Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_bubu_ napisał(a):
no ja nie mogę :evil_lol: Ale z niego numer. No ale co sie dziwić jak na każdym kroku jakaś laska :p Do tego w rasach może sobie przebierać bo panienki to co jedna to piękniejsza :p uśmiałam się strasznie. najlepszy jest śniegowy Miki , cały opruszony :) jak puchata owieczka :razz:

Miki ma u Klaudus taki swój mały haremik :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam z Mikim od weta. Byliśmy skontrolować opuchliznę,ponieważ mieliśmy być w przypadku jak nie zniknie.
Ale jak narazie Pani doktor stwierdziła,że wszystko jest ok i nie trzeba ciachać ;-) Miki dostał za to tableteczki na serducho, bo Pani Ewa stwierdziła,że lepiej jak będzie dostał [narazie na próbę,a później zobaczymy czy będzie lepszy po tych tabletkach ;]

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Szafirkowa, wysłałam Ci na PW nr konta, na który należy wpłacić pieniądze :)

Rozliczenie jest prowadzone w tym wątku, myślę, że pomniejszych nie trzeba ;)

Dzięki, przelew poszedł :)

Posted

zachary napisał(a):
O matko, toż on wygląda jak wypisz wymaluj z bajki o Czerwonym Kapturku:evil_lol:.Pamiętacie, jak wilk leżał w łóżku pod kołderką babuni w jej chusteczce na łbie i czekał na Czerwonego Kapturka?Mikusiowi tylko tej chuściny brakuje:evil_lol:.Klaudus, ukłony do samej ziemi, a ....może zjadł Cię wilk?:evil_lol:, nie!!! Zjadł Twoje serducho!

haha, dokładnie, cwaniaczek jeden, babcie połknie, kapturka zbałamuci, a z drwalem pójdzie na piwo :evil_lol:

Klaudus__ napisał(a):
Proszę się tu z Mikulca nie nabijać :eviltong: Właśnie się Mu siku zachciało ! Stał i stał i prosił,żebym Go wypuściła siknąć na polko,ale ja powiedziałam NIE! :evil_lol: Gdzie będę o tej porze sierote na pole wypuszczać? No posikał się w garażu,ale bynajmniej dooopa nie zmarzła. Spać też za bardzo nie zamierzał iść ! Położyłam,przykryłam i koniec dyskusjii - jest noc a w nocy się śpi a nie spaceruje :evil_lol:
Dzisiaj Mikiego odwiedziła Citeczka Dorotka z 'Przystanii Ocalenie' :loveu:
Dostał w prezencie kocyki i eukanube :loveu:

Klaudus, starsi ludzie póki moga jeszcze dojśc do toalety to sie lepiej psychicznie czuja. zadne zwierze nie lubi się złałatwiac w legowisku. może lepiej na szybkie siku go wypuścić, starsznie nie zmarźnie, ale za to będzie się czuł lepiej. zwłaszcza, ze on prosi o wypuszczenie - dżentelmen przeciez. no i w garazu zrobił siku dopiero, jak nie wytrzymał. co ty na taka małą sugestię, anielico psia?

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2f132df2df9147c4.html]DSC_0320.JPG | klaudus5 | Fotki, Zdj

czadowe fotki i czadowe miny :-)czy to z ta suka się całował miki?
a miki od michałą, cz od mikołaja? bo ja to drugie, to imieniny za pasem....

Posted

A ja tak sobie myślę, że Klauduś zdecydowanie najlepiej wie,co trzeba i co najlepsze dla Mikusia...tak myślę, bo osobiście mam 3 dzieci..a każde inne i każde musiałam inaczej wychowywać- co się sprawdziło dla jednego, nijak nie pasowało do drugiego i odwrotnie. Tu nie mogły pasować żadne konwencjonalne wyjścia z sytuacji- dla każdego mojego Szczęścia- konwencje dopasowywały się same- w każdym razie dla każdego inne(nie raz nie mające nic wspólnego z ogólnie przyjętymi normami etycznymi i moralnymi:eviltong:)Uwazam, że dokładnie tak samo jest w przypadku Piesiowych Szczęść...toż ja czytając Klauduś- mam czasem wyrzuty sumienia, że do swoich dzieci nie byłam tak dobra i cierpliwa, jak Ona dla Mikusia:cool3:I tak sobie rozwazam przes senkiem, że mo "przedmówca" pewnie dobrze wie, co pisze i ma całkowitą rację, w świetle ogólnych norm i zasad:eviltong:ale niestety Mikulec to chyba "insza inszosć"niż ogół, a Klauduś już nalepiej wie, co z Niego za Oryginał:lol:Całkowicie Jej ufam w tym względzie.Teraz też mam pewność, że Mikuś smacznie śpi pod kołdereczką, nawet okiem nie łypie jak na foteczkach, a Klauduś...hmmmm..jak zdążyłamsię zorientować, pewnie robi ogłoszenia, albo gotuje jakieś przysmaki..ale z pewnością nie śpi jeszcze- bo po co??Anioły raczej malutko senku potrzebują;)dobranoc Moje Nocne Poprawiacze Humoru:loveu:

Posted

Sleepingbyday... Ja drania wypuszczę na jedno siknięcie na polko, a Łotr pójdzie w trase i w piżamię będę Go musiała po podwórku szukać,bo np. ze 'wstecznym' to licho Mu idzie :evil_lol: Jak ostatnio wszedł pomiędzy deski to Go wszyscy szukali ! :lol: A on poprostu nie potrafi się 'wycofać' :lol:
Gonia Gonia Gonia... Ależ Ty mi tu słodzisz... Ojojojojojojjjj... Ty lepiej spać idz,bo niebawem do pracy :eviltong: A posłodzić trzeba troszkę Cioteczce Kasi,która 'po cichutku' Nam tu kocha Mikiego i posłanko Nam zamawia,żeby to stare dooopsko jeszcze wygodniej miało :loveu:
Ciociu KASIU Miki śle ogromne buziole :Rose:

Posted

KLaudus..ja wcale nie słodzę...ja tylko stwierdzam fakty..a fakty są oczywiste dla wszystkich i już!!!!!Proszę mi tu nie kwestionować moich wypowiedzi:eviltong:Oczywiście, skoro prosisz też o uznanie dla cioteczki Kasi- przyłączam się calą sobą, bo zdaję sobie sprawę doskonale, że ze swoją "ferajną" nie jesteś sama i pozbawiona pomocy...reszta Aniołow to pewnie mniej lub bardziej anonimowi dobroczyńcy (przynajmniej na tym wątku anonimowi):lol:JA strasznie pdziwiam to, co robicie i nie byłabym w stanie znaleźć nic, absolutnie nic, co by mi się nie za bardzo podobało...jestem naprawdę szczęśliwa i dumna, że poznałam takich "Nadludzi", jakimi jesteście Wy cioteczki..dajecie mi tu na nowo wiarę w człowieka (a zaczęłam ją powoli tracić... pracuję w szkole i patrząc na dzisiejszą młodzież i to co się z nią dzieje..na ich rodziców...czesto łapało mnie ogromne zniechęcenie...) teraz widzę, że nie jest aż tak źle, jak myślałam- może to wszystko co obserwuję, to tylko zewnętrzne często przejawy zła, a w środku..może faktycznie jest albo będzie inaczej..może to dobre pokolenie jeszcze nie wymiera i wreszcie wzejdzie na wyżyny tego świata...tu jesteście ZDECYDOWANIE GÓRĄ..:multi::multi::multi::multi:Pozdrawiam i prosze mi tam cieplutko wymiziać Mikulinka:loveu:

Posted

Mikulek dzisiaj dostał pierwszą tableteczkę na serducho. A wieczorem dajemy razem z jedzeniem kolejną.
Dzisiaj Miki dużo spał,ale i całkiem dobrze się czuł. Pospacerował sobie dość sporo i nyny...
Teraz śpi,ale zapewne niebawem będzie pobudka i spacerek.

Jak będziecie miały troszeczkę czasu to zerknijcie Cioteczki i tu...
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilnie-szukamy-domu-dla-dwoch-slodkich-szczeniaczkow-slask-125651/
[Przepraszam za off-a :diabloti:]

Posted

halbina napisał(a):
w zasadzie nei powinnam zaglądać... w zasadzie w ogóle nie interesują mnie jakieś szczeniaki... w zasadzie ja nie cierpię szczeniaków... :roll:

Co widac po Twoich bannerkach :evil_lol:

Mikus,Mikus,gdzie tobie bedzie lepiej??
Wiem,ze malo tu ostatnio zagladam i pewnie nie mam prawa,ale..
Mysle,ze jak pies prosi o wyjscie,to powinien wyjsc,szkoda,zeby zaprzestal informowania o potrzebach.Moze jakas dluzsza linka,cobys Klaudus po nocach w pizamie latac nie musiala ;)

Posted

halbina napisał(a):
w zasadzie nei powinnam zaglądać... w zasadzie w ogóle nie interesują mnie jakieś szczeniaki... w zasadzie ja nie cierpię szczeniaków... :roll:

A świstak nadal zawija sreberka, zamiast siedzieć w centrali:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj 2:50 - noc... Wszyscy już spokojnie śpią,a tu nagle jakiś odgłos z garażu dobiega... Wszystkie psy na równe nogi,wszystkie szczekają - pełna dezorientacja w domu, biegnę na dół patrzę... Miki stoi i mi się przygląda merdając kikutkiem. No to prowadzę Go na polko Miki 'biegusiem' na środek podwórka... I już po bólu. Tylko potrzeba wzywała :mad:Załatwił co miał załatwić przespacerował się i grzecznie wrócił do swojego łóżeczka :evil_lol:
Prawdziwy łobuziak :eviltong: Tylko,że nie za bardzo chce mi połykać tabletki na serducho. Cały czas muszę je w czymś Mu wciskać,a On i tak wypluje :mad: Bo takie dość spore te kapsułki są... Teraz Miki śpi - jakieś 20 minut temu wrócił z obchodu podwórka ;-)

Posted

po prostu dziewczyna jest uzdolniona artystycznie :cool3:

a co do tabletek to mojemu psiaczkowi podawaliśmy tabletki "owinięte masełkiem", łykał bez problemu bo to śliskie :lol:

Posted

[quote name='Klaudus__']Dzisiaj 2:50 - noc... Wszyscy już spokojnie śpią,a tu nagle jakiś odgłos z garażu dobiega... Wszystkie psy na równe nogi,wszystkie szczekają - pełna dezorientacja w domu, biegnę na dół patrzę... Miki stoi i mi się przygląda merdając kikutkiem. No to prowadzę Go na polko Miki 'biegusiem' na środek podwórka... I już po bólu. Tylko potrzeba wzywała :mad:Załatwił co miał załatwić przespacerował się i grzecznie wrócił do swojego łóżeczka :evil_lol:
Prawdziwy łobuziak :eviltong: Tylko,że nie za bardzo chce mi połykać tabletki na serducho. Cały czas muszę je w czymś Mu wciskać,a On i tak wypluje :mad: Bo takie dość spore te kapsułki są... Teraz Miki śpi - jakieś 20 minut temu wrócił z obchodu podwórka ;-)

a nie mówiłam :cool3::evil_lol:? facet mówi, ze chce, to znaczy, ze chce...

co do tabletek - staruszek antoś łyka zawiniete w wędline,a jak mu sie odwinie i spadnie na ziemie to i tak zjada, bo on nie widzi, a tabletka mu pachnie wędliną :evil_lol:. ale miki to zdaje sie wie, czego chce, więc pewnie nie da sie zrobić w trąbę...

Posted

Tak tak... W masełko... W wędlinkę... A Mik i tak wypluwa :eviltong:
Dopiero w pasztecie przemyciłam... Ale Miki przynajmniej zje jedzonko z witaminkami dla dziadziusi. Moja emerytka Sara natomiast... Witaminy i wszelakie tabletki 'wyniucha' na kilometr... Wystarczy,że w gotowanym jedzeniu wymieszam łyżkę witamin... I nie ma opcjii... Nawet nie skosztuje... I co na to Cioteczki powiecie :evil_lol: Doprawdy mam z Nią urwanie głowy... Dobrze,że Mikiemuwitaminki nie przeszkadzają ;-)
Dzisiaj kropiliśmy oczka,bo troszkę ropiały - może z wiatru,bo troszkę wiało dzisiaj. A teraz smacznie śpi :loveu: Dzisiaj na poduszeczkach,bo kołderkę posiurał :evil_lol:

Posted

Dobranoc Mikuliński:eviltong:Ty tam nie siuraj cioteczce kołderek bo dość już ma urwania pępka z Tobą i resztą ferajny:lol:no ale wiem wiem..podusie też są extra wiec spoko;)Do juterka futrzaku:loveu: