanary..i co tylko chcesz..tylko masz być zdrowy i silny- bo jesteś naszym ukochanym Muminkiem i Misiaczkiem i Słodziaczkiem i...no jesteś przecież Nasze Wszystko na tym wątku:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wet-siostra Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 No,no,Mikusiu,ale masz fajnie.......:loveu: Quote
Klaudus__ Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Tak jak Michał wczoraj pisał Mikuś był u Pani Halinki z Lolusiem. Miałam nadzieję,że Pani Halinka cosik poczaruje i komfort chodzenia Mikulka znacznie się zwiększy. Jednak dowiedzieliśmy się,że w przypadku podejrzenia nowotworu, nie można niestety nic za bardzo robić,żeby nie zaszkodzić... Dlatego też Mikuś tylko na chwilkę był na Hawajach :evil_lol: i masażyku. Mikuś od trzech dni jakiś słabszy... Możliwe,że antybiotyk przestaje działać... Dzisiaj jedziemy wieczorem na konsultację... Będzie też rtg płuc... I będziemy wiedzieć co i jak... Już strasznie się stresujeMY, a gdzie tam do wieczora... Trzymajcie tu Cioteczki kciuki za tą ciape... :roll: Quote
Recommended Posts